Prednji krupni prikaz zvučnika SA-SW3
Prednji krupni prikaz zvučnika SA-SW3
Bočni snimak zvučnika SA-SW3
Bočni krupni prikaz zvučnika SA-SW3
Prikaz zadnje strane modela SA-SW3
Osetite snagu dubokog basa

Uz sistem kućnog bioskopa i soundbar pokrenute s dodatnim basom kompaktni bežični niskotonac SA-SW3 uranja vas još dublje u filmove i muziku. Uživajte u glasnijem i jasnijem basu radi doživljaja okružujućeg zvuka poput onog u bioskopu.


Bogat, dubok bas

Uz 200 W dubokog zvuka basa iz snažne jedinice od 160 mm ovaj Bass Reflex niskotonac sve što gledate i slušate čini upečatljivim. Osetite duboku tutnjavu groma i snažni ritam basa bez izobličenja. Čućete i jasnije glasove uz dodatnu vernost za istinski autentičnu muzičku podlogu.

Višesmeran četvrtast dizajn

Naš sistem kućnog bioskopa, soundbar i dodatni zvučnici dizajnirani su prema zajedničkom konceptu višesmernog bloka. Dizajn zvučnika SA-SW3 savršeno je usklađen s tim sistemima. Njegovi sofisticirani zaobljeni uglovi predstavljaju jedan čvrsti blok za široku reprodukciju zvuka. Kombinacija bogatih tekstura materijala naglašava prilagođenost svakom okruženju dnevne sobe.

Tehnologije za vrhunski kvalitet zvuka
Slika preseka Σ strukture magnetnog kola
Σ magnetski sklop za dubok, snažan bas

Sony tehnologija Σ (sigma) magnetskog bloka omogućava dubok, snažan bas tako što maksimizuje magnetsku silu koja pokreće zvučnu zavojnicu. Za razliku od toga, uz sklopove klasičnog oblika veliki deo te magnetske sile ostaje neiskorišćen.

Slika ivice sa razdvojenim urezima u krupnom planu
Ivica sa razdvojenim urezima

Druga Sony tehnologija, ivica sa razdvojenim urezima, poboljšava vertikalnu simetriju amplitude i pruža kristalno jasan zvuk. To se postiže korišćenjem koncentričnih ureza na ivici, što pojednostavljuje kontrolu naprezanja unutar i izvan ivice membrane.

Wi-Fi ikona
Jednostavno podešavanje

Uključite niskotonac SA-SW3 i on će automatski uspostaviti bežičnu vezu sa sistemom kućnog bioskopa ili soundbarom. Postupak je brz i lak, i ne pravi se nered jer nema kablova.

Specifikacije i funkcije

Povećajte upečatljivost sistema kućnog bioskopa i soundbara. Ovaj bežični niskotonac pruža vam bolji doživljaj bioskopskog okružujućeg zvuka sa 200 W bogatog, moćnog basa iz jedinice drajvera od 160 mm.
  • 200 W bogatog, moćnog basa iz drajvera od 160 mm

  • Bass Reflex zvučnik za dublji bas

  • Σ magnetno kolo za dubok, jasan bas sa manje izobličenja

  • Bežično povezivanje za lako podešavanje

  • Vrhunski dizajn se podudara sa sistemom kućnog bioskopa i soundbarom

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini