NW-WM1Z

Oduševite se čistim detaljima

Doživite simfoniju detalja uz Walkman® iz kolekcije Signatures Series koji kombinuje sofisticiranu tehnologiju zvuka sa prelepo izrađenim materijalima visokog kvaliteta i sa upotrebljivošću koja je vodeća u klasi.  

VRHUNSKI

WM1Z Walkman® Signature Series

NW-WM1Z
Slika – WM1Z Walkman® Signature Series

256 GB

NW-WM1Z

Cena nije dostupna

Signature Series

One Signature Sound

Podižemo doživljaj zvuka visokog kvaliteta sa nivoa slušanja na nivo osećaja.

Čist zvuk, vrhunski delovi

Otkrijte funkcionalnu lepotu bakra bez primesa kiseonika

NW-WM1Z je u kućištu visoke klase od pozlaćenog bakra bez kiseonika. U širokoj upotrebi u proizvodnji instrumenata, bakar pruža plejeru svoj jedinstveno prirodan, akustičan zvuk. Njegova provodnost i sirova snaga ojačavaju Walkman® sa neprikosnovenim zvučnim performansama.

Četvorožilni kabl
Napredni dizajn kabla

Napravljeni upotrebom naprednih tehnika pletenja, četvorožilni pleteni kablovi osmišljeni su u saradnji sa kompanijom KIMBER KABLE® i ručno izrađeni tako da bez problema izađu na kraj sa velikom snagom i pruže vrhunske zvučne performanse.

FT Cap
Unapređena snaga

Nedavno razvijeni FT CAP (visokopolimerski kondenzator) radi tako što reguliše napajanje, optimizujući ga za trenutnu, čistu snagu kada je ona potrebna.  

Otpornik za fini zvuk
Pouzdana električna kola

Površinski postavljen Fine Sound Register omogućava ravnomernu, efektivnu distribuciju napajanja komponentama električnog kola, za postojaniji kvalitet zvuka.

Otkrijte NW-WM1Z

Saznajte više o tehnologiji i inspiraciji koje stoje iza našeg vodećeg uređaja Walkman®. 

HD zvuk
Stavljanje zvuka u njegov element

Pružanje svake note onako kako je umetnik predvideo uz HD zvuk

Uživajte uz HD zvuk u najfinijim nijansama zvuka studijskog kvaliteta koji je bolji od kvaliteta CD-a. Strast prema muzici sjedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama. Datoteke HD zvuka često koriste visoku frekvenciju uzorkovanja od 96 kHz ili 192 kHz na 24-bitno.

Revolucija u kvalitetu autentičnog zvuka

Radeći uz bogato iskustvo u tehnologiji digitalnih pojačala, naši inženjeri su razvili NW-WM1Z sa detaljnom akustikom i prirodnim kvalitetom zvuka; zahvaljujući čemu se dobija zaista ugodan doživljaj slušanja.

S-Master HX
Verna reprodukcija zvuka

Nova S-Master™ HX tehnologija digitalnog pojačala, koja je nezavisno razvijena za Walkman®, evoluirala je da bude kompatibilna sa Native DSD, Balanced i formatima visoke izlazne snage. Ona smanjuje distorziju i šum u okviru širokog raspona frekvencija — za bogatiji, puniji zvuk. 

DSD format
Ne gubite ništa u prevodu

NW-WM1Z podržava izvorne DSD (Direct Stream Digital) zvučne datoteke, koje se stvaraju rano u procesu proizvodnje. To znači da one zadržavaju sve autentične detalje originalnog snimka.

Veza preko kabla prečnika 4,4 mm
Novi standard snage

Walkman® karakteriše jedan balansiran priključak, predviđen za novi balansirani kabl za povezivanje prečnika 4,4 mm. Ovo razdvaja levi i desni zvučni signal i umanjuje gubitak signala pri prenosu, kao i posledično pogoršanje kvaliteta zvuka. 

Očuvanje osećaja

Hvatanje svake note i nijanse uz DSEE HX

Ponesite doživljaj koncerta kući i doživite muziku onako kako je umetnik nameravao, u kvalitetu zvuka koji je blizak HD zvuku. DSEE HX tehnologija povećanja kvaliteta zvuka koristi algoritam kako bi analizirala vašu muziku i nadomestila svaku izgubljenu informaciju, tako da je kvalitet skoro na nivou HD zvuka. Izaberite, pored standardnog, četiri dodatna režima, kako biste izvukli najbolje iz vaše muzike.

DC fazni linearizator
DC fazni linearizator

Čisto prevođenje zvuka

Naš DC fazni linearizator radi tako što efektivno replicira širok raspon zvučnih potpisa. On primenjuje digitalnu obradu signala kako bi se uskladio sa faznim karakteristikama različitih tipova analognih pojačala u cilju pružanja čistijeg zvuka nalik analognom. Izaberite jednu od šest postavki faznog karaktera.

Dizajniran za život

Brzo ćete se navići na rukovanje uređajem Walkman® NW-WM1Z zahvaljujući njegovoj intuitivnoj upotrebljivosti i funkcijama koje su optimizovane za stvaran život. 

Baterija
Do 30 sati reprodukcije

Neka muzika svira sve vreme uz vas, sa do 30 časova reprodukcije HD zvuka bez prestanka (FLAC 96 kHz/24-bitno) i 33 sata MP3 reprodukcije (128 kb/s).

Memorija
Uživajte u 265 GB ugrađene memorije

NW-WM1Z ima 256 GB ugrađene memorije za datoteke, kako vam nikada ne bi ponestalo muzike.

Odzivni ekran osetljiv na dodir
Odzivni ekran osetljiv na dodir

Brzi ekran osetljiv na dodir dijagonale 10,2 cm (4 inča) i klasični dizajn interfejsa prilagođeni su da odgovore potrebama najstrasnijih audiofila.

Intuitivni bočni taster
Intuitivni bočni taster

Jednostavna, skoro instinktivna kontrola putem bočnih tastera omogućava vam da jednostavno kontrolišete muziku.

Mogućnost proširenja memorije
Mogućnost proširenja memorije

Nikada nećete ostati bez prostora za vašu muzičku biblioteku i možete da skladištite datoteke u najvišem kvalitetu zahvaljujući ležištu za mikro SD karticu.

LDAC
Otkrijte bolji Bluetooth uz LDAC

LDAC je nova audio tehnologija kompanije Sony koja vam omogućava da uživate u veoma kvalitetnom bežičnom zvuku pomoću Bluetooth® veze. Zahvaljujući tome što prenosi 3x više podataka, LDAC pruža poboljšan doživljaj bežičnog slušanja za svu muziku.

Otkrijte Signature Series

Nemojte pristajati ni na šta osim na izvanredan okružujući zvuk uz proizvode čitave kolekcije Signature Series. Budući da su predviđeni za vrhunski kvalitet zvuka, oni nadmašuju konvencionalne ideje o zvuku i fantastično reprodukuju svaku notu.

Specifikacije i funkcije

Vrhunski Walkman® koji ima kvalitetne materijale i najsavremeniju tehnologiju za beskompromisan kvalitet zvuka.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Izvorna DSD (direct stream digital) podrška datoteka

  • DSEE HX povećava kvalitet muzike na nivo HD zvuka

  • S-Master HX digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Kapacitet od 256 GB (do 1600 numera sa HD zvukom)

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini