SRS-XE200

Ponesite žurku sa sobom i širite zvuk

Zvučnik XE200 pruža isti doživljaj zvuka svim posetiocima događaja. Takođe je lagan i ima pojas za nošenje, što znači da možete da nosite svoju muziku svuda sa sobom.

Funkcije poziva
Upotrebljivost
Slika osobe koja pleše
LIVE LIFE LOUD

Život treba živeti punim plućima. To znači okupiti prijatelje, pojačati muziku do daske i plesati celu noć uz jasan, bogat zvuk. Uz naš X-Series asortiman zvučnika možete maksimalno da iskoristite svaki trenutak, da napravite zabave koje ćete zauvek pamtiti i da uvek živite život punim intenzitetom.

Pogledajte zvučnik SRS-XE200
Bolji zvuk u svim pravcima 

XE200 ima linijski difuzor koji pomaže da se muzika čuje najdalje dosad, čak i sa bočne strane zvučnika. Takođe, prenosiva veličina i praktičan pojas za nošenje vam omogućavaju da ga bez problema nosite svuda sa sobom.  

Slika prenosivog bežičnog zvučnika SRS-XE200 X-Series
Dva pasivna hladnjaka

Dvojni pasivni radijatori reprodukuju moćne bas note.

Maleni zvučnik moćnog zvuka

XE200 je lagan i prenosiv, što znači da ga možete nositi svuda sa sobom. I uvek će biti uz vas jer ima praktičan pojas za nošenje.

Ikona baterije
Baterija od 16 sati i detektovanje buke

XE200 obezbeđuje 16 sati rada kada je baterija potpuno napunjena, što znači da je dovoljno da napunite jednom i izdržaće do kraja zabave. Jedinstvena Sony tehnologija detekcije u mikrofonu, detektovanje ambijentalne buke, štedi bateriju kada radi na otvorenom.

Ikona za brzo punjenje
Punjenje u žurbi

Ako vam ponestane vremena, ne brinite. Brzim punjenjem ćete dobiti 70 minuta rada za samo 10 minuta punjenja.

Ikona funkcije Battery Care
Bez brige o baterije

Funkcija Battery care vam pomaže da sprečite prenapunjenost i zadržava bateriju duže vreme u optimalnom stanju. Ova funkcija se može uključiti preko aplikacije Sony | Music Center.

Slika osobe sa laptop računarom i prenosivim bežičnim zvučnikom SRS-XE200 X-Series
Uživajte u poboljšanom kvalitetu zvuka uz poništavanje eha

Sastanci i pozivi su bolji uz poništavanje eha. Ova funkcija omogućava da dve osobe pričaju istovremeno a da niko ne bude odsečen. Osim toga, možete u trenu da utišate zvuk pritiskom na dugme MIC Mute, na samom zvučniku. Povezivanje sa više tačaka omogućava istovremeno uparivanje dva uređaja.

Sony | Music Center

Optimizujte postavke zvuka, izaberite listu za reprodukciju, signalizirajte sledeću numeru i kontrolišite Party Connect. Upravljajte svojim uređajima direktno sa telefona preko aplikacije Sony | Music Center.

Ikona aplikacije Sony I Music Center
Slika sirovina
Održivost u centru pažnje

Naši proizvodi nisu samo elegantnog izgleda, već i čuvaju životnu sredinu. Reciklirana plastika razvijena za Sony nalazi se u unutrašnjim delovima zvučnika XE200. Takođe, pojedinačna ambalaža zvučnika XE200 sačinjena je od najviše 5% plastičnih materijala. To pokazuje koliko Sony nastoji da svojim proizvodima i praksama što manje utiče na životnu okolinu.

Specifikacije i funkcije

Zvučnik XE200 šalje zvuk iz jedne male, kompaktne kutije. Zvuk možete prenositi dalje i šire pomoću linijskog difuzera i uživati u snažnom zvučnom pritisku i čistom zvuku zahvaljujući unakrsno balansiranom zvučniku, a sve to se nalazi u prenosivom zvučniku sa praktičnim kaišem.
  • Linijski difuzer pruža veću pokrivenost zvukom

  • Unakrsno balansirana kutija zvučnika za snažan i čist zvuk

  • IP67 otporan na vodu i na prašinu

  • Trajanje baterije od 16 sati i brzo punjenje

  • Kaiš za udobnije prenošenje

Vrsta zvučnika
Pun opseg (Linijski difuzer)
Veličina zvučnika
Pun opseg: 42mm x 51mm
Trajanje baterije
Oko 16 sati
Ulazni/izlazni priključci
USB Type-C
Opseg frekvencija emitovanja
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici