OPCIONALNI ZVUČNICI

Dodatni bežični zadnji zvučnici SA-RS5 ukupne izlazne snage 180 W sa ugrađenom baterijom

SA-RS5
Prikaz prednje strane para zvučnika SA-RS5
Prikaz prednje strane para zvučnika SA-RS5
Prikaz tri četvrtine para zvučnika SA-RS5
Prikaz prednje strane zvučnika SA-RS5
Prikaz bočne strane zvučnika SA-RS5
Prikaz zadnje strane zvučnika SA-RS5
Doživite 360 Spatial Sound uz soundbar

Zvučnici SA-RS5 funkcionišu sa našim najnovijim kompatibilnim soundbarovima zahvaljujući zvučnicima okrenutim nagore i wooferima široke usmerenosti koji pružaju 360 Spatial Sound Mapping i prave više fantomskih zvučnika u prostoriji. Kada ste sa svih strana okruženi sa više fantomskih zvučnika uz optimizovano zvučno polje, čućete svaki zvuk sa neverovatnim intenzitetom. Kao da ste vi i vaša dnevna soba unutar filma.

Pogledajte naše kompatibilne soundbarove
Čujte svaki delić akcije

Naši zvučnici koriste najnovije tehnologije da bi pružili optimalan kvalitet zvuka i široku usmerenost potrebnu za 360 Spatial Sound Mapping. 

Šta se nalazi unutar svakog zvučnika

1. Zvučnik okrenut nagore
2. Visokotonac sa mekom kupolom
3. Woofer široke usmerenosti
4. Dvostruki pasivni hladnjaci

Slika koja prikazuje glavne delove zvučnika SA-RS5, označene brojevima od 1 do 4.
Detalj koji prikazuje zvučnik okrenut nagore na zvučniku SA-RS5
Impozantan zvuk iz zvučnika okrenutih nagore

Da bi zvuk koji dolazi iznad bio još upečatljiviji, zvučnici okrenuti nagore odbijaju zvuk sa plafona.

Fleksibilan raspored – nije vam potrebna utičnica

Dizajnirani su da se prilagode vašem okruženju, bez žica i unutrašnjih baterija, što znači da se ovi zvučnici mogu koristiti u potpunosti bez kablova ili sa napajanjem naizmeničnom strujom, u skladu sa vašim željama.  

Ikone za 10 sati trajanja baterije + 10 minuta brzog punjenja za 90 minuta reprodukcije
Trajanje baterije do 10 sati i brzo punjenje

Uz 10 sati trajanja baterije kada su potpuno napunjeni, ove zvučnike možete da podesite bez kabla za struju. Možete da ih sklonite da biste ih napunili i da ih iznesete kada vam zatrebaju. A ako ste u žurbi, samo 10 minuta punjenja pružiće vam 90 minuta upotrebe.

Jedno dugme optimizuje zvučno polje za prostoriju

Aktivirajte optimizaciju zvučnog polja bilo kada pritiskom na dugme OPTIMIZE na jedinici. U kombinaciji sa kompatibilnim soundbarom, ovi zvučnici inteligentno mere rastojanje između zvučnika i plafona koristeći dva mikrofona u svakom zvučniku koji omogućavaju pametno i lako podešavanje.

Logotip bežičnog povezivanja
Bežično povezivanje

Lako napunite bežične zadnje zvučnike i oni će se automatski bežično povezati sa kompatibilnim soundbarom. Postupak je brz i lak, i ne pravi se nered jer nema kablova.

Višesmeran četvrtast dizajn

Ovi zvučnici su dizajnirani na osnovu koncepta višesmernog četvrtastog dizajna kako bi odgovarali našim kompatibilnim soundbarovima. Cilindrični oblik predstavlja čvrst blok koji obezbeđuje 360 Spatial Sound i savršeno se uklapa kada se stavi uz zid jer ima ravnu zadnju površinu.

Specifikacije i funkcije

Doživite pravi okružujući zvuk uz bežične zadnje zvučnike koji su okrenuti nagore i koji imaju ugrađeno napajanje iz baterije radi postavljanja bez kablova. Kada ih kombinujete sa kompatibilnim soundbarovima, ovi bežični zadnji zvučnici stvaraju više fantomskih zvučnika u prostoriji i pružaju vam našu revolucionarnu tehnologiju 360 Spatial Sound Mapping.
  • Opcioni bežični zadnji zvučnici za soundbar koji podržavaju 360 Spatial Sound Mapping

  • Trajanje baterije od 10 sati i brzo punjenje

  • Ugrađeni mikrofoni doprinose optimizaciji zvučnog polja

  • Dvosmerni zvučnici za jasan i prostran zvuk

  • Mogućnost montaže na zid

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini