Slušalice

Slušalice sa fun. potiskivanja buke

Usredsredite se na muziku zahvaljujući našim odličnim slušalicama sa funkcijom potiskivanja buke. Nastavite sa čitanje da biste saznali više i otkrili savršen par u skladu sa vašim stilom života.

Ništa osim muzike

Naše najbolje slušalice sa funkcijom potiskivanja buke, od slušalica za unutrašnjost uha sa funkcijom potiskivanja buke do modela sa trakom za glavu i tehnologijom Bluetooth® za bežični prenos, omogućavaju vam da slušate samo muziku i ništa više.

Muškarac nosi slušalice sa funkcijom potiskivanja buke u pokretu
Žena uživa sa slušalicama sa funkcijom potiskivanja buke
Slušajte kao nikada pre

Zahvaljujući tome što izoluju do 99,7% ambijentalne buke, možete da se usredsredite na muziku – detalji blistaju, melodije imaju snažniji zvuk, a vokali postaju upečatljiviji. Očekujete poziv? Samo isključite funkciju potiskivanja buke.

Samo najbolje

Bez obzira da li su u pitanju koncerti klasične muzike, uzdižući rok rifovi ili tutnjajuće klupske melodije, široki frekventni opseg naših slušalica i snažni neodimijumski drajveri garantuju da će svaka nota biti verno reprodukovana.

Muškarac nosi najbolje slušalice kompanije Sony sa funkcijom potiskivanja buke
Dizajnirane za udobnost

Elegantne varijante dizajna sa trakom za glavu u nekoliko boja obuhvataju mekane jastučiće za uši i mogućnost sklapanja. Naše slušalice za unutrašnjost uha sa funkcijom potiskivanja buke isporučuju se sa mekanim silikonskim umecima u tri veličine.

Slušalice za unutrašnjost uha kompanije Sony sa funkcijom potiskivanja buke
Slušalice kompanije Sony sa funkcijom potiskivanja buke
Dugotrajna snaga

Uz trajanje baterije do 80 sati uz jedno punjenje na odabranim modelima, možete da budete sigurni da vas naše slušalice neće izneveriti. Kada dođe vreme za dopunjavanje baterije, povežite slušalice na USB punjač i za nekoliko sati ćete biti spremni.