Slike – MDR-1A slušalice
Slike – MDR-1A slušalice
Slike – MDR-1A slušalice
Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Čist zvuk za ljubitelje muzike

Osetite snagu i preciznost omiljenih numera

Pružite muzici čistoću kakvu zaslužuje. Uz frekventni opseg koji ide čak do 100 kHz, slušalice MDR-1A za HD zvuk verno prenose suštinu svake numere – slušaćete muziku koja je bliža originalnom studijskom snimku. Od dubokih melodija do uzdižućih vokala, zvuk ostaje veran za autentičan i precizan doživljaj.

Jedinica drajvera od 40 mm
Udobno slušanje

Uživajte u finoj akustici uz veliki drajver i školjke koje udobno obuhvataju uši.

Izuzetno širok frekventni opseg
Izuzetno širok opseg frekvencija

Slušajte duboke niske i euforične visoke tonove uz pun opseg zvuka do 100 kHz.

Visoka osetljivost od 105 dB/mW
Visoka osetljivost

Jasno i glasno reprodukujte muziku sa bilo kog kućnog sistema ili prenosivog uređaja uz visoku osetljivost od 105 dB/mW.

Strast za zvukom

Svaka suptilna nota se precizno reprodukuje

Slušajte jasan i balansiran zvuk koji ostaje veran originalnom snimku bez obzira koliko povećate jačinu zvuka. HD drajver od 40 mm sa laganom, ali čvrstom membranom od polimera tečnog kristala presvučenog aluminijumom pruža postojaniji i precizniji zvuk u čitavom frekventnom opsegu u odnosu na konvencionalni drajver od polimera tečnog kristala.

Šta je to HD zvuk?

HD zvuk predstavlja kolekciju digitalnih procesa koji omogućavaju kodiranje i reprodukciju muzike uz veće brzine uzorkovanja nego kod CD-a.

Snimanje pri visokoj frekvenciji
Snimanje pri većoj frekvenciji nego kod CD-a

HD zvuk se obično snima pri 96 kHz/24-bitno ili čak 192 kHz/24-bitno, što je mnogo više nego kod CD-a.

Širok dinamički opseg
Slušajte realističniji i emotivniji zvuk

Dok je maksimum kod CD-a i mp3 muzike približno 20 kHz, HD zvuk podržava frekvencije iznad 24 kHz (čak i do 100 kHz na ovom modelu) i širi dinamički opseg.

Osetite pravi muzički doživljaj

Uživaćete u apsolutnom sveobuhvatajućem zvuku kada budete doživeli čistoću HD zvuka od izvora do zvučnika. Odmah možete besplatno da isprobate semplere za HD zvuk na lokaciji HDtracks.

Sprečite rasipanje zvuka

Obuhvatajući dizajn sa ergonomskim 3D jastučićima sprečava rasipanje zvuka i prodiranje okolne buke. Akustika se usmerava nazad ka vašim ušima, za najprefinjeniji zvuk.

Obuhvatajuća struktura
Kabl za slušalice sa balansiranom vezom
Balansiran zvuk

Uz uključeni kabl za slušalice sa balansiranom vezom za MDR-1ABP, koji se sastoji od četiri bakarne žice sa srebrnim omotačem, zvuk je precizan uz audio proizvode koji podržavaju balansirane veze.

Luksuzan izgled i doživljaj

Izrazite se stilom

Ove kultne slušalice pružaju podjednako dobar izgled i doživljaj zahvaljujući elegantnoj metalnoj traci za glavu koja se savršeno uklapa sa baršunastim jastučićima od crne kože.

Čista udobnost

Na bolji način slušajte muziku uz zatvoreni, obuhvatajući dizajn koji omogućava bezbedno prianjanje na uši. Udobno možete da ih nosite satima i da slušate duže.

Zatvoreni, obuhvatajući dizajn
Jastučići za uši koji smanjuju pritisak

Jastučići od mekane kože prilagođavaju se i oblikuju oko ušiju, za dobro i udobno prianjanje.

Zatvoreni, obuhvatajući dizajn
Neprimetni šavovi

Udobnost i izdržljivost su na izvanrednom nivou zahvaljujući glatkijim materijalima i neprimetnom opšivanju.

Spakujte ih i krenite

Ponesite muziku svuda. Klizna metalna traka za glavu i sklopive, obrtne školjke olakšavaju odlaganje slušalica u kofer ili torbu.

Daljinski upravljač i mikrofon na kablu
Ostanite u kontaktu

Zahvaljujući daljinskom upravljaču i mikrofonu na kablu, po potrebi možete da obavljate pozive bez upotrebe ruku pomoću Android pametnog telefona ili iPhone uređaja.

Aplikacija SmartKey
Rukovanje

Reprodukujte i personalizujte muziku. Prilagodite pozive. Aplikacija SmartKey kompanije Sony omogućava vam da upravljate ključnim funkcijama sa slušalica.

Specifikacije i funkcije

Pružite muzici čistoću kakvu zaslužuje. Uz frekventni opseg koji ide čak do 100 kHz, slušalice MDR-1A za HD zvuk verno prenose suštinu svake numere – slušaćete muziku koja je bliža originalnom studijskom snimku. Od dubokih melodija do uzdižućih vokala, zvuk ostaje veran za autentičan i precizan doživljaj.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Brzi drajver od polimera tečnog kristala za jasnoću

  • Kompatibilnost sa pametnim telefonom uz daljinski i mikrofon na kablu

  • Beat Response Control smanjuje izobličenja dobokih bas tonova

  • Pomične školjke za lako prenošenje

Jedinica drajvera
Dinamički od 40 mm – kupolni tip
Frekventni odziv
3–100.000 Hz
Dužina kabla
1,2 m

Šta je u pakovanju

Garantni list, Uputstva za rukovanje, Tašna za nošenje, Kabl za slušalice (1,2 m), Kabl za slušalice sa daljinskim upravljačem i mikrofonom (1,2 m)

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije i nagrade

Šta kažu stručnjaci