h.ear on Wireless NC

Samo vi i muzika

Nema ometajuće pozadinske buke. Nema dosadnih kablova. Samo čisti, autentični zvuk. Pripremite se za prepuštanje muzici.

SA TRAKOM ZA GLAVU

MDR-100ABN h.ear on bežične slušalice sa potiskivanjem buke

MDR-100ABN
Slika – MDR-100ABN h.ear on bežične slušalice sa potiskivanjem buke

redpinkgreengrayblack

h.ear boje
Hear Your Colours

Asortiman h.ear kompanije Sony kombinuje podršku za HD zvuk sa upečatljivim dizajnom. Živopisni zvuk nikada nije izgledao tako dobro. 

Odaberite boju

Slušalice h.ear on Wireless NC dostupne su u raznim upečatljivim bojama. Koju ćete vi izabrati?

Uklapa se sa vašim stilom

Dizajn u jednoj boji i jednom obliku objedinjuje prepoznatljivi stil sa udobnošću prianjanja. Na taj način ste uvek usklađeni sa slušalicama.

Izgled i zvuk

Vrhunski zvuk, taktilni materijali i završna obrada i velika pažnja koja se posvećuje detaljima. Otkrijte h.ear on Wireless NC.

Recite da slobodi 

Bluetooth® i NFC povezivanje jednim dodirom omogućavaju vam da bežično slušate muziku, bez ograničenja koja nameće kabl slušalica. LDAC prenosi približno tri puta više podataka (maksimalnom brzinom prenosa: 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® audio, što vam omogućava da uživate u HD sadržaju uz izvanredan kvalitet približan HD zvuku.

Recite ne buci 

Šta god da se dešava oko vas, digitalno potiskivanje buke blokira pozadinsku buku kako biste vi u potpunosti mogli da se usredsredite na muziku.

Logotip HD zvuka
Tretirajte muziku na pravi način

Pružite muzici koju volite kvalitet zvuka kakav zaslužuje. Naše slušalice h.ear on Wireless NC omogućavaju vam da uživate u HD zvuku za vrhunski doživljaj slušanja.

Detaljan i dinamičan zvuk

Ove slušalice dizajnirane su da podržavaju HD zvuk i imaju drajvere od 40 mm sa kupolom membrane presvučenom titanijumom za precizan zvuk u čitavom frekventnom opsegu.

Svestranost koja vam omogućava da ih uzmete i krenete
Spremni ste za pokret

Slušalice predstavljaju sredstvo pomoć kojeg možete da se izrazite – idu svuda sa vama poput telefona i ključeva. Stoga su slušalice h.ear on Wireless NC dizajnirane tako da budu deo vašeg života.

Udobnost za dugo slušanje

Oblik vešalica, obuhvatajući jastučići za uši, podesiva traka za glavu – svaki element napravljen je uz posvećivanje pažnje udobnosti i stilu. Oblik i funkcija u harmoniji.

Udobnost za dugo slušanje
Nagrađivani dizajn

iF ZLATNA NAGRADA 2016

Na osnovu mišljenja žirija sastavljenog od stručnjaka iz branše, slušalice h.ear on zaslužile su zlatnu nagradu na dodeli International Forum nagrada za proizvode za 2016.

Specifikacije i funkcije

Nema ometajuće pozadinske buke. Nema dosadnih kablova. Samo čisti, autentični zvuk. Pripremite se za prepuštanje muzici.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Jednostavno BLUETOOTH® povezivanje uz NFC jednim dodirom

  • Digitalna tehnologija za potiskivanje buke

  • HD drajver od 40 mm za dinamičan opseg

  • Titanijumom presvučene kupole membrana maksimalno umanjuju izobličenja

Jedinica drajvera
40 mm (kupolasti)
Frekventni odziv
5–40.000 Hz (uključeno napajanje) (žično)
Dužina kabla
1,2 m
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Nagrade

Nagrade