SRS-XE300

Širite radost koju donosi zvuk

Zvučnik XE300 pruža isti doživljaj zvuka svim posetiocima događaja, sve preko izdržljivog i prenosivog zvučnika sa impresivnim trajanjem baterije. Zvučnik XE300 širi zvuk oko sebe, tako da ga svi gosti na zabavi čuju jednako.

Funkcije poziva
Upotrebljivost
LIVE LIFE LOUD

Život treba živeti punim plućima. To znači okupiti prijatelje, pojačati muziku do daske i plesati celu noć uz jasan, bogat zvuk. Uz naš X-Series asortiman zvučnika možete maksimalno da iskoristite svaki trenutak, da napravite zabave koje ćete zauvek pamtiti i da uvek živite život punim intenzitetom.

Pogledajte zvučnik SRS-XE300
Širi zvuk za bolje zabave 

XE300 ima linijski difuzor koji pomaže da se zvuk čuje najdalje dosad. Osim toga, zbog svoje prenosive veličine i baterije koja traje 24 sata, ovaj zvučnik je savršeni partner za sledeću zabavu.

Slika prenosivog bežičnog zvučnika SRS-XE300 X-Series
Dva pasivna hladnjaka

Dvojni pasivni radijatori reprodukuju moćne bas note.

Ikona baterije
Baterija od 24 sata i detektovanje buke

XE300 obezbeđuje 24 sata rada kada je baterija potpuno napunjena, što znači da je dovoljno da napunite jednom i izdržaće do kraja zabave. Jedinstvena Sony tehnologija detekcije u mikrofonu, detektovanje ambijentalne buke, štedi bateriju kada radi na otvorenom.

Ikona za brzo punjenje
Punjenje u žurbi

Ako vam ponestane vremena, ne brinite. Brzim punjenjem ćete dobiti 70 minuta rada za samo 10 minuta punjenja.

Ikona funkcije Battery Care
Bez brige o baterije

Funkcija Battery care vam pomaže da sprečite prenapunjenost i zadržava bateriju duže vreme u optimalnom stanju. Ova funkcija se može uključiti preko aplikacije Sony | Music Center.

Slika osobe sa laptop računarom i prenosivim bežičnim zvučnikom SRS-XE300 X-Series
Uživajte u poboljšanom kvalitetu zvuka uz poništavanje eha

Sastanci i pozivi su bolji uz poništavanje eha. Ova funkcija omogućava da dve osobe pričaju istovremeno a da niko ne bude odsečen. Osim toga, možete u trenu da utišate zvuk pritiskom na dugme MIC Mute, na samom zvučniku. Povezivanje sa više tačaka omogućava istovremeno uparivanje dva uređaja.

Sony | Music Center

Optimizujte postavke zvuka, izaberite listu za reprodukciju, signalizirajte sledeću numeru i kontrolišite Party Connect. Upravljajte svojim uređajima direktno sa telefona preko aplikacije Sony | Music Center.

Ikona aplikacije Sony I Music Center
Slika osobe koja pleše
Funkcije za zabavu uz Fiestable

Upravljajte funkcijama za zabave, kao što su kontrola pokreta i DJ kontrola.

Logotip za preuzimanje iz usluge Google Play

Sony | Music Center za Android

Logotip za preuzimanje putem usluge App Store

Sony | Music Center za iOS

Fiestable za iOS

Slika sirovina
Održivost u centru pažnje

Naši proizvodi nisu samo elegantnog izgleda, već i čuvaju životnu sredinu. Reciklirana plastika razvijena za Sony nalazi se u unutrašnjim delovima zvučnika XE300. Takođe, pojedinačna ambalaža zvučnika XE300 sačinjena je od najviše 5% plastičnih materijala. To pokazuje koliko Sony nastoji da svojim proizvodima i praksama što manje utiče na životnu okolinu.

Specifikacije i funkcije

Zvučnik XE300 može savršeno obogatiti vašu zabavu kvalitetnim zvukom. Linijski difuzer širi zvuk svuda unaokolo a da se pri tom kvalitet zvuka ne narušava. Osim toga, ovaj zvučnik sa dugotrajnom baterijom i impresivnom izdržljivošću a koji je lako prenosiv, može biti savršen partner za vašu sledeću zabavu, gde god ona bila.
  • Linijski difuzer pruža veću pokrivenost zvukom

  • Unakrsno balansirana kutija zvučnika za snažan i čist zvuk

  • IP67 otporan na vodu i na prašinu

  • Trajanje baterije od 24 sati i brzo punjenje

  • Njegova veličina omogućava da ga možete bilo gde poneti

Vrsta zvučnika
Pun opseg (Linijski difuzer)
Veličina zvučnika
Pun opseg: 49mm x 71mm
Trajanje baterije
Oko 24H
Ulazni/izlazni priključci
USB Type-C
Opseg frekvencija emitovanja
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici