Vrhunski doživljaj igranja
Savršen za PlayStation®

Pomoću naprednih tehnologija za sliku i zvuk, BRAVIA® kompanije Sony oživljava igre i pruža razigrane i živopisne slike uz trodimenzionalan, atmosferičan zvuk.

Očaravajući kontrast u igrama

Standardni televizori koriste samo jedan red LED lampica; Full Array LED kompanije Sony postavlja ih po čitavom ekranu, a svaka zona se kontroliše pojedinačno da bi tamne oblasti bile tamnije, a svetle – svetlije kako bi se otkrio svaki detalj alternativnog univerzuma u koji ste zakoračili.


DREAMS™ © godina prvog izdanja–trenutna godina Sony Interactive Entertainment Europe. Objavio ga je Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. Razvio ga je Media Molecule.
„DREAMS“ je žig ili registrovani žig kompanije Sony Interactive Entertainment Europe. Sva prava zadržana.

Akcija u realnom vremenu

Uz izuzetno kratko vreme odziva i namenski režim za igre sa smanjenim kašnjenjem unosa, možete da kontrolišete svaki potez u realnom vremenu.

HDMI 2.1 će biti dostupan putem budućeg ažuriranja softvera, a samo je XH90 primenljiv model.© 2016. Sony Interactive Entertainment Inc. Razvio Polyphony Digital Inc. Proizvođači, automobili, nazivi, brendovi i povezane slike koje ova igra sadrži u nekim slučajevima obuhvataju žigove i/ili materijale zaštićene autorskim pravima svojih vlasnika. Sva prava zadržana. Predstavljanje ili podražavanje lokacija, entiteta, preduzeća ili organizacija iz stvarnog sveta ne treba razumeti kao sponzorstvo ili preporuku za ovu igru koje daje to lice ili lica, niti se to na taj način nagoveštava. „Gran Turismo“ logotipi su registrovani žigovi ili žigovi kompanije Sony Interactive Entertainment Inc.

Višedimenzionalni zvuk

Naša hvaljena tehnologija Acoustic Multi-Audio™ koristi visokotonce za pozicioniranje zvuka kako bi isporučivala precizno kontrolisan zvuk visokog kvaliteta tačno sa mesta u sceni gde se radnja dešava. Tako se dobija obuhvatajući, dinamički doživljaj igranja jer se sve što vidite podudara sa onim što čujete.

Acoustic Multi Audio je dostupan na ekranima veličine 140 cm (55 inča) i većim za XH95, kao i ekranima veličine 165 cm (65 inča) i većim za XH90.

Uncharted™4: A Thief’s End © godina prvog izdanja–trenutna godina Sony Interactive Entertainment America LLC. Objavio ga je Sony Interactive Entertainment Europe.
Razvio ga je Naughty Dog LLC. „Uncharted“ je žig ili registrovani žig kompanije Sony Interactive Entertainment Europe. Sva prava zadržana.

Sony BRAVIA®, za ljubitelje igara
Serija XH90 – igrajte igre kako dolikuje

Istražite detalje u senkama i uživajte u zadivljujućim svetlim elementima uz Full Array LED; slušajte svaki zvuk tačno sa mesta na kojem se dešava na ekranu uz Acoustic Multi-Audio™. Na uređaju XH90 možete do maksimuma da uživate u svakom elementu igre.

Acoustic Multi Audio je dostupan samo na ekranima veličine 140 cm (55 inča) i većim za XH90.

Naš najbolji 4K LCD – serija XH95

Uz X1 UltimateTM – isti moćni procesor koji sadrže i naši 8K televizori – XH95 pruža vrhunski kvalitet slike, a kada mu se doda i naša tehnologija zvuka koji dolazi sa slike, stvarno možete da se uživite u igru.

Serija A8 – moćni, divni OLED

Uz preko 8 miliona OLED piksela sa samostalnim osvetljenjem i pojedinačnom kontrolom, videćete čistije svetle i dublje crne nijanse na uređaju A8, čime igre koje igrate dobijaju potpuno nov nivo dubine, teksture i realističnosti.