Slike – Stereo zvučnici za regal
Slike – Stereo zvučnici za regal
Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Prenesite zvuk na novi nivo

HD zvuk: za nenadmašan kvalitet

Otkrijte bogatstvo HD zvuka uz SS-HA1 sistem. Dva supervisokotonca daju širok zvučni opseg za jasne visoke tonove, dok čvrste membrane zvučnika širokog opsega proizvode rezonantan bas. Oblik table i aluminijumsko telo smanjuju difrakciju i vibracije, pa čujete zvuk HD kvaliteta što verniji koncertu uživo.

Muzika. Nikada ranije nije ovako zvučala

Ponovo otkrijte svoju muzičku kolekciju uz oštrinu i jasnoću bez premca. Svaki element zvučnika SS-HA1 dizajniran je tako da istakne bogate detalje iz HD muzičkih datoteka, kao i da otkrije sve muzičke nijanse datoteka u mp3 formatu.

Kako funkcioniše HD zvuk
Kako funkcioniše

Prebacivanje digitalne muzike u kvalitet bolji od CD kvaliteta

HD zvuk podrazumeva konvertovanje analognog zvuka u digitalni sa višim kvalitetom od onog kod CD-a. Time se dobija 24-bitni/96 kHz zvuk u poređenju sa 16-bitnim/44,1 kHz kod CD-a.

Inteligentan dizajn, vrhunski zvuk

Ovaj zvučnik odlikuje se jedinstvenim oblikom table koji smanjuje difrakciju kako bi se dobio jasan i oštar zvuk. Telo od jakog aluminijuma daje čvrstinu i smanjuje vibracije za nizak nivo izobličenja.

HD funkcije
Jasni visoki tonovi i bogati niski tonovi

Drajveri dizajnirani za poboljšanje zvuka visoke rezolucije

Dva WD (wide dispersion) supervisokotonca pružaju široko područje za slušanje koje se uklapa sa energijom visokih opsega HD muzičkih izvora. Membrane niskotonca pažljivo su izrađene od laganog, a ipak čvrstog vlakna ojačanog liskunom (MRC).

Povežite svoju kolekciju visoke rezolucije

Zvučnici SS-HA1 su savršen pratilac drugih HD komponenti – od muzičkih datoteka na računaru do audio sistema sa čvrstim diskom ili USB DAC pojačala. Samo povežite zvučnike i muzika će oživeti uz nivo oštrine i detalja koji je približniji originalnom snimku.

Specifikacije i funkcije

  • 3-sistemski Bass-Reflex zvučnici sa 4 drajvera (48 Hz–50 kHz)

  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Supervisokotonci široke disperzije za prirodne visoke tonove

  • Drajveri sa vlaknima ojačanim liskunom za dinamičan zvuk

  • Čvrsto aluminijumsko kućište za smanjen nivo vibracija

Frekventni odziv
48 Hz – 50 kHz
Prednji zvučnik
1
Centralni zvučnik
0
Surround
0

Šta je u pakovanju

Uputstva, Garantni list

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini