WH-H910N

Jače boje. Potiskivanje buke.

Izražavajte se uz paletu privlačnih boja u dve nijanse i uživite se u muziku sa digitalnim potiskivanjem buke i izuzetnim zvukom. 

SA TRAKOM ZA GLAVU

WH-H910N h.ear on 3 bežične slušalice sa potiskivanjem buke

WH-H910N
Slika – WH-H910N h.ear on 3 bežične slušalice sa potiskivanjem buke

redorangegreenblueblack

h.ear logotip
Hear your colours

Nova h.ear paleta harmonično objedinjuje različite boje, stvarajući neočekivane kombinacije gde svaki element ima vlastito mesto i nadopunjuje drugi. Od upečatljivog dizajna do izuzetnog zvuka i funkcionalnosti, pogledajte šta h.ear paleta može da ponudi.

Prikaz slušalica WH-H910N s prednje strane
Boje i dizajn
Logotip Digital Noise Cancelling
Potiskivanje buke
Ilustracija za prilagodljivu kontrolu zvuka
Prilagodljiva kontrola zvuka
Slušalice WH-H910N crne boje
Quick Attention
Logotip HD zvuka
Kvalitet zvuka 
Ikona baterije koja traje 35 sati
Trajanje baterije 
Muzika nikad nije bolje izgledala

Novi h.ear opseg dolazi u pet kombinacija boja u dva tona koje će se savršeno uklopiti u vaš stil života. Uz različite boje slušalice i jastučeta stvarno možete da dobijete jedinstven izgled. Isprobajte ih uz svoju omiljenu garderobu ili aksesoare i videćete kako se sve uklapa – jednostavna harmonija.

Dostupnost boja može da zavisi od regiona.

Tanke i elegantne za kompletnu udobnost

Uz tanko kućište i silikonsku traku za glavu koja bolje prianja oko glave, ove slušalice su udobne za nošenje tokom celog dana. Ergonomski, meki jastučići za uši omogućavaju dobro i stabilno prianjanje.

Praktičan, sklopivi dizajn

Lagane i kompaktne, slušalice se sklapaju kad se ne koriste radi lakog pakovanja u torbicu ili tašnu.  

Samo vi i muzika

Dva mikrofona s potiskivanjem buke – sa prostiranjem signala unapred i unazad – na površini slušalica hvataju više ambijentalnih zvukova okruženja, bilo da li je to buka tokom leta, gradski saobraćaj ili žamor u kancelariji.

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava onome što radite

Aplikacija Sony | Headphones nudi prilagodljivu kontrolu zvuka, pametnu funkciju koja automatski otkriva šta radite – na primer, putujete, hodate ili čekate – i prilagođava postavke zvukova iz okruženja u skladu sa situacijom. Postavku možete da prilagodite prema svojim željama.

Ilustracija osobe koja sluša muziku dok putuje
Putovanje

Putujte bez prekida i udubite se u muziku bez pozadinske buke.

Ilustracija osobe koja sluša muziku dok hoda
Peške

Budite svesni svog okruženja, od ulice do kancelarije, dok sve vreme uživate u muzici.

Ilustracija osobe koja sluša muziku dok čeka
Čekanje

Slušajte važna obaveštenja dok čekate, uz smanjenu drugu pozadinsku buku.

Quick attention vam omogućava da ćaskate

Treba da na brzinu razgovarate s nekim? Zadržite ruku iznad dodirnog senzora da bi se muzika utišala, a zvuk iz okruženja pojačao.

Zaista uverljiv zvuk

Mali i moćni drajveri od 25 mm sa čvrstim kupolama od aluminijuma i membranom meke uretanske ivice postižu isti zvučni pritisak kao i drajveri od 40 mm – savršeno za reprodukovanje punog frekventnog opsega, od niskih taktova do prodornih vokala.

Logotipi za Bluetooth i LDAC
Bolji BLUETOOTH® zvuk 

LDAC prenosi oko tri puta više podataka (maksimalnom brzinom prenosa 990 kb/s) u odnosu na standardni BLUETOOTH® bežični audio, što vam omogućava da uživate u HD audio sadržaju uz izvanredan kvalitet, približan onome putem namenske žične veze.

DSEE HX logotip
Povratite detalje

Vraćanjem visokih frekvencija izgubljenih tokom procesa komprimovanja, Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) reprodukuje digitalne muzičke datoteke uz bogat, prirodan zvuk.

