SA TRAKOM ZA GLAVU

Bežične slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-CH710N

WH-CH710N
WH-CH710N

bluewhiteblack

WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
Savršen zvuk bez prekida 

Bežične slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-CH710N nude moćno slušanje bez prekida gde god da ste. Uz potiskivanje buke tehnologijom dvostrukog senzora buke, kao i režim ambijentalnog zvuka, možete da imate kontrolu nad onim što čujete – a sa 35 sati bežične reprodukcije, možete da slušate muziku preko celog dana.

boja
Slušalice koje potiskuju
svet 

Bez obzira na to da li letite nekud daleko ili se vozite na posao, automatska funkcija Artificial Intelligence Noise Cancelling (AINC) konstantno analizira komponente ambijentalnog zvuka iz okoline i automatski bira najefikasniji filter za potiskivanje buke za vaše okruženje.

Kontrola nad zvukom uz tehnologiju dvostrukog senzora buke

Uz dva mikrofona koji prenose zvuk unapred i unazad, slušalice WH-CH710N hvataju više ambijentalnih zvukova nego ikad ranije. Bez obzira na to da li pokušavate da blokirate saobraćaj ili žamor u kancelariji, moći ćete potpuno da se izgubite u onome što slušate.

nc
Prilagodite zvuk

Režim ambijentalnog zvuka daje kompletnu kontrolu nad doživljajem slušanja. Uključite ga i moći ćete da slušate muziku i da i dalje čujete osnovne svakodnevne zvuke kako biste ostali bezbedni, kao što su saobraćajni zvuci i objave u vezi sa prevozom.

Ikona za punjenje
Slušajte celog dana uz brzo punjenje

Ugrađena litijum-jonska baterija znači da možete da slušate do 35 sati nakon jednog punjenja. Pored toga, uz brzo punjenje, dobijate 60 minuta reprodukcije nakon samo 10 minuta punjenja.

Udobno slušanje
Nikad ne propustite ni takt uz drajvere od 30 mm

Novi drajveri od 30 mm postižu čist i jasan zvuk čak i sa laganim i udobnim slušalicama, savršeno za čitav opsega frekvencija, od niskih tonova do visokih vokala.

slušalice na stolu
Uputstva pomoćnika bez upotrebe ruku

Jednostavnim pritiskom na dugme povezujete se sa glasovnim pomoćnikom na pametnom telefonu kako biste dobili uputstva, reprodukovali muziku i komunicirali s kontaktima.

Obavljanje poziva bez upotrebe ruku
Obavljanje poziva jasnijeg zvuka bez upotrebe ruku

Razgovor teče slobodno uz lake pozive bez upotrebe ruku. Ostavite telefon tamo gde se nalazi i samo govorite. WH-CH710N pruža čistiji kvalitet glasa drugoj osobi u razgovoru. 

Ikona za NFC
NFC™ tehnologija jednog dodira za trenutnu muziku

Near Field Communication (NFC™) omogućava da započnete strimovanje muzike samo jednim dodirom. Jednostavno prislonite izabrani uređaj koji podržava NFC™ na N-Mark na kućištu da biste uspostavili brzu i laku vezu.

Bluetooth
Kvalitetno strimovanje uz Bluetooth®

Nemate NFC™? Nema problema. Povežite uređaj ručno tako što ćete uključiti Bluetooth® u meniju sa postavkama uređaja.

Specifikacije i funkcije

Neka muzika nadjača pozadinsku buku uz slušalice za potiskivanje buke WH-CH710N, kao i funkciju Artificial Intelligence Noise Cancellation (AINC), pomoću tehnologije dvostrukog senzora buke.
  • Potiskivanje buke se prilagođava vašem okruženju zahvaljujući tehnologiji dvostrukog senzora buke

  • Zahvaljujući drajverima od 30 mm možete da čujete više detalja

  • Dugotrajno slušanje uz bateriju koja traje do 35 sati i brzo punjenje

  • Bežično Bluetooth® strimovanje uz NFC™ tehnologiju jednog dodira

  • Kompatibilnost sa pametnim telefonima za pozive bez upotrebe ruku i korišćenje sa glasovnim pomoćnikom

ULAZ(I)
Stereo mini priključak
FREKVENTNI ODZIV
7 Hz – 20.000 Hz (JEITA)
FREKVENTNI ODZIV (BLUETOOTH® KOMUNIKACIJA)
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)
FREKVENTNI ODZIV (AKTIVNI RAD)
20 Hz – 20.000 Hz (UKLJUČENO) (žično)
PASIVNI RAD
Da
NFC
Da
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini