Pređi na sadržaj
Televizija

LED televizori

Doživite zadivljujuću jasnoću, živopisne boje i energetsku efikasnost uz naše LED televizore sa ravnim ekranom. Istražite kompletan asortiman u nastavku i pronađite savršen model za svoj dom.

Postignite svetliju sliku uz LED televizor

Svaki naš LED televizor kombinuje oblik i funkcionalnost. Uz naše najbolje tehnologije (što obuhvata Motionflow XR, X-Reality PRO i ClearAudio+), moći ćete da uživate u svetlijoj slici, upečatljivijem zvuku i elegantnom dizajnu.

Sony 3D LED televizor
Jasna slika na Sony LED televizorima

Istaknite svaki detalj

Bele diode iza ekrana naših LED televizora ističu čak i najfinije detalje, čime svaka slika postaje živopisna i jasna. Omiljeni filmovi i programi poprimaju upečatljivi novi izgled, uz poboljšani kvalitet slike koji unosi uzbuđenje u svaku scenu.

Oštrija, glatkija i prirodnija slika

Odabrani modeli u našem asortimanu imaju 4K obradu (to je 8 miliona piksela detalja), za sliku koja je oštra i jasna, čak i izbliza. Slika „iskače“ sa ekrana uz LED 3D televizore, a Motionflow XR čini najbrže akcione sekvence besprekornim.

Oštra slika na pametnom Sony LED televizoru
LED televizor sa jasnim zvukom

Zvuk koji ispunjava očekivanja

ClearAudio+ automatski ujednačava visoke, srednje i niske tonove, a na odabranim modelima takođe su dostupni niskotonci i Magnetic Fluid zvučnici. To znači da ćete moći da uživate u većoj jasnoći i bogatijem, dubljem basu.

Zauzdajte snagu Weba

Pomoću naših pametnih LED televizora skype-ujte sa prijateljima, pregledajte slike sa pametnog telefona, surfujte Internetom ili tweet-ujte o novom omiljenom filmu – lako je uz naše LED televizore. Takođe možete lako da prenosite sadržaj sa Weba.

Deljenje sadržaja uz Sony pametni LED televizor
Futuristički dizajn najboljih Sony LED televizora

Oblik kvaliteta

Jedinstveni „Wedge“ oblik odabranih modela štedi prostor i povećava kapacitet zvučnika za bogatiji zvuk. Oni koji žele obuhvatajući doživljaj mogu da isprobaju LED 3D televizore sa blago zaobljenim ekranom. Suptilna zaobljenost poboljšava prikaz.