Celodnevno napajanje, brzo punjenje

Uz trajanje baterije od 35 sati, imaćete dovoljno napajanja za duga putovanja. A ako treba da je brzo napunite, dobićete još 2,5 sata nakon samo 10 minuta pomoću opcionalnog adaptera za naizmeničnu struju ili bilo kog kvalitetnog USB adaptera.

Ikona za trajanje baterije od 35 sati i brzo punjenje od 10 min./2,5 sati
Logotipi za ugrađene usluge Google Assistant i Alexa
Samo izgovorite reč uz glasovni pomoćnik

Upravljajte dnevnim rasporedom postavljanjem pitanja pomoćniku. Uživajte u zabavi, povezujte se sa prijateljima, dobijajte informacije, slušajte muziku i obaveštenja, podešavajte podsetnike i drugo.

Fast Pair logotip

WH-H910N podržava novu Google funkciju Fast Pair. Omogućava vam da otkrijete gde ste ostavili slušalice WH-H910N pomoću zvučnog tona ili proverom njihove poslednje lokacije u Google aplikaciji Find My Device na pametnom telefonu.

Dodirnite da biste preskakali numere

Odgovarajte na telefonske pozive, kontrolišite muziku i aktivirajte Google™ App i Siri – sve to pomoću jednostavnih kontrola dodirom.

Logotip aplikacije Sony | Headphones Connect
Fino podesite postavke sa telefona

Aplikacija Sony | Headphones Connect omogućava vam da prilagodite postavke ekvilajzera, odaberete memorisane postavke okružujućeg zvuka i još mnogo toga.

Sertifikovane slušalice za lični doživljaj

Uz slušalice sertifikovane za 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect optimizujte doživljaj zahvaljujući analizi oblika uha i uživajte u vrhunskom realističnom doživljaju muzike.

Lični bioskopski doživljaj

Uz BRAVIA XR™ i bežični predajnik WLA-NS7

Uživajte u uzbudljivom Dolby Atmos® doživljaju i prostornom zvuku od 360 stepeni koji se prilagođava vašim ušima uz BRAVIA XR i ove slušalice koje koriste bežični predajnik WLA-NS7.  

Čovek sedi na kauču u dnevnoj sobi i koristi slušalice pomoću bežičnog predajnika
360 Spatial Sound Personalizer

Uz Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, uživaćete u optimizovanom zvučnom doživljaju. Aplikacija evidentira i analizira oblik vašeg uha, što ovim slušalicama omogućava da vam stvore lično polje prostornog zvuka kad se upare sa BRAVIA XR televizorima.

Bežični predajnik WLA-NS7 sa slušalicama na komodi, povezan sa televizorom BRAVIA montiranim na zid
Dolby Atmos doživljaj

Kada bežični predajnik Sony WLA-NS7 povežete sa BRAVIA XR televizorom, vaše slušalice stvaraju idealan raspored fantomskih zvučnika svuda oko vas da biste mogli da uživate u Dolby Atmos doživljaju. Uronite u scenu i naći ćete se pravo u srcu akcije.

Artist_connection
Isprobajte muziku na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i funkcije

Obojite svoje dane predivnom muzikom. Ove h.ear on 3 bežične slušalice preko glave sa potiskivanjem buke dolaze u bojama u dva tona i savršeno se uklapaju u vaš životni stil. Uživajte u još više muzike i udobnosti uz zvuk visokog kvaliteta za zabavu studijskog kvaliteta, digitalnom potiskivanju buke uz tehnologiju dvostrukog senzora buke, prilagodljivoj kontroli zvuka za pametno slušanje i tanjem, elegantnijem dizajnu.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Digitalno potiskivanje buke i režim ambijentalnog zvuka omogućavaju vam da kontrolišete ono što čujete

  • Bežični zvuk visokog kvaliteta uz bežičnu tehnologiju BLUETOOTH® i LDAC™

  • Tanke, lagane i udobne za celodnevno slušanje

  • Fino podesite zvuk pomoću aplikacije Sony | Headphones Connect

DRAJVER
25 mm (kupolasti tip)
DSEE HX
Da
ULAZ(I)
Stereo mini priključak
FREKVENTNI ODZIV
5 Hz – 40.000 Hz (JEITA)
FREKVENTNI ODZIV (BLUETOOTH® KOMUNIKACIJA)
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)/20 Hz – 40.000 Hz (LDAC 96 kHz uzorkovanje, 990 kb/s)
FREKVENTNI ODZIV (AKTIVNI RAD)
5 Hz – 40.000 Hz
PASIVNI RAD
Da
NFC
Da
DUŽINA KABLA
Približno 1,2 m
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini