SRS-XE200

Ponesite žurku sa sobom i širite zvuk

Zvučnik XE200 pruža isti doživljaj zvuka svim posetiocima događaja. Takođe je lagan i ima pojas za nošenje, što znači da možete da nosite svoju muziku svuda sa sobom.

SVI BEŽIČNI ZVUČNICI

XE200 X-Series prenosivi bežični zvučnik

SRS-XE200
Slika prenosivog bežičnog zvučnika SRS-XE200 X-Series

orangebluesilverblack

Funkcije poziva
Upotrebljivost
Slika osobe koja pleše
LIVE LIFE LOUD

Život treba živeti punim plućima. To znači okupiti prijatelje, pojačati muziku do daske i plesati celu noć uz jasan, bogat zvuk. Uz naš X-Series asortiman zvučnika možete maksimalno da iskoristite svaki trenutak, da napravite zabave koje ćete zauvek pamtiti i da uvek živite život punim intenzitetom.

Pogledajte zvučnik SRS-XE200
Bolji zvuk u svim pravcima 

XE200 ima linijski difuzor koji pomaže da se muzika čuje najdalje dosad, čak i sa bočne strane zvučnika. Takođe, prenosiva veličina i praktičan pojas za nošenje vam omogućavaju da ga bez problema nosite svuda sa sobom.  

Slika prenosivog bežičnog zvučnika SRS-XE200 X-Series
Dva pasivna hladnjaka

Dvojni pasivni radijatori reprodukuju moćne bas note.

Maleni zvučnik moćnog zvuka

XE200 je lagan i prenosiv, što znači da ga možete nositi svuda sa sobom. I uvek će biti uz vas jer ima praktičan pojas za nošenje.

Ikona baterije
Baterija od 16 sati i detektovanje buke

XE200 obezbeđuje 16 sati rada kada je baterija potpuno napunjena, što znači da je dovoljno da napunite jednom i izdržaće do kraja zabave. Jedinstvena Sony tehnologija detekcije u mikrofonu, detektovanje ambijentalne buke, štedi bateriju kada radi na otvorenom.

Ikona za brzo punjenje
Punjenje u žurbi

Ako vam ponestane vremena, ne brinite. Brzim punjenjem ćete dobiti 70 minuta rada za samo 10 minuta punjenja.

Ikona funkcije Battery Care
Bez brige o baterije

Funkcija Battery care vam pomaže da sprečite prenapunjenost i zadržava bateriju duže vreme u optimalnom stanju. Ova funkcija se može uključiti preko aplikacije Sony | Music Center.

Slika osobe sa laptop računarom i prenosivim bežičnim zvučnikom SRS-XE200 X-Series
Uživajte u poboljšanom kvalitetu zvuka uz poništavanje eha

Sastanci i pozivi su bolji uz poništavanje eha. Ova funkcija omogućava da dve osobe pričaju istovremeno a da niko ne bude odsečen. Osim toga, možete u trenu da utišate zvuk pritiskom na dugme MIC Mute, na samom zvučniku. Povezivanje sa više tačaka omogućava istovremeno uparivanje dva uređaja.

Sony | Music Center

Optimizujte postavke zvuka, izaberite listu za reprodukciju, signalizirajte sledeću numeru i kontrolišite Party Connect. Upravljajte svojim uređajima direktno sa telefona preko aplikacije Sony | Music Center.

Ikona aplikacije Sony I Music Center
Slika sirovina
Održivost u centru pažnje

Naši proizvodi nisu samo elegantnog izgleda, već i čuvaju životnu sredinu. Reciklirana plastika razvijena za Sony nalazi se u unutrašnjim delovima zvučnika XE200. Takođe, pojedinačna ambalaža zvučnika XE200 sačinjena je od najviše 5% plastičnih materijala. To pokazuje koliko Sony nastoji da svojim proizvodima i praksama što manje utiče na životnu okolinu.

Specifikacije i funkcije

Zvučnik XE200 šalje zvuk iz jedne male, kompaktne kutije. Zvuk možete prenositi dalje i šire pomoću linijskog difuzera i uživati u snažnom zvučnom pritisku i čistom zvuku zahvaljujući unakrsno balansiranom zvučniku, a sve to se nalazi u prenosivom zvučniku sa praktičnim kaišem.
  • Linijski difuzer pruža veću pokrivenost zvukom

  • Unakrsno balansirana kutija zvučnika za snažan i čist zvuk

  • IP67 otporan na vodu i na prašinu

  • Trajanje baterije od 16 sati i brzo punjenje

  • Kaiš za udobnije prenošenje

TIP ZVUČNIKA
Pun opseg (Linijski difuzer)
VELIČINA ZVUČNIKA
Pun opseg: 42mm x 51mm
TRAJANJE BATERIJE
Oko 16 sati
ULAZNI I IZLAZNI PRIKLJUČCI
USB Type-C
FREKVENTNI OPSEG PRENOSA
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini