Veza usluge

Zajedno sa našim partnerima, donosimo vam zvučno iskustvo koje ide na viši nivo

Šta dobijate kada kombinujete vodeće svetske brendove sa Sony naprednom tehnologijom senzora? Dobijate neverovatno iskustvo sa slušalicama koje će vam dati personalizovani zvuk kad god to poželite. Bez obzira da li slušate muziku, radite ili se opuštate, dobićete zvuk koji volite tako što ćete svoje slušalice učiniti nosivim zvučnim prolazom. Započnite tako što ćete upariti Sony ugrađene senzorske slušalice i kompatibilne aplikacije.

Dobijte više od usluga koje volite.
Brz pristup

Jednostavne kontrole za brzi pristup muzici.

Spotify Tap TM

Spotify Tap  je muzika za vaše uši, bukvalno. Samo stavite slušalice i pustite melodije da sviraju jednostavnim dodirom. Počećemo reprodukciju gde god ste stali. Ne primećujete? Još jedan dodir daje preporuku samo za vas. Gde god da vas odvede dan, reprodukcija Spotify Tap je najlakši i najličniji način da ponesete muziku sa sobom i spremna je za nekoliko sekundi.

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Endel Quick Access

Uz Endel je bolji fokus, opuštanje i san, uz podršku neuronauke. Stvara zvučne pejzaže prema otkucajima srca, kretanju, dobu dana, vremenu i cirkadijalnom ritmu. Podesite Endel za brzi pristup za pokretanje poslednjeg zvučnog pejzaža. Nastavite poslednju reprodukciju zvuka uz par dodira. 

Da biste isprobali Endel × Sony Linkbuds Series, dobijte puni pristup usluzi Endel tokom jednog meseca.

Automatska reprodukcija

Aut. reprodukcija šalje muzička i audio obaveštenja u pravi čas. Muzika se pušta u željeno vreme, na primer kada stavljate slušalice ili počinjete šetnju, podižući vam raspoloženje. Audio obaveštenje vas podseća na važne događaje. Dakle, vaš telefon može bezbedno da ostane u vašem džepu. Povežite se sa Spotify i Endel uslugama da biste dobili svoju omiljenu muziku i opuštajuće zvučne pejzaže. Aplikacija Auto Play je u beta verziji, što znači da njene funkcije i iskustva mogu biti promenjeni i poboljšani.

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Zvuk AR

Preklapanje virtuelnog zvuka sa stvarnim svetom.

Ingress Prime

Ingress Prime proširuje realnost tako što postavlja imerzivnu igru i priču navrh realnog sveta oko vas. Stavite slušalice da biste čuli mrežu portala sa prostornim zvukom i praćenjem pokreta glave. Odaberite stranu, a zatim koordinirajte svojom frakcijom da biste branili svoju teritoriju, delili resurse i istraživali. Vreme je za pokret.

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Lako podešavanje uz "Sony | Headphones Connect" 

1. Instalirajte Sony | Headphones Connect ap. na pametnom telefonu.
2. Pratite uputstva u aplikaciji da biste podesili svaku uslugu.
 

Slika ikone i aplikacije za povezivanje slušalica