WH-XB910N – snimak iskosa
WH-XB910N – snimak prednje strane
WH-XB910N – snimak s boka
WH-XB910N – snimak zadnje strane
Snimak sklopljenih slušalica WH-XB910N s boka
Slušalice WH-XB910N u futroli sa otvorenim poklopcem
WH-XB910N – snimak iskosa
WH-XB910N – snimak prednje strane
WH-XB910N – snimak s boka
WH-XB910N – snimak zadnje strane
Snimak sklopljenih slušalica WH-XB910N s boka
Slušalice WH-XB910N u futroli sa otvorenim poklopcem
Udubite se u basove nalik onima u klubovima

Približite se muzici koju volite. Uz izuzetne basove i poboljšano potiskivanje buke, naše slušalice WH-XB910N dočaravaju atmosferu omiljenih festivala i klubova.

Pogledajte slušalice WH-XB910N
Logotip EXTRA BASS
EXTRA BASS™ za impresivno dubok i prodoran zvuk

Bežične slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-XB910N pojačavaju sve niske frekvencije, tako da dobijate izvanredne basove. Namenski vod za bas na kućištu slušalica i bolje sprečavanje prolaza vazduha između drajvera i bubnih opni stvaraju precizne, prodorne ritmove koji oživljavaju svaku numeru. Ipak, na ovim bežičnim slušalicama glas se čuje sa jasnoćom koja pruža divan, bogat i zaokružen doživljaj slušanja. 

Potiskivanje buke za vrhunsko uživanje u muzici

Zahvaljujući tehnologiji dvostrukog senzora buke, WH-XB910N podiže digitalno potiskivanje buke na sledeći nivo. Sada zaista možete da isključite svet oko sebe i konačno uživate u sopstvenoj zabavi samo uz svoju muziku. 

Crne slušalice WH-XB910N na stolu pored kafe i pametnog telefona
Kristalno jasni pozivi

Zahvaljujući tehnologiji preciznog hvatanja glasa, koja kombinuje dva ugrađena mikrofona sa naprednom obradom audio signala, WH-XB910N omogućava izuzetno jasan kvalitet poziva.

Poboljšajte omiljenu muziku

Kada je originalni izvor muzike komprimovan, gubi elemente visoke frekvencije koji doprinose detaljnosti i punoći numere. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) verno vraća te elemente i daje zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom snimku.

Logotip za DSEE

Ilustracija koja prikazuje kako da prilagodite zvuk pomoću funkcije ekvilajzera u aplikaciji Sony Headphones Connect
Vaš zvuk, baš kakav volite

Prilagodite zvuk svojim željama. Odaberite neku od memorisanih postavki da biste uparili kvalitet zvuka sa žanrom muzike koju slušate. Ili napravite i sačuvate svoje postavke pomoću opcije Prilagođeni ekvilajzer u aplikaciji Sony│Headphones Connect.

Prirodniji ambijentalni zvuk

Uz dva mikrofona sa direktnom i povratnom spregom, WH-XB910N hvataju više ambijentalnih zvukova. Uživaćete u prirodnom doživljaju slušanja i bićete povezani sa svim okruženjem. Možete i da prilagodite ambijentalni zvuk aplikacijom Sony | Headphones Connect da biste potiskivali buku dok slušate važne zvukove.

Snimak izbliza kućišta slušalica WH-XB910N sa tasterima
Snimak izbliza trake za glavu i desnog kućišta slušalica WH-XB910N
Automatski prilagođava zvuk onome što radite

Prilagodljiva kontrola zvuka jeste pametna funkcija koja oseća gde se nalazite i šta radite, pa prilagođava postavke ambijentalnog zvuka za savršen doživljaj slušanja.

Mapa sa mrežom ulica koja pokazuje oznake lokacija kuće, škole i kancelarije
Uči vaše omiljene lokacije

Prilagodljiva kontrola zvuka vremenom prepoznaje lokacije koje često posećujete, kao što su kancelarija, teretana ili omiljeni kafić, i prilagođava zvuk okruženju.

Ikona za trajanje baterije od 30 sati i brzo punjenje od 10 min/4,5 sati
Slušajte celog dana, napunite za nekoliko minuta

Uz čak 30 sati trajanja baterije, imaćete dovoljno snage za višednevna putovanja i duge festivalske vikende. Ako treba da je dopunite, brzo punjenje od 10 minuta daje vam čak 4,5 sati dodatne reprodukcije uz opcionalni adapter za naizmeničnu struju.

Kontrola na dohvat ruke

Promenite numeru, prilagodite jačinu zvuka i primajte ili upućujte pozive dodirom ili prevlačenjem preko ekrana osetljivog na dodir sa bočne strane slušalica. Želite da na brzinu čujete glasove ili zvukove oko sebe? Samo postavite ruku na kućište da biste odmah utišali muziku i propustili ambijentalne zvukove.

