TA-ZH1ES

Nova arena muzičkog izražavanja 

Oslobodite pun potencijal svojih slušalica i doživite emocionalni utisak svake pesme, onako kako je umetnik nameravao. Kombinujući najbolje od digitalne i analogne tehnologije zvuka, ovaj model je za ozbiljne slušaoce.

AUDIO KOMPONENTE

Vrhunsko pojačalo za slušalice sa D.A. Hibridno električno kolo pojačala

TA-ZH1ES
Slika – Vrhunsko pojačalo za slušalice sa D.A. Hibridno električno kolo pojačala
Signature Series

One Signature Sound

Podižemo doživljaj zvuka visokog kvaliteta sa nivoa slušanja na nivo osećaja.

D.A. hibridno električno kolo pojačala: revolucija u pojačavanju zvuka

Naša tehnologija S-Master bez mikrofonije održava čistoću digitalnog zvuka. Naš novi D.A. Hybrid Amplifier Circuit odlazi i korak dalje i poboljšava preciznost i kvalitet zvuka uz analogno pojačavanje sa prosleđivanjem povratnog signala. Analogno pojačalo ispravlja grešku pri konverziji do koje dovodi promena pojačavanja.

Očuvanje osećaja

Hvatanje svake note i nijanse uz DSEE HXTM

Doživite muziku onako kako je umetnik nameravao, u kvalitetu zvuka koji je blizak HD zvuku. Naša nova DSEE HX™ tehnologija pored standardnog ima i četiri dodatna režima: ženski vokal, muški vokal, udaraljke i žičani instrumenti za optimalnu reprodukciju zvuka.

Konvertujte bilo koji izvor u DSD

Personalizovanje zvuka uz novi DSD procesor za remasterovanje

Pružajući duplo veću preciznost konverzije u odnosu na prethodne modele, novi DSD procesor za remasterovanje vam omogućava da konvertujete sve PCM izvore muzike u DSD 11,2 MHz. Tehnologija koristi FPGA (Field Programmable Gate Array) kako bi konvertovala bilo koji signal u DSD zvučni format.

DSD remasterovanje
FPGA
Napredna FPGA obrada

Beskompromisna reprodukcija muzike

Kako bi maksimalno povećali potencijal novog D.A. Hibridno električno kolo pojačala, naši inženjeri su razvili pojačalo koristeći napredni FPGA procesor. Ovo im je omogućilo da potpuno prilagode tehnologiju i da razviju nešto zaista jedinstveno.

DC fazni linearizator

Poznati zvuk sličan analognom

Naš DC fazni linearizator radi tako što efektivno replicira širok raspon zvučnih potpisa. On se usklađuje sa faznim karakteristikama analognog pojačala kako bi pružio zvuk koji je sličniji analognom.

DC fazni linearizator
Strukturni integritet znači preciznost zvuka

TA-ZH1ES je precizno izrađen od spolja ka unutra kako bi se maksimalno povećao kvalitet zvuka.

Otkrijte TA-ZH1ES

Saznajte više o tehnologiji i inspiraciji koje stoje iza našeg vodećeg statičnog pojačala za slušalice. 

PCM od 32 bita
Podržani formati zvuka

Uživajte u formatima zvuka do PCM od 32 bita/768 kHz i DSD od 22,4 MHz.

Balansirani kabl za povezivanje prečnika 4,4 mm
Balansirani priključak za povezivanje prečnika 4,4 mm

Jedan balansirani priključak prečnika 4,4 mm novi je standard za balansirano povezivanje slušalica. Njegovo jasno razdvajanje kanala pruža preciznu reprodukciju i širok zvučni prostor.

Ulaz za kozole
Ulazni priključci

Pojačalo karakteriše nekoliko priključaka kako bi podržalo razne ulazne uređaje, uključujući Walkman®, televizore i Playstation® konzole. 

Izlaz za konzole
Izlazni priključci

Pojačalo koristi razne izlazne priključke za slušalice, uključujući i balansirane (4,4 mm, 3-polni mini priključak x2 i XLR4) i nebalansirane (standardni stereo priključak, stereo mini priključak).

Ispunite svoj svet transcendentnim zvukom

Otkrijte Signature Series

Nemojte pristajati ni na šta osim na izvanredan okružujući zvuk uz proizvode čitave kolekcije Signature Series. Budući da su predviđeni za vrhunski kvalitet zvuka, oni nadmašuju konvencionalne ideje o zvuku i fantastično reprodukuju svaku notu.

Specifikacije i funkcije

TA-ZH1ES je vrhunsko pojačalo za slušalice iz kolekcije Signature Series, osmišljeno da postigne viši nivo kvaliteta zvuka putem slušanja na slušalicama.
  • D.A. Hibridno električno kolo pojačala

  • Novi DSEE HX koji karakteriše pet režima

  • Podržava zvučne formate PCM od 32 bita/768 kHz i DSD od 22,4 MHz

  • Novi DSD procesor za remasterovanje

  • Podržava balansirane (4,4 mm, 3‐polni mini priključak x2, XLR4) i nebalansirane (standardni priključak, stereo mini priključak) priključke

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini