Slušalice

Serija 1000X redefiniše pravila slušanja bez ometanja. Uživajte u najefikasnijem potiskivanju buke i nenadmašnom kvalitetu zvuka koji vam omogućava da čujete svaki detalj muzike omiljenog izvođača.

PRONALAŽENJE PROIZVODA

NAŠE PREPORUKE

Istražite seriju 1000X

Serija 1000X redefiniše pravila slušanja bez ometanja. Uživajte u najboljem potiskivanju buke0 i nenadmašnom kvalitetu zvuka koji vam omogućava da potanko čujete sve u muzici omiljenog umetnika.
Slika dva seta Sony slušalica na crnoj pozadini sa zlatnim tekstom 1000X SERIES u prednjem planu

INZONE

U VAŠOJ ZONI

Izoštrite svoja čula i pripremite se za borbu. Naše INZONE slušalice za igranje pomažu vam da jasnije čujete i brže reagujete zbog čega ćete biti nepobedivi u igri.
INZONE na sivoj pozadini

LinkBuds

Never off

Uz LinkBuds, uvek ste povezani sa svakodnevnim životom. Udobno ih nosite čitavog dana dok jasno čujete zvukove oko sebe, ne osećajući ništa na uhu, dok ste u kontaktu sa ljudima i mestima, bez potrebe da pauzirate svoj lični zvučni zapis. LinkBuds povezuje vaš svakodnevni život i zabavne sadržaje koje volite gde god da idete i šta god da radite.
LinkBuds sivoj pozadini

LinkBuds S

Never off

Uz LinkBuds S, uvek ste povezani sa svakodnevnim svetom. Budući da su veoma male i lagane, možete udobno da ih nosite non-stop i da budete u kontaktu sa ljudima i mestima. Slušalice LinkBuds S automatski se prebacuju na optimizovani okolni zvuk ili visokokvalitetno potiskivanje buke za slušanje bez ometanja.
LinkBuds S na sivoj pozadini

ZA KVALITETNIJE SLUŠANJE

ISTRAŽITE FUNKCIJE PRISTUPAČNOSTI SONY AUDIO PROIZVODA

PODRŠKA