Miguel predstavlja zvučnik za zabave

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Otkrijte funkcije zvučnika SRS-XV800
Pojačajte zabavu

Muziku treba deliti, a serija X vam upravo to omogućava – i to sa više ljudi nego do sada. Svi naši zvučnici serije X posebno su dizajnirani tako da pružaju moćan, prostran zvuk bilo da ga slušate unutra ili spolja, sami ili sa grupom prijatelja. Zato je, zapravo, jedino pitanje: kuda dalje želite da odete?

 Uradite to na svoj način

Želite jedan zvučnik koji će se uklopiti u sva različita mesta na kojima želite da slušate i u sva vaša različita raspoloženja. Zahvaljujući seriji X, možete da odaberete zvučnik koji savršeno odgovara vašem stilu, uz veliki izbor opcija za kvalitet zvuka, prenosivost, izdržljivost i osvetljenje.

Inovativna tehnologija za bogatiji zvuk

Trudimo se da uvek budemo inovativni i serija X nije izuzetak. X-Balanced Speaker Unit je jedinstven način da vam pružimo moćan, prostran zvuk i bogatiji doživljaj slušanja. Možda to nećete videti, ali kad pritisnete dugme za reprodukciju, čućete razliku u svakom taktu.

Veća pokrivenost zvukom, bolje bas deonice

Za razliku od standardnih, membrana ovog modela nije kružna, što povećava pokrivenost zvukom i zvučni pritisak, tako da dobijate veću snagu, dublje basove i manji hod drajvera, pa je izobličenje manje, a jasnoća glasa veća. Zato ne prihvatajte kompromise. Nabavite zvučnik serije X i živite život punom snagom.