Mobile World Congress 2016

Prepustite se uzbuđenju koje donosi manifestacija MWC 2016. Istražite naše najnovije proizvode i pogledajte kako pomeramo granice inovacija i tehnologije radi kreiranja nezaboravnih doživljaja zabave.

Inovacije sutrašnjice, već danas

Pametni telefoni budućnosti

Inovacije su uzbudljiva stvar. Zbog toga smo odlučili da našu tehnologiju poguramo do granica. Na manifestaciji MWC 2016 predstavljamo najnoviji asortiman Xperia™ pametnih telefona u kojem je svaki model dizajniran tako da vas približi doživljajima koji su važni. Pogledajte i pronađite onaj koji vam najviše odgovara.

Uvek jedan korak ispred

Brža i inteligentnija nego ikada pre, kamera od 23 MP na modelu Xperia™ X predviđa pokrete kako bi vam pomogla da izbegnete zamućenje. Stoga ćete uvek napraviti prelep snimak gde god da se nalazite.

Remek-delo

Kamera za pametni telefon koja može da predvidi vaš sledeći pokret

Predstavljamo Xperia™ X Performance sa izuzetno dinamičnim performansama i kamerom koja predviđa pokrete radi dobijanja oštrijih slika. Prilagođen je vama, pa se udobno uklapa u vaš život.

Savršeno odgovara

Dizajniran da staje na dlan. Predodređen da postane vaš verni pratilac.

Xperia™ XA prati tempo života. Objedinjuje zadivljujući ekran pune širine, glatki, zaobljeni oblik i idealnu veličinu koja nije ni prevelika ni premala. Sve to uz izbor modernih boja.

Neka vas inspiriše svet koji vas okružuje

Lakše nego ikada pre možete da se povežete sa svetom. Međutim, povezivanje ne bi trebalo da se svodi samo na praktičnost – trebalo bi da otvara realne mogućnosti, da nas inspiriše da kreativno postignemo više. Zbog toga kreiramo još ličnije i inteligentnije proizvode koji vam omogućavaju da provedete više vremena u istraživanju i deljenju.

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Više nego što zvuči na prvo slušanje

Inteligentni novi način komunikacije sa svetom

Xperia Ear je jedinstvena Bluetooth® slušalica za unutrašnjost uva koja vam omogućava da obavljate pozive, razmenjujete poruke, proveravate raspored i još toga. Sve to bez uzimanja telefona.

Inteligentno, čak i za volanom

Dizajniran tako da se besprekorno uklapa kao dodatak interfejsu u automobilu, naš novi daljinski upravljač za pametni telefon omogućava vam da preuzmete potpunu kontrolu, od poziva i tekstualnih poruka do muzike i navigacije, pomoću jednostavnih glasovnih komandi.

Dom odličnog zvuka

Mi znamo koliko je važan vrhunski zvuk. Baš kao što znamo da male stvari prave najveću razliku – stvari poput prenosivosti, jasnoće i povezivanja. Naš asortiman h.ear dostupan je u živopisnim novim nijansama, pa možete da odaberete izgled koji vam odgovara. Zahvaljujući minimalističkoj viziji dizajna, naši proizvodi podjednako dobro izgledaju i zvuče.