MDR-Z1R

Vrhunski zvuk, opipljiv kvalitet

Sedite, opustite se i pripremite se za novi nivo odličnog kvaliteta zvuka. Ove slušalice predstavljaju spoj najnovije tehnologije i profesionalne izrade, pa pružaju vrhunski doživljaj slušanja.

Signature Series

One Signature Sound

Podižemo doživljaj zvuka visokog kvaliteta sa nivoa slušanja na nivo osećaja.

Svaka nota, svaka nijansa.

Uživajte u čistom zvuku uz HD drajver od 70 mm

Nedavno razvijena membrana sa magnezijumskom kupolom i ivicom od polimera tečnog kristala omogućava reprodukciju zvuka od čak 120 kHz u visokom kvalitetu. Tako se dobija zvuk nenadmašne čistoće i preciznosti.

Čist zvuk, bez dodatne buke

Kućište bez rezonance blokira sve što je nepotrebno

Specijalan akustički filter kontroliše otpor vazduha i eliminiše odjek koji proizvodi kretanje drajvera, tako da prolaze samo čiste i jasne frekvencije. 

Precizan zvuk, nenadmašan dizajn
Podižemo nivo standarda za zvuk

Slušalice MDR-Z1R osmišljene su tako da reprodukuju širi frekventni opseg, kako izuzetno niske tako i izuzetno visoke frekvencije od čak 120 kHz. Širi dinamički opseg bogato reprodukuje i najdelikatniji zvuk. Zahvaljujući tome, dobijate okružujući i upečatljiv doživljaj slušanja.

Otkrijte MDR-Z1R

Saznajte više o tehnologiji i inspiraciji koje stoje iza naših vodećih slušalica, MDR-Z1R. 

Uživajte u celom kompletu

Iskoristite sve što vam pružaju slušalice MDR-Z1R i dodatna oprema koja se uz njih dobija

čvrsta torbica
Tvrda kutija za odlaganje

Slušalice i prateći kablovi dobijaju se u elegantnoj kutiji za odlaganje, koja je obložena luksuznim satenom i ima zasebne pregrade. 

balansirano
Balansirani kabl za povezivanje prečnika 4,4 mm

Nedavno razvijeni balansirani kabl za povezivanje prečnika 4,4 mm razdvaja levi i desni zvučni signal i umanjuje gubitak signala pri prenosu, kao i posledično pogoršanje kvaliteta zvuka. Zahvaljujući tome, visoke frekvencije su glatkije, a kvalitet zvuka nenadmašan.

OFC
Bakar bez primesa kiseonika presvučen srebrom

MDR-Z1R ima bakarne kablove bez primesa kiseonika presvučene srebrom, napravljene tako da umanje otpor i gubitak zvuka pri prenosu. Zahvaljujući tome, dolazi do manjeg opadanja kvaliteta zvuka, detalji su finiji, a visoki tonovi glatkiji. 

Profesionalno napravljeno u Japanu 

Proizvodi kompanije Sony napravljeni u Japanu sinonim su apsolutnog kvaliteta i performansi, pa ni slušalice MDR-Z1R nisu izuzetak. Pažljivo su napravljene isključivo korišćenjem najfinijih komponenti i proizvodnih tehnika, zahvaljujući čemu se dobija izvanredan kvalitet zvuka.

Otkrijte Signature Series

Nemojte pristajati ni na šta osim na izvanredan okružujući zvuk uz proizvode čitave kolekcije Signature Series. Budući da su predviđeni za vrhunski kvalitet zvuka, oni nadmašuju konvencionalne ideje o zvuku i fantastično reprodukuju svaku notu.

Tako imerzivno i realistično.

Prepustite se zvuku koji dolazi odasvuda. Realističan je kao da ste na koncertu ili sa izvođačem koji snima u studiju. Uz 360 Reality Audio, muzika je bliža i realističnija nego ikada.

Ove slušalice vam omogućavaju da uživate u tehnologiji 360 Reality Audio.

Artist_connection
Isprobajte muziku na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i funkcije

Doživite beskompromisan kvalitet zvuka i nenadmašnu izradu uz vrhunske Signature Series slušalice kompanije Sony.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Brza magnezijumska kupola sa membranom koja ima ivicu od polimera tečnog kristala pruža jasnoću zvuka

  • Kućište bez rezonance

  • Bakarni kablovi bez primesa kiseonika presvučeni srebrom

  • Ergonomski jastučići za uši od ovčije kože

Jedinica drajvera
70 mm, kupolast tip (CCAW zavojnica)
Frekventni odziv
4 Hz – 120.000 Hz
Dužina kabla
Kabl za slušalice (približno 3 m (118 1/8 inča), OFC niti presvučene srebrom, pozlaćeni mini stereo priključak), kabl za slušalice za balansiranu vezu (približno 1,2 m (47 1/4 inča), OFC niti presvučene srebrom, standardni pozlaćeni utikač u obliku slova L za balansiranu vezu)

Šta je u pakovanju

Univerzalni adapterski utikač (pozlaćeni), Kabl za slušalice (približno 3,0 m, OFC niti presvučene srebrom, pozlaćeni mini stereo priključak), Kabl za slušalice za balansiranu vezu (približno 1,2 m, OFC niti presvučene srebrom, standardni pozlaćeni utikač u obliku slova L za balansiranu vezu), Čvrsta torbica

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici