SVI TELEVIZORI

W800|HD Ready | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

W800 Series
Slika – W800|HD Ready | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

80 cm (32")

KD-32W800

Cena nije dostupna

W800 BRAVIA televizor – snimak spreda
Snimak prednje strane W800 BRAVIA televizora iskosa
W800 BRAVIA televizor – snimak zadnje strane iskosa
W800 BRAVIA televizor – detalj okvira
Snimak prednje strane televizora W800 BRAVIA s postoljem
W800 BRAVIA televizor – snimak spreda

Funkcije

Slika aviona koja prikazuje HDR detalj

veliki dinamički opseg

Ovaj televizor donosi uzbuđenje filmova i igara u živopisnoj i detaljnoj HDR rezoluciji. Podržava razne HDR formate, uključujući HDR10 i Hybrid Log-Gamma.

BRAVIA ENGINE logotip

BRAVIA ENGINE

Uz puno digitalno obrađivanje, BRAVIA ENGINE stvara slike visoke definicije sa manje buke iz digitalnih high vision i analognih signala. Pored toga, povećava moć uređaja i kontrast pa možete da uživate u slikama živopisnih boja i dubine.

Prijatelji i porodica uživaju u Android TV zabavi

Android TV™

Pronađite sve zabavne sadržaje o kojima sanjate, onoliko brzo koliko možete da govorite. Zahvaljujući naprednoj kontroli glasom, ovaj Android pametni televizor omogućava vam da uživate u filmovima i serijama iz aplikacija ili TV programa za tren oka.  

Žena koja kontroliše televizor glasom

Glasovna pretraga

Brže nego ikada ranije pronalazite omiljeni sadržaj pomoću glasa. Uz glasovnu pretragu dovoljno je da pitate – nema više komplikovane navigacije ni dosadnog kucanja.

Logotip tehnologije „Chromecast built-in“

Chromecast built-in

Chromecast vam omogućava emitovanje omiljenih video zapisa, igara i aplikacija sa mobilnog uređaja na Chromecast built in televizoru u punom kvalitetu. Sve što vam je potrebno za prikaz stvari koje volite u punoj veličini jeste jedan dodir dugmeta za prenos na ekranu Android ili iOS uređaja. Emitujte sadržaj, a zatim nastavite da pretražujete na telefonu ili tabletu.

USB HDD REC logotip

Snimanje na USB čvrsti disk

Čuvajte omiljene TV serije na spoljnom USB čvrstom disku kako biste uživali u njima kad god poželite. Snimanje na USB čvrsti disk omogućava snimanje digitalnog programa jednim dodirom i pomoću tajmera na bilo koji USB čvrsti disk kapaciteta do 2 TB. Dok gledate emisiju, jednostavno pritisnite REC da biste započeli snimanje, koje će se automatski zaustaviti po završetku programa.

Ekološki logotip „Put do nule“

Recikliranje. Obnova. Redukcija.

BRAVIA televizori doprinose zaštiti životne sredine. Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režim pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati

Vidite ekološke funkcije

Specifikacije

Uživajte u sjajnoj zabavi uz Full HD slike, Android TV™ i kristalno jasan zvuk.

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati