Slušalice

Dve Sony slušalice sa funkcijom potiskivanja buke na plavoj pozadini Dve Sony slušalice sa funkcijom potiskivanja buke na plavoj pozadini

Počastite sebe nenadmašnim kvalitetom zvuka

Prepustite se muzici. Uživajte u zvuku visokog kvaliteta u igrama, filmovima, podkastima i pozivima. Otkrijte slušalice koje su kao salivene i stvorene za vaš način života.

PRONALAŽENJE PROIZVODA

NAŠE PREPORUKE

INZONE

U VAŠOJ ZONI

Izoštrite svoja čula i pripremite se za borbu. Naše INZONE slušalice za igranje pomažu vam da jasnije čujete i brže reagujete zbog čega ćete biti nepobedivi u igri.
INZONE na sivoj pozadini

LinkBuds

Never off

Uz LinkBuds, uvek ste povezani sa svakodnevnim životom. Udobno ih nosite čitavog dana dok jasno čujete zvukove oko sebe, ne osećajući ništa na uhu, dok ste u kontaktu sa ljudima i mestima, bez potrebe da pauzirate svoj lični zvučni zapis. LinkBuds povezuje vaš svakodnevni život i zabavne sadržaje koje volite gde god da idete i šta god da radite.
LinkBuds sivoj pozadini

LinkBuds S

Never off

Uz LinkBuds S, uvek ste povezani sa svakodnevnim svetom. Budući da su veoma male i lagane, možete udobno da ih nosite non-stop i da budete u kontaktu sa ljudima i mestima. Slušalice LinkBuds S automatski se prebacuju na optimizovani okolni zvuk ili visokokvalitetno potiskivanje buke za slušanje bez ometanja.
LinkBuds S na sivoj pozadini

ZA KVALITETNIJE SLUŠANJE

PODRŠKA