SVI BEŽIČNI ZVUČNICI

HG1 h.ear go prenosivi BLUETOOTH® zvučnik

SRS-HG1
Slika – HG1 h.ear go prenosivi BLUETOOTH® zvučnik

redpinkgreengrayblack

Slike – HG1 h.ear go prenosivi BLUETOOTH® zvučnik
Slike – HG1 h.ear go prenosivi BLUETOOTH® zvučnik
Slike – HG1 h.ear go prenosivi BLUETOOTH® zvučnik
Slike – HG1 h.ear go prenosivi BLUETOOTH® zvučnik
Slike – HG1 h.ear go prenosivi BLUETOOTH® zvučnik
Slike – HG1 h.ear go prenosivi BLUETOOTH® zvučnik
Slike – HG1 h.ear go prenosivi BLUETOOTH® zvučnik
Slike – HG1 h.ear go prenosivi BLUETOOTH® zvučnik
Slike – HG1 h.ear go prenosivi BLUETOOTH® zvučnik

Funkcije

HD zvuk za beskompromisan audio doživljaj

Doživite digitalnu muziku u najboljem svetlu uz HD zvuk. Time što muziku snima uz bolji kvalitet nego kod CD-a, čime se povećava broj audio semplova u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki sempl, HD zvuk pruža beskompromisnu reprodukciju muzike muzičkog umetnika. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za zaista emotivan doživljaj.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno uspostavljanje veze

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite uređaj na kojem je omogućena NFC tehnologija uz zvučnik radi uspostavljanja brze, besprekorne veze i prenos muzičke kolekcije može da počne. Nemate NFC? Nema problema. Koristite Bluetooth®.

LDAC™: za prenos sadržaja sa HD zvukom

LDAC podržava nekoliko brzina prenosa u skladu sa bežičnim okruženjem. Omogućava vam da uživate u sadržaju sa HD zvukom uz izvanredni kvalitet zvuka koji je približan HD zvuku putem prenosa maksimalnom brzinom: 990 kb/s (približno tri puta više podataka u odnosu na standardni Bluetooth® audio). LDAC pruža poboljšani doživljaj bežičnog slušanja za svu muziku, baš na način koji je umetnik zamislio.

Povežite više zvučnika uz Sony | Music Center

Koristite aplikaciju Sony | Music Center za grupisanje izabranih Sony soundbarova i zvučnika, a zatim strimujte muziku sa različitih muzičkih usluga, pametnog telefona, računara ili sa DLNA mreže u više prostorija u svom domu.

Slušajte duže uz trajanje baterije do 12 sati

Želite duže da slušate muziku bez prekida? Kada je u potpunosti napunjen možete da uživate u do 12 sati bežičnog reprodukovanja muzike uz h.ear go. 

Objedinite muziku uz Sony | Music Center

Preuzmite Sony | Music Center za pametni telefon ili tablet i kontrolišite muzičku kolekciju. Jednostavno uspostavite Bluetooth® ili Wi-Fi® vezu za veoma lak pristup svim omiljenim numerama, bez obzira da li se nalaze na računaru, serveru ili omiljenoj muzičkoj usluzi na mreži. Aplikacija takođe može da se koristi za prilagođavanje postavki zvuka radi dobijanja odličnog, balansiranog zvuka i upravljanja slušanjem u više prostorija. 

Osetite snagu tehnologije EXTRA BASS™

Inovativna EXTRA BASS™ tehnologija čini ovaj zvučnik savršenim za uživanje u elektronskoj dens muzici i drugim žanrovima sa snažnim bas zvukom. Korišćenjem jedinstvenog Sony digitalnog signalnog procesora, tehnologija EXTRA BASS™ poboljšava dubok, prodoran bas uz minimalnu distorziju za izuzetnu jasnoću.

DSEE HX vraća muzičke datoteke

Prevaziđite CD kvalitet. DSEE HX predstavlja unapređenje naše patentirane tehnologije DSEE i povećava kvalitet komprimovanih datoteka na nivo koji je približan HD zvuku. Vraćanjem finih detalja originalnog snimka koji se gube tokom procesa komprimovanja, DSEE HX pruža bogat doživljaj zvuka studijskog kvaliteta za svu muziku.

S-Master HX digitalno pojačalo

Ugrađeno digitalno pojačalo S-Master HX pomaže vam da maksimalno iskoristite HD zvučne zapise. To postiže tako što smanjuje šum koji se obično javlja pri reprodukciji viših delova frekventnog opsega, pa ćete uživati u oštrom i jasnom zvuku.

ClearAudio+™ obogaćuje muziku

Clear Audio+™ je jedinstvena tehnologija koja koristi ekspertizu kompanije Sony na polju digitalne obrade signala razvijene tokom generacija usavršavanja zvuka, pa daje bogat i veoma kvalitetan doživljaj slušanja.

Jednostavan način za slanje muzike na zvučnike

Chromecast built-in vam omogućava da strimujete sadržaj omiljenih muzičkih aplikacija sa ličnog uređaja na zvučnike. Samo dodirnite dugme za prenos u muzičkoj aplikaciji na Android telefonu ili tabletu, iPhone/iPad uređaju, Mac®/Windows prenosivom računaru ili Chromebook računaru i izaberite zvučnik ili grupu zvučnika da biste započeli.

Specifikacije

Moderan h.ear go bežični zvučnik kombinuje impresivan zvuk sa jednostavnom mogućnošću povezivanja i prenosivošću.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

  • EXTRA BASS za dubok i prodoran zvuk

  • Lagan i prenosiv dizajn

  • Trajanje baterije do 12 sati

TIP ZVUČNIKA
Pun raspon
VELIČINA ZVUČNIKA
Pun opseg: Prečnik pribl. 35 mm x 2
TRAJANJE BATERIJE
12 sati
IZLAZNA SNAGA
12 W+12 W
ULAZNI I IZLAZNI PRIKLJUČCI
Mikro USB, Ulazni stereo mini priključak
FREKVENTNI OPSEG PRENOSA
20–20.000 Hz (uz uzorkovanje od 44,1 kHz)
WI-FI
Da
CHROMECAST BUILT-IN
Da
SPOTIFY CONNECT
Da

Šta je u pakovanju

Adapter za napajanje naizmeničnom strujom, Uputstva za rad, Garantni list

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini