WH-XB900N

Poslušajte svaki ton uz EXTRA BASS™

Uz izuzetan bas i napredno potiskivanje buke, slušalice WH-XB900N stavljaju fokus na muziku. Neka vaša žurka za jednu osobu počne.

SLUŠALICE

Bežične slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-XB900N

WH-XB900N
Slika – Bežične slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-XB900N

blueblack

Pogledajte XB900N u akciji

Otkrijte ove bežične slušalice sa funkcijom potiskivanja buke i sa nizom pametnih funkcija kao što su intuitivne kontrole dodirom, Quick Attention za laku konverziju i dug vek trajanja baterije – sve to uz pametni dizajn prilagođen celodnevnom slušanju sa dubokim i zvonkim zvukom.

Logotip za EXTRA BASS™
EXTRA BASS™ za impresivno dubok i prodoran zvuk

Kao deo EXTRA BASS™ linije kompanije Sony, slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-XB900N unapređuju sve niske frekvencije i pružaju izuzetan bas. Namenski vod za bas na kućištu slušalica i bolje sprečavanje prolaza vazduha između drajvera i bubnih opni stvaraju precizne, prodorne ritmove koji oživljavaju svaku numeru. Ipak, na slušalicama se glas čuje sa jasnoćom koja pruža divan, bogat i zaokružen doživljaj slušanja.

Tehnologija uklanjanja buke

Isključite svet i uživajte u sopstvenoj zabavi za jednu osobu uz digitalno potiskivanje buke i EXTRA BASS kvalitet zvuka.

Logotip za digitalno potiskivanje buke
Niz grafikona koji prikazuju kako digitalno potiskivanje buke funkcioniše na slušalicama WH-XB900N.
Kako funkcioniše

Mali mikrofon unutar slušalica sakuplja zvukove iz okruženja (buku saobraćaja, na primer), a strujno kolo za potiskivanje buke analizira zvučni talas signala (A). Slušalice zatim generišu inverzni zvučni talas koji je apsolutni negativ zvuka iz okruženja (B). Preklapanjem prvobitnog zvuka invertovanim zvukom (C) oni se međusobno neutrališu – tako da je jedino što čujete muzika.

Uživajte u bežičnoj slobodi uz NFC i Bluetooth® tehnologiju

Near Field Communication (NFC) i bežična tehnologija Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Jednostavno prislonite uređaj na kojem je omogućena NFC tehnologija uz slušalice za brzu, jednostavnu vezu, a zatim počnite sa slanjem i reprodukcijom svoje muzičke kolekcije. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se putem Bluetooth® veze i spremni ste.

Bluetooth® logotip
Bežično strimovanje pomoću Bluetooth® veze

Bežično strimujte omiljene numere putem Bluetooth® bežične tehnologije, tako što ćete upariti pametni telefon ili tablet.

NFC™ One-touch logotip
NFC™ tehnologija jednog dodira za trenutno uspostavljanje veze

Prislonite odabrane NFC™ uređaje uz oznaku N na kućištu radi brzog, veoma jednostavnog uspostavljanja Bluetooth® veze.

Ikona za trajanje baterije od 30 sati.
Dugo trajanje baterije za celodnevnu upotrebu

Uz punjenje koje traje oko 4 sata celog dana imate napajanje sa približno 30 sati vremena reprodukcije, dok brzo 10-minutno punjenje obezbeđuje čak 60 minuta slušanja.

Tanak dizajn i udobnost pri dugotrajnom slušanju

Kako god da izgledate, jednostavan, elegantan i prefinjen dizajn slušalica sa funkcijom potiskivanja buke WH-XB900N koje imaju jednu naglašenu boju na kućištu savršeno će vam odgovarati. Mekani, postavljeni jastučići za uši nude dugotrajnu udobnost i idealni su za slušanje omiljenih albuma, od početka do kraja.

Snimak iz života sa sklopivim dizajnom slušalica WH-XB900N.
Sklopivi dizajn za svakodnevnu udobnost

Završili ste sa slušanjem muzike za danas? Zahvaljujući sklopivom dizajnu, slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-XB900N dovoljno su kompaktne za brzo i lako odlaganje u torbu.

Snimak proizvoda WH-XB900N slušalica
Ugrađeni mikrofon olakšava razgovore

Lako je pričati, čak i dok nosite slušalice – ugrađeni mikrofon vam omogućava da se javljate bez upotrebe ruku na izabranim pametnim telefonima. Samo dvaput dodirnite desnu stranu kućišta slušalica da biste se javili na poziv i prevucite nagore ili nadole da biste prilagodili jačinu zvuka.

Kontrola na dohvat ruke

Promenite numeru, povećajte ili smanjite jačinu zvuka i primajte ili upućujte pozive dodirom ili prevlačenjem preko ekrana osetljivog na dodir na kućištu slušalica. Za funkciju Quick Attention treba samo da dodirnete desnu stranu kućišta i jačina zvuka muzike se odmah smanjuje, što vam omogućava da čujete zvukove iz okruženja – osobe koje vas nešto pitaju u kafiću ili najave na železničkim stanicama.

Logotip aplikacije Sony | Headphones Connect
Aplikacija Sony | Headphones Connect

Preuzmite aplikaciju Sony | Headphones Connect za prilagođen doživljaj slušanja. Funkcije obuhvataju ekvilajzer za podešavanje nivoa zvuka i prilagodljivu kontrolu zvuka koja automatski prilagođava podešavanja zvukova iz okruženja situaciji.

Logotipi za Google pomoćnik i Amazon Alexa.
Budite pametniji uz glasovni pomoćnik – Google Assistant, Amazon Alexa i Siri

Povežite se sa glasovnim pomoćnikom pametnog telefona putem mikrofona ugrađenog u slušalice i upravljajte svojim danom. Uživajte u zabavi, povezujte se sa prijateljima, dobijajte informacije, slušajte muziku i obaveštenja, podešavajte podsetnike itd.

Tako imerzivno i realistično.

Prepustite se zvuku koji dolazi odasvuda. Realističan je kao da ste na koncertu ili sa izvođačem koji snima u studiju. Uz 360 Reality Audio, muzika je bliža i realističnija nego ikada.

Ove slušalice vam omogućavaju da uživate u tehnologiji 360 Reality Audio.

Lični bioskopski doživljaj

Uz BRAVIA XR™ i bežični predajnik WLA-NS7

Uživajte u uzbudljivom Dolby Atmos® doživljaju i prostornom zvuku od 360 stepeni koji se prilagođava vašim ušima uz BRAVIA XR i ove slušalice koje koriste bežični predajnik WLA-NS7.  

Čovek sedi na kauču u dnevnoj sobi i koristi slušalice pomoću bežičnog predajnika
360 Spatial Sound Personalizer

Uz aplikaciju Sony | 360 Spatial Sound Personalizer uživaćete u zvuku optimizovanom za vas. Aplikacija evidentira i analizira oblik uha, što slušalicama omogućava da vam pruže prilagođeno lično polje prostornog zvuka kada se upare sa BRAVIA XR™ televizorima.

Bežični predajnik WLA-NS7 sa slušalicama na komodi, povezan sa televizorom BRAVIA montiranim na zid
Dolby Atmos doživljaj

Kada bežični predajnik Sony WLA-NS7 povežete sa BRAVIA XR™ televizorom, slušalice stvaraju idealan raspored fantomskih zvučnika svuda oko vas da biste mogli da uživate u Dolby Atmos doživljaju. Uronite u scenu i naći ćete se pravo u srcu akcije.

Artist_connection
Isprobajte muziku na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i funkcije

Uživajte u zabavi za jednu osobu uz EXTRA BASS™ zvuk. Uz napajanje za ceo dan, bežičnu tehnologiju Bluetooth®, udobnost pri dugotrajnom slušanju i praktičnost za svaki dan, slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-XB900N omogućavaju vam da uživate u muzici kako želite.
  • EXTRA BASS™ zvuk i digitalno potiskivanje buke

  • Slušajte preko celog dana uz trajanje baterije od čak 30 sati

  • Slušanje jednim dodirom uz NFC i bežičnu tehnologiju Bluetooth®

  • Elegantan, sklopivi dizajn

  • Praktično obavljanje poziva bez upotrebe ruku

Jedinica drajvera
40 mm
S-Master HX
Ne
Frekventni odziv (Bluetooth® komunikacija)
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)/20 Hz – 40.000 Hz (LDAC 96 kHz uzorkovanje, 990 kb/s)
Pasivni rad
Da
NFC
Da
Dužina kabla
oko 1,2 m (47 1/4 inča) (kabl za slušalice u kompletu)
DSEE
Da
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici