STEREO ZVUČNICI ZA REGAL

Pune specifikacije i funkcije

SS-HA1

Prednji zvučnik

Tip kućišta prednjeg zvučnika
Bass reflex
Naziv modela za prednje zvučnike
SS-HA1
Nominalna impedansa prednjeg zvučnika
4 oma
Sistem prednjeg zvučnika
3-sistemski zvučnik sa 4 drajvera
Ulazni priključak prednjeg zvučnika
Priključak
Osetljivost prednjeg zvučnika
86 dB (2,83 V, 1 m)
Dimenzije prednjeg zvučnika (ŠxVxD)
185 mm x 312 mm x 312 mm

Opšte funkcije

Centralni zvučnik
0
Frekventni odziv
48 Hz – 50 kHz
Prednji zvučnik
1
Surround
0

Veličina i težina

Dimenzije (ŠxVxD)
439 x 347 x 380 mm
Težina
11 kg

Opcije za boje

silver

Šta je u pakovanju

  • Uputstva
  • Garantni list
Placeholder

Funkcije

Slika – Stereo zvučnici za regal

HD zvuk

HD zvuk prenosi digitalnu muziku na novi nivo. Konvertovanjem analogne muzike u digitalnu uz viši kvalitet nego kod CD-a (24-bitno/192 kHz, nasuprot CD kvalitetu 16-bitno/44,1 kHz), HD zvuk pruža bolji kvalitet zvuka nego kod CD-a. Na taj način dobijate kvalitet zvuka koji je verniji studijskom snimku.

Slika – Stereo zvučnici za regal

Supervisokotonci široke disperzije (WD)

Postavljanjem supervisokotonaca široke disperzije na gornji i prednji deo svakog zvučnika stvorili smo veliko zvučno polje koje u svim delovima ima isti kvalitet. Savršeno se uklapa sa širokopojasnom energijom HD zvuka, bez obzira na položaj ili visinu zvučnika. Osetljivi supervisokotonac, koju se ugrađuje samo u SS-HA1, opremljen je snažnim magnetnim kolom kako bi imao istu osetljivost kao prateći niskotonac.

MRC niskotonac

U većinu zvučnika se ugrađuju papirne membrane koje se ugibaju i vremenom propadaju, pa se i zvuk izobličava. Membrana ojačana liskunom (MRC) koja se ugrađuje u zvučnik jača je i žilavija od standardnih materijala koji se koriste pri gradnji zvučnika, pa je u stanju da zadrži oblik bez obzira na pomeranja pri velikom pritisku i velikoj brzini.

Prigušivač koji smanjuje difrakciju

Struktura prigušivača zvučnika je posebno osmišljena da smanjuje difrakciju u kutiji. Upotrebom propelerske strukture sa usecima pod 45 stepeni sa obe strane visokotonca i supervisokotonca (prednjeg i gornjeg), uspeli smo da dobijemo oštar, jasan zvuk zahvaljujući kom vaši HD zapisi zvuče bolje.

Slika – Stereo zvučnici za regal

Vrhunski priključci

Loše veze između komponenti mogu da imaju veliki uticaj na opšti kvalitet zvuka. Vrhunski priključci koji se nalaze na svakom zvučniku napravljeni su da maksimalno iskoriste ceo opseg potencijala HD muzike.