Kontrole dodirom prsta na desnoj slušalici proizvoda WH-XB910N
Logotipi za ugrađene usluge OK Google i Alexa
Logotipi usluga Google Assistant i Alexa

Uživajte u zabavi, povezujte se, tražite informacije, slušajte muziku i obaveštenja, postavljajte podsetnike i drugo. Čak i pokrenite uslugu Alexa rečju „Alexa“.

Ikona za Fast Pair
Lako pronađite slušalice uz Fast Pair

Uz Fast Pair možete da uparite slušalice sa Android™ uređajima. Jednim dodirom u iskačućem uputstvu za uparivanje WH-XB910N se brzo i lako uparuje sa vašim Android™ uređajima preko Bluetooth® veze. Možete i da lako pronađete gde ste ostavili slušalice tako što ćete ih pozvati ili proveriti njihovu poslednju poznatu lokaciju na pametnom telefonu. Dobićete čak i obaveštenje kad je baterija u slušalicama na izmaku kako biste znali kada treba da ih napunite.

Ikona za Swift Pair
Povezujte se sa računarom uz Swift Pair

Swift Pair vam omogućava da brzo i lako uparite slušalice WH-XB910N sa Windows 10 računarom preko Bluetooth® veze. Kad izaberete režim uparivanja, na Windows 10 uređajima pojavljuje se iskačuće uputstvo za uparivanje. 

Muškarac sedi za stolom i radi na laptopu, sa slušalicama WH-XB910N u ušima
Lako se prebacujte sa uređaja na uređaj

Za potpunu udobnost, slušalice WH-XB910N sa povezivanjem na više tačaka mogu se upariti sa dva Bluetooth® uređaja istovremeno. Tako, kada dobijete poziv, slušalice znaju koji uređaj zvoni i automatski se sa njim povezuju. Moći ćete i da dodirom na dugme brzo i lako prebacite slušalice na bilo koji od ta dva uređaja.

Toliko su lagane da ćete zaboraviti da ih nosite
Savršeno prianjanje sprečava rasipanje muzike

Prilagodite klizač kako vam najviše odgovara i uživajte u satima prijatnog slušanja. Dobijate sjajan akustički doživljaj jer muzika stiže do vas, a buka ostaje spolja.

Celodnevno slušanje muzike uz celodnevnu udobnost 

Naše slušalice WH-XB910N imaju mekane jastučiće za uši ovalnog oblika, tako da nikad ne morate da se odvajate od omiljene muzike, filmova ili emisija. Udobna sintetička koža i uretanski materijali u kombinaciji sa jastučićima optimalne strukture i dimenzija nude izuzetnu udobnost pri nošenju.

Slušalice WH-XB910N u crnoj boji, sklopljene
Sklopivi dizajn za svakodnevnu udobnost

Školjke koje se presavijaju ka unutra tako da se uredno mogu spakovati u kompaktnu futrolu.

Slušalice WH-XB910N u crnoj boji, u futroli sa otvorenim poklopcem
Futrola za jednostavno putovanje

Futrola u kompletu je trajna i sadrži kabl za slušanje preko žične veze.

Sertifikovane slušalice za lični doživljaj

Uz slušalice sertifikovane za 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect optimizujte doživljaj zahvaljujući analizi oblika uha i uživajte u vrhunskom realističnom doživljaju muzike.

Slika tri posude sa održivim materijalima
Održivost u centru pažnje

Naši proizvodi su elegantni, ali i čuvaju životnu sredinu. Pakovanje slušalica WH-XB910N ne sadrži plastiku, što pokazuje da je Sony posvećen umanjenju uticaja naših proizvoda i praksi na okruženje.

Specifikacije i funkcije

Udubite se u basove nalik onima u klubovima, koji će vam dočarati atmosferu sa muzičkih događaja zahvaljujući poboljšanom potiskivanju buke i bežičnoj slobodi. Ove Bluetooth® slušalice su prijatne za nošenje i omogućavaju vam da uživate u muzici čitav dan i da istovremeno ostanete u kontaktu sa prijateljima zahvaljujući povezivanju na više tačaka i kristalno jasnom kvalitetu poziva.
  • EXTRA BASS™ zvuk i digitalno potiskivanje buke

  • DSEE™ vraća zvuk visoke frekvencije i zvuk koji se postepeno smanjuje, a koji se izgube tokom kompresije

  • Slušajte preko celog dana uz trajanje baterije od čak 30 sati

  • Jednostavno pozivanje bez upotrebe ruku i glasovni pomoćnik sa rečju za aktivaciju

  • Bežična sloboda uz tehnologiju Bluetooth® i povezivanje na više tačaka

DRAJVER
40 mm
ULAZ(I)
Stereo mini priključak
FREKVENTNI ODZIV
7 Hz – 25.000 Hz (JEITA)
FREKVENTNI ODZIV (BLUETOOTH® KOMUNIKACIJA)
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz) 20 Hz – 40.000 Hz (LDAC uzorkovanje od 96 kHz, 990 kb/s)
FREKVENTNI ODZIV (AKTIVNI RAD)
7 Hz – 25.000 Hz
PASIVNI RAD
Da
DUŽINA KABLA
Približno 1,2 m
DSEE
Da
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini