WH-XB900N

Poslušajte svaki ton uz EXTRA BASS™

Uz izuzetan bas i napredno potiskivanje buke, slušalice WH-XB900N stavljaju fokus na muziku. Neka vaša žurka za jednu osobu počne.

SLUŠALICE

Bežične slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-XB900N

WH-XB900N
Slika – Bežične slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-XB900N

blueblack

Pogledajte XB900N u akciji

Otkrijte ove bežične slušalice sa funkcijom potiskivanja buke i sa nizom pametnih funkcija kao što su intuitivne kontrole dodirom, Quick Attention za laku konverziju i dug vek trajanja baterije – sve to uz pametni dizajn prilagođen celodnevnom slušanju sa dubokim i zvonkim zvukom.

EXTRA BASS™ za impresivno dubok i prodoran zvuk

Kao deo EXTRA BASS™ linije kompanije Sony, slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-XB900N unapređuju sve niske frekvencije i pružaju izuzetan bas. Namenski vod za bas na kućištu slušalica i bolje sprečavanje prolaza vazduha između drajvera i bubnih opni stvaraju precizne, prodorne ritmove koji oživljavaju svaku numeru. Ipak, na slušalicama se glas čuje sa jasnoćom koja pruža divan, bogat i zaokružen doživljaj slušanja.

Uživajte u bežičnoj slobodi uz NFC i Bluetooth®

Near Field Communication (NFC) i bežična tehnologija Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Jednostavno prislonite uređaj na kojem je omogućena NFC tehnologija uz slušalice za brzu, jednostavnu vezu, a zatim počnite sa slanjem i reprodukcijom svoje muzičke kolekcije. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se putem Bluetooth® veze i spremni ste.

Bluetooth® logotip
Bežično strimovanje pomoću Bluetooth® veze

Bežično strimujte omiljene numere putem Bluetooth® bežične tehnologije, tako što ćete upariti pametni telefon ili tablet.

NFC™ One-touch logotip
NFC™ tehnologija jednog dodira za trenutno uspostavljanje veze

Prislonite odabrane NFC™ uređaje uz oznaku N na kućištu radi brzog, veoma jednostavnog uspostavljanja Bluetooth® veze.

Ikona za trajanje baterije od 30 sati.
Dugo trajanje baterije za celodnevnu upotrebu

Uz punjenje koje traje oko 4 sata celog dana imate napajanje sa približno 30 sati vremena reprodukcije, dok brzo 10-minutno punjenje obezbeđuje čak 60 minuta slušanja.

Tanak dizajn i udobnost pri dugotrajnom slušanju

Kako god da izgledate, jednostavan, elegantan i prefinjen dizajn slušalica sa funkcijom potiskivanja buke WH-XB900N koje imaju jednu naglašenu boju na kućištu savršeno će vam odgovarati. Mekani, postavljeni jastučići za uši nude dugotrajnu udobnost i idealni su za slušanje omiljenih albuma, od početka do kraja.

Snimak iz života sa sklopivim dizajnom slušalica WH-XB900N.
Sklopivi dizajn za svakodnevnu udobnost

Završili ste sa slušanjem muzike za danas? Zahvaljujući sklopivom dizajnu, slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-XB900N dovoljno su kompaktne za brzo i lako odlaganje u torbu.

Slika iz života čoveka koji koristi slušalice WH-XB900N za obavljanje poziva bez upotrebe ruku.
Ugrađeni mikrofon olakšava razgovore

Lako je pričati, čak i dok nosite slušalice – ugrađeni mikrofon vam omogućava da se javljate bez upotrebe ruku na izabranim pametnim telefonima. Samo dvaput dodirnite desnu stranu kućišta slušalica da biste se javili na poziv i prevucite nagore ili nadole da biste prilagodili jačinu zvuka.

Kontrola na dohvat ruke

Promenite numeru, povećajte ili smanjite jačinu zvuka i primajte ili upućujte pozive dodirom ili prevlačenjem preko ekrana osetljivog na dodir na kućištu slušalica. Za funkciju Quick Attention treba samo da dodirnete desnu stranu kućišta i jačina zvuka muzike se odmah smanjuje, što vam omogućava da čujete zvukove iz okruženja – osobe koje vas nešto pitaju u kafiću ili najave na železničkim stanicama.

Logotip aplikacije Sony | Headphones Connect
Aplikacija Sony | Headphones Connect

Preuzmite aplikaciju Sony | Headphones Connect za prilagođen doživljaj slušanja. Funkcije obuhvataju ekvilajzer za podešavanje nivoa zvuka i prilagodljivu kontrolu zvuka koja automatski prilagođava podešavanja zvukova iz okruženja situaciji.

Logotipi za Google pomoćnik i Amazon Alexa.
Budite pametniji uz glasovni pomoćnik – Google Assistant, Amazon Alexa i Siri

Povežite se sa glasovnim pomoćnikom pametnog telefona putem mikrofona ugrađenog u slušalice i upravljajte svojim danom. Uživajte u zabavi, povezujte se sa prijateljima, dobijajte informacije, slušajte muziku i obaveštenja, podešavajte podsetnike itd.

Tako imerzivno i realistično.

Prepustite se zvuku koji dolazi odasvuda. Realističan je kao da ste na koncertu ili sa izvođačem koji snima u studiju. Uz 360 Reality Audio, muzika je bliža i realističnija nego ikada.

Ove slušalice vam omogućavaju da uživate u tehnologiji 360 Reality Audio.

Artist_connection
Isprobajte muziku na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i funkcije

Uživajte u zabavi za jednu osobu uz EXTRA BASS™ zvuk. Uz napajanje za ceo dan, bežičnu tehnologiju Bluetooth®, udobnost pri dugotrajnom slušanju i praktičnost za svaki dan, slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-XB900N omogućavaju vam da uživate u muzici kako želite.
  • EXTRA BASS™ zvuk i digitalno potiskivanje buke

  • Slušajte preko celog dana uz trajanje baterije od čak 30 sati

  • Slušanje jednim dodirom uz NFC i bežičnu tehnologiju Bluetooth®

  • Elegantan, sklopivi dizajn

  • Praktično obavljanje poziva bez upotrebe ruku

Jedinica drajvera
40 mm
S-Master HX
Ne
Frekventni odziv (Bluetooth® komunikacija)
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)/20 Hz – 40.000 Hz (LDAC 96 kHz uzorkovanje, 990 kb/s)
Pasivni rad
Da
NFC
Da
Dužina kabla
oko 1,2 m (47 1/4 inča) (kabl za slušalice u kompletu)
DSEE
Da
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici