NW-WM1A

Otkrijte dubine kvalitetnog zvuka

NW-WM1A je vrhunski Walkman® osmišljen za optimalni kvalitet zvuka. Osetite svaku notu i nijansu uz HD zvuk i čujte razliku dok slušate muziku uz balansirani zvuk, gde god da idete. 

VRHUNSKI

WM1A Walkman® Signature Series

NW-WM1A
Slika – WM1A Walkman® Signature Series

128 GB

NW-WM1A

Cena nije dostupna

Signature Series

One Signature Sound

Podižemo doživljaj zvuka visokog kvaliteta sa nivoa slušanja na nivo osećaja.

Logotip HD zvuka
Napravljeno je za HD zvuk

Uživajte uz HD zvuk u najfinijim nijansama zvuka studijskog kvaliteta koji je bolji od kvaliteta CD-a. Strast prema muzici sjedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama. Walkman® NW-WM1A podržava i najnoviji 384 kHz / 32-bitni protok i DSD izvornu reprodukciju.

DSD
Izvorni DSD

NW-WM1A podržava izvorne DSD zvučne datoteke, koje se stvaraju rano u procesu proizvodnje. To znači da one zadržavaju sve autentične detalje originalnog snimka.

S-Master HX
S-Master HX

Nova tehnologija S-Master™ HX digitalnog pojačala, jedinstveno razvijena za Walkman®, smanjuje nivo izobličenja i šuma u širokom opsegu frekvencija, za bogat i pun zvuk.

DSEE HX
DSEE HX

DSEE HX tehnologija povećanja kvaliteta zvuka koristi algoritam kako bi analizirala vašu muziku i nadomestila svaku izgubljenu informaciju, tako da je kvalitet skoro na nivou HD zvuka. Izaberite jedan od pet režima kako biste izvukli najbolje iz vaše muzike. 

Balansiran zvuk
Koristi balansiranu standardnu vezu prečnika 4,4mm

Uživajte u čistim, preciznim, dinamičnim tonovima uz balansirani zvuk. Zahvaljujući novom balansiranom standardnom priključku prečnika 4,4 mm, šum koji se pokupi od žice do pojačala je smanjen. Rezultat – superioran zvuk, jasno isporučen.

Vrhunski dizajn za optimalni kvalitet zvuka

Napravljeno sa aluminijumskim okvirom i prilagođenim elektronskim komponentama, NW-WM1A Walkman® je osmišljen za snažan zvuk visokog kvaliteta. 

Aluminijumski okvir

Okvir od legure aluminijuma daje izuzetno čvrsto kućište koje je otporno na električni šum i druge smetnje, za stabilan zvuk visokog kvaliteta.

OFC kabl
Kabl od bakra bez primesa kiseonika

Kabl malog otpora od bakra bez kiseonika pruža nizak nivo izobličenja i superiorno razdvajanje kanala.

MELF otpornici
MELF otpornici

Smanjite buku i umanjite izobličenje na putanji zvučnog signala uz otpornike tipa MELF.  

FT CAP
Unapređena snaga

Nedavno razvijeni FT CAP (visokopolimerski kondenzator) radi tako što reguliše napajanje, optimizujući ga za trenutnu, čistu snagu kada je ona potrebna.  

DC fazni linearizator

Čisto prevođenje zvuka

Naš DC fazni linearizator radi tako što efektivno replicira širok raspon zvučnih potpisa. On primenjuje digitalnu obradu signala kako bi se uskladio sa faznim karakteristikama različitih tipova analognih pojačala u cilju pružanja čistijeg zvuka nalik analognom. Izaberite jednu od šest postavki faznog karaktera.

DC fazni linearizator
Očuvanje osećaja

Hvatanje svake note i nijanse uz DSEE HX™

Ponesite doživljaj koncerta kući i doživite muziku onako kako je umetnik nameravao, u kvalitetu zvuka koji je blizak HD zvuku. DSEE HX™ tehnologija povećanja kvaliteta zvuka koristi algoritam kako bi analizirala vašu muziku i nadomestila svaku izgubljenu informaciju, tako da je kvalitet skoro na nivou HD zvuka. Izaberite, pored standardnog, četiri dodatna režima, kako biste izvukli najbolje iz svoje muzike.

Savršen za svakodnevni život

NW-WM1A je dizajniran tako da se uklopi u vaš svakodnevni stil života. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i laganoj izradi, lako ga je poneti kada vam je potrebno malo muzike visokog kvaliteta.

Snimak proizvoda NW-WM1A koji prikazuje ekran osetljiv na dodir
Intuitivni dodir

Ekran visokog kvaliteta od 4,0” (10 cm) osetljiv je na dodir, pa funkcijama možete da pristupate tako što ćete samo dodirnuti ikonu. 

Bočna dugmad
Praktični tasteri

Dugmad za reprodukciju/pauziranje, izbor muzike i jačinu zvuka sa bočne strane oblikovana su i postavljena tako da omogućavaju lako rukovanje.

Uživajte u više muzike uz naprednu tehnologiju 
Formati datoteka
Reprodukujte različite formate datoteka

Walkman® NW-WM1A podržava veliki broj tipova datoteka.

Trajanje baterije
Dug vek trajanja baterije

Uživajte u do 30 sati neprekidne reprodukcije HD zvuka (FLAC 96 kHz/24bitno) i 33 sata MP3 reprodukcije (128 kb/s).

Mogućnost proširenja memorije
Ugrađena memorija i mogućnost proširivanja

Nikada nećete ostati bez muzike sa 128 GB ugrađene memorije, a dodajte još zahvaljujući otvoru za mikro SD memorijsku karticu.

Bluetooth prenos u najboljem izdanju

Uživajte u prenosu muzike visokog kvaliteta zahvaljujući našem vrhunskom LDAC kodeku za bežični prenos zvuka. Uz 3x veću brzinu u bitovima u odnosu na standardni Bluetooth®, možete da uživate u superiornom doživljaju slušanja za svu muziku.

Otkrijte Signature Series

Nemojte pristajati ni na šta osim na izvanredan okružujući zvuk uz proizvode čitave kolekcije Signature Series. Budući da su predviđeni za vrhunski kvalitet zvuka, oni nadmašuju konvencionalne ideje o zvuku i fantastično reprodukuju svaku notu.

Specifikacije i funkcije

NW-WM1A je vrhunski Walkman® napravljen za optimalan kvalitet zvuka. Osetite svaku notu i nijansu uz HD zvuk i čujte razliku dok slušate muziku uz balansirani zvuk, gde god da idete.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • DSEE HX povećava kvalitet muzike na nivo HD zvuka

  • S-Master HX digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Kapacitet od 128 GB (do 800 numera sa HD zvukom)

  • Uživajte u do 33 sata reprodukcije uz datoteke sa HD zvukom

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini