Otkrijte potpuno novo zvučno iskustvo 

Zajedno sa našim partnerima, donosimo vam zvučno iskustvo koje ide na viši nivo

Šta dobijate kada kombinujete vodeće svetske brendove sa Sony naprednom tehnologijom senzora? Dobijate neverovatno iskustvo sa slušalicama koje će vam dati personalizovani zvuk kad god to poželite. Bez obzira da li slušate muziku, radite ili se opuštate, dobićete zvuk koji volite tako što ćete svoje slušalice učiniti nosivim zvučnim prolazom. Započnite tako što ćete upariti Sony ugrađene senzorske slušalice i kompatibilne aplikacije.

Dobijte više od usluga koje volite.
Brz pristup

Jednostavne kontrole za brzi pristup muzici.

Spotify Tap TM

Spotify Tap  je muzika za vaše uši, bukvalno. Samo stavite slušalice i pustite melodije da sviraju jednostavnim dodirom. Počećemo reprodukciju gde god ste stali. Ne primećujete? Još jedan dodir daje preporuku samo za vas. Gde god da vas odvede dan, reprodukcija Spotify Tap je najlakši i najličniji način da ponesete muziku sa sobom i spremna je za nekoliko sekundi.

Endel Quick Access

Uz Endel je bolji fokus, opuštanje i san, uz podršku neuronauke. Stvara zvučne pejzaže prema otkucajima srca, kretanju, dobu dana, vremenu i cirkadijalnom ritmu. Podesite Endel za brzi pristup za pokretanje poslednjeg zvučnog pejzaža. Nastavite poslednju reprodukciju zvuka uz par dodira. 

Da biste isprobali Endel × Sony Linkbuds Series, dobijte puni pristup usluzi Endel tokom jednog meseca.

Zvuk AR

Preklapanje virtuelnog zvuka sa stvarnim svetom.

Microsoft Soundscape

Sony i Microsoft su se udružili kako bi razvili tehnologiju koja pomaže ljudima da se bolje kreću kroz svet. Razne Sony slušalice podržavaju aplikaciju Microsoft Soundscape. Jedinstvena integracija omogućava inovativna iskustva za bogatiju 3D navigaciju zasnovanu na zvuku, dok senzori ugrađeni u Sony slušalice omogućavaju upotrebu bez ruku .

Lako podešavanje uz "Sony | Headphones Connect" 

1. Instalirajte Sony | Headphones Connect ap. na pametnom telefonu.
2. Pratite uputstva u aplikaciji da biste podesili svaku uslugu.
 

Slika ikone i aplikacije za povezivanje slušalica