Signature Series

Počastite se izvanrednim zvukom

Kulminacija životne potrage za izvanrednim zvukom, proizvodi kolekcije Signature Series nadmašuju ograničenja HD zvuka postižući nenadmašan doživljaj slušanja.

Signature Series

One Signature Sound

Podižemo doživljaj zvuka visokog kvaliteta sa nivoa slušanja na nivo osećaja.

Poboljšajte svaku notu uz One Signature zvuk

Sve je počelo od muzičke revolucije koju je 1979. godine pokrenuo legendarni Walkman® kompanije Sony, koji je oduševio milione ljudi širom sveta i utabao stazu načinu na koji smo uživali u muzici na slušalicama bilo kada i bilo gde. Signature Series vodi tu revoluciju korak dalje, do potpuno novog sveta verne reprodukcije zvuka – tako da muziku nećete samo slušati već i osećati. Kao vrhunac doživljaja i snage, Signature Series objedinjuje analogne i digitalne tehnologije najvišeg kvaliteta i podiže iskustvo slušanja muzike do dosad neviđenih dimenzija. Od veličanstvene akustike velikog orkestra do strujanja muzike uživo na koncertu, svaki živopisni detalj – čak i strast i energija – reprodukuje se baš onako kako je originalni umetnik to zamislio. 

 Naši inženjeri – jednako strasni kao umetnici i autori muzike – dizajnirali su vrhunsko iskustvo zvuka u slušalicama u izuzetnoj liniji koju čine četiri kvalitetna proizvoda. To je njihov zaštitni znak i pokazuje posvećenost cilju da se prenesu sva strast i energija originalne muzike. 

Fino podešeni i precizno optimizovani od strane naših vodećih inženjera

U nastojanju da se dostigne vrhunsko savršenstvo, naši inženjeri neumorno su tragali za reprodukcijom čistog zvuka prateći hiljade i hiljade različitih opcija. Verno se hvata i reprodukuje svaka suptilna varijacija zvuka, od početka velikog spektakla, preko ambijentalne rezonance, pa čak do teško uhvatljivog zvuka na kraju izvođenja kad se gotovo potpuno utišava. Tako je nastao zvučni izraz koji prevazilazi sve što ste ikada čuli ili osetili, gde možete gotovo da osetite i usijanost atmosfere na koncertu. Rezultat je zadivljujuće verna reprodukcija zvuka koja je savršeno jasna i izražajna, čak i suptilne i fine nijanse mikrozvukova i više skale s većom dinamikom. Od naših ljubitelja muzike za obožavaoca muzike u vama – produbljeni zvučni doživljaj kakav nikad ranije niste osetili.

Revolucionarna inovacija zvuka

Od revolucionarnog predstavljanja ikoničnog uređaja Walkman® 1979. godine, do prvoklasnog HD zvuka kao novog standarda u kvalitetu zvuka 2013. godine, Sony ima neprikosnoveno nasleđe izvanrednog zvuka. Kolekcija Signature Series poslednja je inovacija koja pomera granice u klasi zvuka vrhunskog kvaliteta.

Unošenje revolucije u lični doživljaj slušanja

Istorija inovacija slušalica

Naši inženjeri su stalno razvijali kolekciju slušalica poznatih širom sveta uz inovativne tehnike dizajna i tehnologiju zvuka visoke preciznosti, što je rezultovalo istinski autentičnim doživljajima slušanja.

Media Object

Pogledaj istoriju slušalica

Dodatno približavanje muzike

Istorija slušalica za unutrašnjost uva

Sony je inovator prvih slušalica za unutrašnjost uva na svetu – MDR-E252. Od nastanka slušalica za unutrašnjost uva, Sony je u potrazi za načinima koji će obezbediti kompletan doživljaj slušanja muzike u pokretu.

Media Object

Pogledajte istoriju slušalica za unutrašnjost uva

Postizanje maksimuma kvaliteta zvuka

Istorija digitalnog zvuka i pojačavanja

Pokretanje zvučnih sistema bez izobličenja precizna je umetnost koju smo usavršavali pola veka. Vrhunski inženjering, visokokvalitetne komponente i napredna akustika zajedno podižu kvalitet zvuka.

Media Object

Pogledajte istoriju digitalnog zvuka/pojačala

Nastajanje ikone

Istorija uređaja Walkman®

Walkman® je redefinisao slušanje muzike za celu generaciju. Odjednom je stereo muzika postala prenosna i dostupna za uživanje bilo gde. Mi smo od tada usavršavali ovu ikonu.

Media Object

Pogledajte istoriju uređaja Walkman®

Izrađeno s ljubavlju, predivno sastavljeno
Pažljivo napravljen

Od materijala do lemova i upotrebljenih metoda strukturnog inženjeringa, samo najnapredniji proizvodni procesi i proizvodna rešenja primenjeni su u stvaranju kolekcije Signature Series. Ovo je osiguralo najviše standarde kvaliteta i izvanrednosti zvuka.