Pređi na sadržaj
Slike – h.ear on 2 Wireless NC
Slike – h.ear on 2 Wireless NC
Slike – h.ear on 2 Wireless NC
Slike – h.ear on 2 Wireless NC
Slike – h.ear on 2 Wireless NC
Slike – h.ear on 2 Wireless NC
Slike – h.ear on 2 Wireless NC
Slike – h.ear on 2 Wireless NC
Slike – h.ear on 2 Wireless NC

Funkcije

Dostupan je u raznim bojama

h.ear on 2 Wireless NC slušalice dolaze u čitavoj paleti jedinstvenih boja, osmišljenih da se glatko uklope u vaš stil i vaš život.

Udobni jastučići za uvo, sklopivi dizajn za jednostavan transport i nošenje

Uz meke, postavljene jastučiće za uvo, možete ceo dan udobno da slušate. Sklopivi dizajn omogućava da slušalice lako stanu u torbicu za nošenje u kompletu, tako da možete da ih nosite svuda sa sobom.

HD zvuk za beskompromisan audio doživljaj

Doživite digitalnu muziku u najboljem svetlu uz HD zvuk. Time što muziku snima uz bolji kvalitet nego kod CD-a, čime se povećava broj audio semplova u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki sempl, HD zvuk pruža beskompromisnu reprodukciju muzike muzičkog umetnika. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za zaista emotivan doživljaj.

LDAC™: za prenos sadržaja sa HD zvukom

LDAC™ podržava nekoliko brzina prenosa u skladu sa bežičnim okruženjem. Omogućava vam da uživate u sadržaju sa HD zvukom uz izvanredni kvalitet zvuka koji je približan HD zvuku putem prenosa maksimalnom brzinom: 990 kb/s (približno tri puta više podataka u odnosu na standardni Bluetooth® audio). LDAC™ pruža poboljšani doživljaj bežičnog slušanja za svu muziku, baš onako kako je to umetnik zamislio.

Vratite kvalitet svim komprimovanim datotekama 

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) poboljšava komprimovane digitalne muzičke datoteke i približava ih visokom kvalitetu HD zvuka. Vraćanjem visokih frekvencija izgubljenih tokom procesa komprimovanja, DSEE HX™ reprodukuje digitalne muzičke datoteke uz bogat, prirodan zvuk. 

Digitalno potiskivanje buke za manje ometanja

Digitalno potiskivanje buke smanjuje količinu okolne buke prilikom slušanja muzike. Dva mikrofona ugrađena u slušalice (jedan sa spoljne i jedan sa unutrašnje strane kućišta) funkcionišu u kombinaciji sa procesorom za digitalno potiskivanje buke radi potiskivanja neželjenog zvuka.

Režim ambijentalnog zvuka omogućava da budete svesni okruženja

Slušajte važne svakodnevne zvukove, kao što je saobraćaj, dok slušate muziku u pozadini.

Quick attention vam omogućava da ćaskate

Razgovarajte bez skidanja slušalica. Postavite jednu ruku preko kućišta da biste trenutno smanjili jačinu zvuka muzike i omogućili ambijentalne zvukove da biste mogli da razgovarate.   

Kontrole dodirom omogućavaju vam lako upravljanje reprodukcijom

Jednostavno dodirnite kontrolnu tablu sa desne strane kako biste zaustavili ili pokrenuli reprodukciju, prelazili s jedne na drugu numeru, menjali jačinu zvuka ili aktivirali funkcije glasovnog pomoćnika na pametnom telefonu.

Fino podesite postavke sa telefona

Uz aplikaciju Sony | Headphones Connect možete da prilagodite muziku svom ukusu tako što ćete odabrati neku od memorisanih postavki ili podesiti ekvilajzer. Pored toga, izaberite memorisanu postavku okružujućeg zvuka da biste odabrali zvuk u stilu kluba, dvorane ili otvorene scene.

Slušajte duže uz trajanje baterije i do 28 sati

Savršene za putovanje do posla ili kuće ili kad želite da uživate u muzici ceo dan, kad su potpuno napunjene, možete da uživate u do 28 sati reprodukcije muzike ili razgovora. Možete da nastavite da slušate čak i kada se potroši baterija tako što ćete povezati priloženi kabl za slušalice.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno uspostavljanje veze

Tehnologije Near Field Communication (NFC™) i BLUETOOTH® omogućavaju brzo i lako povezivanje sa muzikom. Samo prislonite uređaj na kojem je omogućena NFC tehnologija uz slušalice za brzu vezu bez prekida, a zatim počnite sa strimovanjem. Nemate NFC™? Nema problema. Povežite se pomoću tehnologije Bluetooth u postavkama uređaja i spremni ste.

Specifikacije
Uživajte u više muzike, više udobnosti i bojama koje se savršeno uklapaju u vaš svet. h.ear on 2 Wireless NC slušalice donose HD zvuk studijskog kvaliteta, kao i bolje BLUETOOTH® strimovanje uz LDAC™. Digitalno potiskivanje buke blokira spoljašnji svet ili propušta zvukove koje želite da čujete.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • DSEE HX™ povećava kvalitet komprimovane muzike na nivo približan onom kod HD zvuka

  • Digitalno potiskivanje buke i režim ambijentalnog zvuka omogućavaju vam da kontrolišete ono što čujete

  • Kontrolna tabla sa tasterima osetljivim na dodir za jednostavan rad

  • Fino podesite zvuk pomoću aplikacije Sony | Headphones Connect

Jedinica drajvera
40 mm, kupolast tip (CCAW zavojnica)
Frekventni odziv
5 Hz – 40.000 Hz
Dužina kabla
Približno 1,2 m

Šta je u pakovanju

Tašna za nošenje, Kabl za slušalice (oko 1,2 m, OFC niti, pozlaćeni mini stereo priključak), USB kabl

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini