Perfect for PlayStation®5

BRAVIA XR™ TV projektovan je za sjajan rad s konzolama PlayStation®5. BRAVIA XR i PS5™ zajedno stvaraju neverovatan doživljaj putem realistične slike i zvuka usled kojih ćete se osećati kao da ste u središtu akcije.

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Pogledajte zašto BRAVIA XR sjajno radi uz PS5™ 

Samo BRAVIA XR televizori automatski podešavaju i optimizuju sliku na najbolje postavke za PlayStation®5, bilo da se igrate ili gledate film.

Podeljeni ekran igre vožnje koji prikazuje razliku kad je Automatsko mapiranje HDR tona uključeno i isključeno
Uhvatite više detalja u scenama sa velikim kontrastom

Automatsko mapiranje HDR tona

Uz Automatsko mapiranje HDR tona, HDR postavke se trenutno optimizuju tokom početnog podešavanja konzole PS5™. PS5™ automatski prepoznaje pojedinačne modele BRAVIA XR televizora i u skladu sa tim bira najbolju HDR postavku za vaš televizor. Dakle, čak i u scenama sa velikim kontrastom, videćete najvažnije detalje i boje u najsvetlijim i najtamnijim delovima ekrana   

Neophodna su ažuriranja softvera za PlayStation®5 i BRAVIA televizor, a biće dostupna do kraja 2021.

Uživajte u igrama i drugim stvarima uz konzolu PS5™
Uživajte u igrama i drugim stvarima uz konzolu PS5™

Automatski režim slike prema žanru

BRAVIA XR televizori mogu da otkriju da li igrate igru ili gledate filmove i emisije. Uz režimom slike sa automatskim žanrom, TV se automatski prebacuje u režim igre kada igrate igre, što umanjuje kašnjenje unosa kako bi radnje bile brže, ili u standardni režim kada gledate filmove putem usluge strimovanja ili sa Ultra HD Blu-ray™ diska na PS5, koji pomera fokus na obradu slike radi izražajnije slike.

Neophodna su ažuriranja softvera za PlayStation®5 i BRAVIA televizor, a biće dostupna do kraja 2021.

Vi ste pobednik uz 4K/120 kadrova u sekundi

Uz 4K/120 kadrova u sek. u skladu sa HDMI 2.1, naši televizori pružaju glatak prikaz pokreta za igru sa odličnim odzivom.

Slika poređenja prikazuje razliku u broju okvira između 4K 60 kadrova u sek. (vrh) i 4K 120 kadrova u sek. (dno)
Ujednačeno, lako igranje u 4K na 120 kadrova u sek. i 120Hz

HDMI 2.1 pruža brzinu snimka od 120 kadrova u sek. za kompatibilne igre i prednost pri pucanju, sportskim igrama i igrama visokih perf. sa trenutnom akcijom na ekranu. Uživaćete u igranju sa smanjenim kašnjenjem unosa od 8,5 ms uz 4K/120 kadrova u sek i namenskom režimu za igre.

Igranje sa boljim odzivom, lako kontrolisanje

Odmah se pokrenite. Priključite HDMI kabl i BRAVIA XR će prepoznati kada konzola bude povezana i automatski će se prebaciti u režim igre. Uživaćete u besprekornoj igri sa odličnim odzivom. 

Nađite BRAVIA XR koji odgovara vašem stilu igranja