HT-A7000

7.1.2 kan. – okružite se apsolutnim realizmom

HT-A7000 daje autentični 7.1.2-kanalni okružujući zvuk uz zvučnike usmerene prema gore, visokotonce usmerene u stranu i dvostruki niskotonac. Uz dodatne zadnje zvučnike podržava mapiranje prostornog zvuka od 360 stepeni za potpuno nov nivo uživanja.

SOUNDBAROVI

Dolby Atmos®/DTS:X® 7.1.2-kanalni soundbar s mapiranjem prostornog zvuka od 360 stepeni | HT-A7000

HT-A7000
Slika – Dolby Atmos®/DTS:X® 7.1.2-kanalni soundbar s mapiranjem prostornog zvuka od 360 stepeni | HT-A7000
Dobitnik nagrade
Prostorni zvuk 360 koji se prilagođava vašem okruženju

Uz dodatne stražnje zvučnike kompanije Sony

Naša revolucionarna tehnologija mapiranja prostornog zvuka od 360 stepeni stvara više fantomskih zvučnika samo uz soundbar i zadnje zvučnike. Uz više fantomskih zvučnika sve oko vas postaje optimalno zvučno polje za potpuno novi doživljaj zvuka. Uživajte u drami uz Dolby Atmos® i DTS:X® i čujte svaki udisaj, korak i reč kao da ste u samom filmu.

Otkrijte široki 360 Spatial Sound

Uz dodatne stražnje zvučnike kompanije Sony

Izuzetno široka oblast slušanja ispunjava svaki deo životnog prostora, tako da vaša porodica i prijatelji dobijaju isti zvučni doživljaj. Oblast slušanja nije ograničena na prostor ispred televizora, već na mnogo širu oblast.


Gledajte naš video o tehnologiji 360 Spatial Sound Mapping

Želite da osetite prostorni zvuk od 360 stepeni iz soundbara s dodatnim zadnjim zvučnicima? Samo stavite slušalice i udubite se.

Inovativne tehnologije za optimiziraciju zvučnog polja
Dijagram prikazuje kako HT-A7000 pametno meri položaj svakog zvučnika i optimizuje zvuk prema prostoriji
Optimizovano za položaj zvučnika

Dodatne zvučnike ne morate precizno postavljati. Soundbar s ugrađenim mikrofonom radi to umesto vas inteligentnim merenjem položaja zvučnika i optimizovanjem zvuka u skladu sa vašom sobom. Soundbar vam omogućava uživanje u optimizaciji zvučnog polja s dodatnim zvučnicima ili bez njih. Aktivirajte lak proces kalibracije tokom podešavanja ili iz početnog menija.

Registrujte se da biste dobijali najnovija ažuriranja i vremenski ograničene ponude. Kliknite na vezu u nastavku da ne biste propustili priliku.

Vrhunski okružujući zvuk sa našeg vodećeg modela soundbara

HT-A7000 ima 7.1.2 kanala, dva zvučnika koji emituju zvuk nagore, dva difuzna visokotonca i pet prednjih zvučnika za širi okružujući zvuk, kao i dva ugrađena niskotonca za dubok bas. Uz Vertical Surround Engine i S-Force PRO Front Surround, HT-A7000 stvara virtuelni okružujući zvuk koji dolazi svuda oko vas, tako da u potpunosti možete da uživate u uzbuđenju koje pružaju Dolby Atmos® i DTS:X®.

Grafički prikaz načina na koji Vertical Surround Engine emituje zvuk iznad slušaoca za 3D audio doživljaj bez zvučnika na plafonu
Uživajte u zvuku koji dolazi odozgo 

Zahvaljujući tehnologiji virtuelnog okružujućeg zvuka kompanije Sony, soundbar može da pozicionira zvuk u vertikalnom prostoru – tako da možete da iskusite 3D zvuk bez potrebe za zvučnicima na plafonu. Kao i Dolby Atmos i DTS:X, Vertical Surround Engine dodaje realističniji, višedimenzionalni zvuk i drugim formatima.

Grafički prikaz načina na koji S-Force PRO Front Surround pruža virtuelni okružujući zvuk samo pomoću prednjih zvučnika
Pojednostavljen okružujući zvuk 

Samo pomoću prednjih zvučnika, jedinstvena tehnologija digitalne obrade zvučnog polja kompanije Sony virtuelno reprodukuje polje okružujućeg zvuka, pri čemu vam zvuk dolazi sa obe strane. Možete da uživate u bogatom, bioskopskom okružujućem zvuku bez pretrpavanja životnog prostora.

Prefinjena tehnologija zvučnika

Zavalite se i uživajte u akustici koja ispunjava prostoriju, sa dva zvučnika koji emituju zvuk nagore, dva difuzna visokotonca i pet prednjih zvučnika za širi okružujući zvuk, kao i niskotonac za dubok bas. 

Poređenje jedinstvenog pravougaonog oblika jedinice X-Balanced Speaker Unit sa standardnim zvučnikom
Unakrsno balansirani zvučnik

Zvučnici koji emituju zvuk nagore, ugrađeni niskotonac i prednji zvučnik koriste X-Balanced Speaker Unit. Jedinstveni pravougaoni oblik tih zvučnika maksimizuje oblast membrane za upečatljiviji bas. Takođe smanjuje digresiju drajvera održavajući zvučni pritisak, a rezultat su manja izobličenja i veća jasnoća vokala. 

Udubite se u muziku vrhunskog kvaliteta

Uživajte u muzici onako kako su izvođači to zamislili uz HD zvuk za kristalno oštru preciznost. Možete i da otkrijete nov način slušanja uz 360 Reality Audio , koji vam pruža sveobuhvatan doživljaj koncerta uživo ili studijskog snimka. Uz HT-A7000 muzika oživljava kao nikad ranije.  

Grafikon koji prikazuje obnavljanje komprimovanih datoteka pomoću tehnologije DSEE u realnom vremenu

A = proširena dinamika zvuka (žičani instrumenti i suptilni zvukovi poput šapata)
B = obnovljene visoke frekvencije (akustika i realistični vokali i instrumenti)

Oporavak svih komprimovanih datoteka u realnom vremenu

Koristeći Edge-AI (veštačka inteligencija), DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) u realnom vremenu povećava kvalitet digitalnih muzičkih datoteka. Uz dinamičko prepoznavanje instrumentacije, muzičkih žanrova i pojedinačnih elemenata svake pesme kao što su vokali ili prekidi, vraća zvuk širokog opsega izgubljen komprimovanjem radi bogatijeg i kompletnijeg doživljaja slušanja.

Filmovi i igre su veoma realistični

Gledajte živopisne scene pune realističnih boja i dubine. Originalni kvalitet slike se čuva pri reprodukciji putem soundbara HT-A7000, tako da možete u potpunosti da se udubite u filmove. Igranje igara je takođe mnogo više uzbudljivo i realistično, uz to podržava najnovije formate, kao što su VRR i ALLM u standardu HDMI 2.1.

Slika logotipa 8K HDR, logotipa 4K 120 i logotipa Compatible with Dolby Vision.
Konzola PlayStation®5 i kontroler pored BRAVIA XR™ televizora koji prikazuje scenu iz igre „Horizon Forbidden West“
Uživajte u imerzivnom doživljaju igara i filmova

Uživajte u prožimajućem igranju i filmovima uz sliku optimizovanu mapiranjem tona za automatski HDR i automatskim režimom prema žanru kad sa ovim proizvodom povežete BRAVIA XR™ TV s konzolom PlayStation®5.

Uživajte u punijem i bogatijem zvuku uz niskotonac i zadnje zvučnike

Uz dodatni bežični niskotonac ugrađeni dvostruki niskotonac u sistemu HT-A5000 obrađuje bas i vokale, dok je dodatni bežični niskotonac zadužen za zvuk nižeg raspona. Za još više bioskopskog uzbuđenja sa zvukom iza vas dodajte neobavezne bežične zadnje zvučnike.


Slika SA-SW5 niskotonca spreda
Niskotonac za SA-SW5

300 W dubokog i bogatog basa sa drajvera od 180 mm sa pasivnim hladnjakom.

Slika SA-SW3 niskotonca spreda
Niskotonac za SA-SW3

200 W zvuka iz kompaktnog Bass Reflex niskotonca sa drajverom od 160 mm.

Prikaz prednje strane para zvučnika SA-RS5
SA-RS5 – zadnji zvučnici

Ukupno 180 W šireg okružujućeg zvuka uz zvučnike koji zvuk usmeravaju prema gore.

Slika SA-RS3S zadnjih zvučnika spreda
SA-RS3S – zadnji zvučnici

Ukupno 100 W šireg okružujućeg zvuka

Najbolje uz Sony televizore

U paru sa BRAVIA™ televizorima, HT-A7000 vam donosi imerzivno audio-vizuelno iskustvo sa najboljim kvalitetom slike i zvuka. To je savršen soundbar za BRAVIA televizore. 

Dijagram prikazuje zvuk centralnog zvučnika sa televizora i soundbara sa BRAVIA sinhronizovanjem centra za akustiku
Veća imerzija uz BRAVIA sinhronizovanje centra za akustiku

Kad povežete BRAVIA TV TV sa Acoustic Center Sync,, soundbar i TV postaju centralni zvučnik sistema kućnog bioskopa. Povezivanjem soundbara s dodatnim bežičnim zvučnicima, zvučnik TV-a postaje središnji kanal sa soundbarom kao delom mapiranja prostornog zvuka od 360 stepeni. Ovo zvuku omogućava da precizno prati ono što je na ekranu za istinski imerzivan doživljaj.

Zvuk savršeno odgovara akciji

Uz sinhronizovanje centra za akustiku čućete dijalog baš sa mesta na kom lik stoji u sceni. Zahvaljujući savršenoj ravnoteži akcije i zvuka, gledanje postaje mnogo imerzivnije. 

Porodica na kauču gleda TV uz soundbar HT-A7000 na mermernoj komodi
Snimak ekrana prikazuje film sa postavkama soundbara u meniju za brze postavke BRAVIA televizora
Jednostavna kontrola uz BRAVIA televizore

Uz integrisani UI, postavke soundbara automatski se pojavljuju u meniju za brze postavke BRAVIA televizora za laku kontrolu funkcija kao što je zvučnog polje i jačina zvuka.

HT-A7000 soundbar na mermernoj komodi ispod BRAVIA televizora sa postoljem sa više podešavanja
Položaj soundbara

Ako imate BRAVIA televizor sa postoljem sa više podešavanja, možete da promenite položaj postolja za TV i diskretno postavite HT-A7000 ispod televizora, tako da će ambijent izgledati uredno. 

Višesmeran četvrtast dizajn

HT-A7000 i opcionalni zvučnici dizajnirani su sa zajedničkim konceptom višesmernog četvrtastog dizajna. Dizajn modela HT-A7000 savršeno odgovara opcionalnim zvučnicima. Njegovi sofisticirani zaobljeni uglovi predstavljaju jedan čvrsti blok za široku reprodukciju zvuka. Kombinacija bogatih tekstura materijala naglašava prilagođenost svakom okruženju dnevne sobe.

Uživajte u muzici sa čitavom porodicom 

Lako pristupajte popularnim muzičkim uslugama kao što je Spotify i strimujte sve omiljene albume i plejliste koristeći Chromecast ili Apple AirPlay 2. Pozovite porodicu i uživajte u zabavi. 

Porodica uživa u muzici u dnevnoj sobi sa televizorom i soundbarom HT-A7000 na mermernoj komodi
Bluetooth® logotip
Bluetooth® veza

Bežično strimujte muziku sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara pomoću tehnologije Bluetooth®. 

Wi-Fi® logotip
Wi-Fi® strimovanje

Povežite se sa internetom pomoću ugrađene Wi-Fi veze i strimujte muziku sa uređaja na kućnoj mreži.

Spotify Connect™ logotip
Spotify Connect™

Reprodukujte Spotify sadržaj direktno preko zvučnika koristeći aplikaciju Spotify Connect™ na uređaju kao daljinski upravljač.

Logotip tehnologije „Chromecast built-in“
Chromecast built-in

Strimujte muziku, Internet radio i podcastove sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara na audio uređaju. Samo dodirnite dugme za prenos.

Apple AirPlay logotip
Apple AirPlay 2

Delite muziku i drugo sa omiljenih Apple uređaja na soundbaru. Sve to jednim dodirom.

Sve što volite, uz potpunu imerziju

Pametni algoritam dodaje zvuk iznad glave standardnim okružujućim zvučnim podlogama, čak i stereo zvuku, i pretvara sve što slušate u imerzivne zvučne doživljaje. Za aktivaciju samo pritisnite dugme Immersive AE na daljinskom upravljaču.

Porodica na kauču u dnevnoj sobi gleda TV sa soundbarom HT-A7000 na mermernoj komodi sa isključenim Immersive AE
Immersive AE je isključen
Porodica na kauču u dnevnoj sobi gleda TV sa soundbarom HT-A7000 na mermernoj komodi sa uključenim Immersive AE
Immersive AE je uključen
Dijagram pokazuje osobu kako kontroliše soundbar HT-A7000 razgovarajući sa uslugom Google Home
Glasovna kontrola

Soundbar je kompatibilan s uređajima na kojima su omogućeni Google Assistant uz Chromecast built-in i Amazon Alexa. Samo dodajte HT-A7000 u grupu zvučnika koristeći Google Home aplikaciju da biste pokrenuli reprodukovanje muzike, promenili jačinu zvuka ili mnoge druge funkcije pomoću glasa.

Podešavanje za nekoliko sekundi 

HT-A7000 možete da koristite gotovo čim ga raspakujete. Jednostavno ga ukopčajte, povežite sa televizorom koristeći HDMI eARC vezu i uključite. Uz USB, optički i analogni audio ulaz, kao i HDMI ulaz i izlaz (eARC) i S-CENTER OUT za kompatibilne BRAVIA modele, imate sve veze koje su vam potrebne da biste uživali u neverovatnom doživljaju okružujućeg zvuka.

Specifikacije i funkcije

Otkrijte potpuno nov nivo imerzije uz HT-A7000. Soundbar je dovoljan za uživanje u autentičnom 7.1.2-kanalnom okružujućem zvuku uz S-Force PRO Front Surround i Vertical Surround Engine. Ili možete dodati neobavezne zadnje zvučnike i uživati u mapiranju prostornog zvuka od 360 stepeni uz više fantomskih zvučnika.
  • Podržava mapiranje prostornog zvuka od 360 stepeni uz dodatne zadnje zvučnike

  • S-Force PRO Front Surround i Vertical Surround Engine za višedimenzionalni zvuk

  • Zvučnici koji emituju zvuk nagore, difuzni visokotonci, ugrađena dva niskotonca i pet prednjih zvučnika

  • Optimizacija zvučnog polja za lako podešavanje

  • Strimujte svu svoju muziku uz bežično povezivanje

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini