Igranje uz Sony BRAVIA® televizore.

BRAVIA® OLED 4K HDR televizori kompanije Sony savršeni su partneri za konzole PlayStation®4 i PlayStation®4 Pro. Svim čulima zaronite u realističan i zabavan doživljaj igranja uz zadivljujuće detalje, upečatljiv kontrast, intenzivno žive boje i odličan zvuk.

Napravljeno za PlayStation®

af9

AF9

AF9 kombinuje neuporedive nivoe crne boje, boju i kontrast OLED tehnologije sa našim najmoćnijim procesorom slike – X1 Ultimate – i jedinstvenim upravljačkim programom za ekran kompanije Sony Pixel Contrast Booster kako bi prikazao sliku s neprevaziđenim realizmom. Ovako dobra slika zaslužuje i odgovarajući zvuk, a Acoustic Surface Audio+ pruža sveobuhvatan, višedimenzionalni doživljaj za sve vaše omiljene filmove, TV serije i igre.

AF8

AF8

Uz neuporedive nivoe crne boje, boju i kontrast OLED tehnologije i naš 4K HDR Processor X1 Extreme, AF8 pruža izuzetan realizam bez obzira na to šta gledate. Acoustic Surface Audio pretvara ceo ekran u zvučnik kako bi se osigurala savršena harmonija slike i zvuka.

BRAVIA® OLED i PlayStation®4 Pro.

Kombinujte vrhunski BRAVIA® OLED sa vrhunskom konzolom PlayStation® kako biste podigli doživljaj igranja na viši nivo.

Kvalitet slike

Uz X1 Ultimate i Pixel Contrast Booster, videćete sve detalje u senkama, uživati u realističnim teksturama sa dinamičkim kontrastom i sjajnim istaknutim delovima – čime se povećava realističnost svakog detalja u igrama. Odličan kvalitet slike televizora kompanije Sony pokazuje sliku onako kako su autori to predvideli. Uživajte u PlayStation® grafici kakvu samo televizor kompanije Sony može da prikaže!

Brz odziv za brzu akciju.

Uz prirodno izuzetno brzo OLED vreme odziva i namenski režim za igre u kom se smanjuje kašnjenje unosa, možete da kontrolišete svu akciju u realnom vremenu.

Vrhunski sveobuhvatan doživljaj igranja

  • Sveobuhvatan zvuk
  • Dizajn bez suvišnih elemenata
  • Jednostavna integracija

What HiFi?

Sony AF9 je neverovatan na tako mnogo načina, a njegov zvuk je jedan od najkvalitetnijih od svih televizora koje smo testirali

HDTV

SONY AF9 je po mnogo čemu neverovatan televizor

Uživajte u HDR igrama

4K HDR televizori kompanije Sony savršeni su partneri za konzole PlayStation®4 i PlayStation®4 Pro. Uživajte u zabavnom igranju sa odličnim odzivom i intenzivno živim bojama.

playstation

Dodatni preporučeni televizori za optimizovano igranje

Pored naših BRAVIA® OLED modela, postoji više opcija za optimizovanje doživljaja igranja za vas i vašu porodicu. Uživajte u vrhunskom igranju uz XF90, Full Array LED TV koji pruža vrhunski kontrast i detalje za neverovatan doživljaj igranja. Uz XF85/XF87 dobićete široku paletu veličina ekrana, realistične boje i unapređene detalje, tako da ćete lako uočiti snajperiste čak i s daljine. A ako imate više igrača u porodici, možete da uživate u 4K Ultra HD akciji, ali na manjim veličinama ekrana, uz XF80 – savršen za male igrače.