UBP-X800

Napravite bioskop u kući

Osetite pravi bioskopski doživljaj uz ovaj 4K Ultra HD Blu-ray plejer. 4K UHD rezolucija omogućava sliku na velikom ekranu, a Dolby Atmos i DTS:X kreiraju autentičnu bioskopsku atmosferu.

4K HDR logotip
4K poboljšavanje u realnom vremenu

Uživajte u najboljem kvalitetu slike u 4K Ultra HD Blu-ray rezoluciji i 4K detalju za sve što gledate zahvaljujući povećavanju rezolucije na 4K.

Jedinstveno Sony kućište
Napravljen za čist zvuk

Doživite potpunu jasnoću zvuka uz HD zvuk i DSEE HX povećavanje kvaliteta.

USB, HDMI, optčki i analogni izlazi
Svestrano povezivanje

Povežite se sa dva HDMI izlaza za posebne Audio/Video izlaze, USB, digitalni koaksijalni izlaz, Wi-Fi, LAN.

Logotip HD zvuka
Način na koji su to umetnici predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najsuptilnijim nijansama studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici karakteriše svaku komponentu, od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik nastupa pred vama.

Još više se približite realnosti

4K Ultra HD Blu-ray

Nađite se u središtu zbivanja svakog filma i serije. 4K Ultra HD Blu-ray prikazuje sve sa finijim detaljima nego ikada ranije, tako da ćete se osećati kao da posmatrate stvarnu scenu.

Potražite „Inferno“ u 4K Ultra HD kvalitetu

Otkrijte nove dubine realizma

4K veliki dinamički opseg

Otkrijte još više detalja uz velik dinamički opseg (HDR). U kombinaciji s jasnoćom 4K prikaza, HDR oživljava ranije skrivene oblasti uz novu osvetljenost, senke i boje.

Ilustracija koja prikazuje kvalitet slike koji pruža HDR signal
HDR SIGNAL
Ilustracija koja prikazuje kvalitet slike koji pruža SDR signal
SDR SIGNAL

HDR nasuprot SDR-u

HDR signali pružaju 100x veću osvetljenost u odnosu na standardni (SDR) signal, uz veoma veliko povećanje maksimalne osvetljenosti i zadržavanje duboke i veoma detaljne crne boje, čime se pruža potpuno nov doživljaj gledanja.

Sve boje u prirodi

Podrška za nove BT.2020 prostore boja omogućava pristup mnogo širem opsegu boja nego što nude standardni TV signali. Taj izuzetno širok prostor boja znači da autori sadržaja mogu da pruže mnogo zasićenije i realističnije boje, od tamne morsko plave do prirodne zelene i jarkocrvene.

Sve boje u prirodi
BT.2020 PROSTOR BOJA
Sve boje u prirodi
REC.709 PROSTOR BOJA
Zvuci koji vas vode
negde daleko

Osetite pravi bioskopski zvuk uz Dolby Atmos i DTS:X

Slušajte zadivljujuće jasne udare munja, zavijanje sirena i trube automobila svuda oko vas uz Dolby Atmos i DTS:X, vodeće audio kodeke koji se koriste u bioskopima širom sveta. 

„Ghostbusters“ je sada dostupan u 4K Ultra HD kvalitetu

Dolby Atmos logotip
Dolby Atmos

Atmos tretira zvuke kao zasebne objekte i oslobađa ih od tipičnih kanala kako bi mogli slobodno da se kreću oko vas, pa čak i iznad vas, tako da možete potpuno da se uživite u okružujući zvuk.

DTS:X logotip
DTS:X

DTS:X može da kreira neograničen broj audio objekata koji se u realnom vremenu prilagođavaju vašim zvučnicima i pružaju najjači utisak pri slušanju svake filmske zvučne podloge.

Savršen za kućni bioskop 

Uparite UBP-X800 i STR-DN1080 risiver i dobićete vrhunski doživljaj kućne zabave. Od modernog usaglašenog dizajna pa do unapređenog kvaliteta slike i zvuka, lepota je u najsitnijim detaljima.

Ilustrativni grafikon HD zvuka

Prenosi se 3,2x više podataka

Na najbolji način slušajte svaku numeru

Kao kad pređete sa HD video zapisa na 4K, numere sa HD zvukom mnogo su višeg kvaliteta od MP3 numera, pa čak i od CD-a, što vam omogućava da čujete svaki uzdah, svaki takt i svaku notu.

DSEE HX povećavanje kvaliteta

Podignite na viši nivo frekvenciju i dinamički opseg za MP3 i drugu komprimovanu muziku – čak i za CD-ove – na kvalitet približan visokoj rezoluciji, tako da možete da steknete potpun utisak originalnog snimka.

Grafikon DSEE HX povećavanja rezolucije
Stabilno i čvrsto kućište proizvoda
Jedinstveno Sony kućište

Naše jedinstveno stabilno kućište nudi čvrstu konstrukciju kako bi se eliminisale mikrovibracije, kao i efikasnu elektronsku izolaciju, tako da ćete doživeti isključivo najviši kvalitet zvuka i slike.

Reprodukujte bilo šta

Moć reprodukcije modela UBP-X800 daleko prevazilazi 4K UHD Blu-ray diskove. Možete da gledate, slušate i strimujete skoro sve što vam se dopada – uključujući većinu HD video i HD audio formata, kao i veliki broj popularnih usluga za strimovanje.

Logotipi kompatibilnih formata diskova
Vrhunska disk jedinica

Želite da plešete uz Super Audio CD kolekciju? Nema problema. Ako je u pitanju disk, UBP-X800 će gotovo sigurno moći da ga reprodukuje.

Logotipi kompatibilnih audio formata
Skoro neograničeno uživanje u zvuku

UBP-X800 podržava veliki broj 24-bitnih audio formata vrhunskog kvaliteta, od AAC i WAV do DSD 11,2 MHz i drugih.

Logotipi kompatibilnih formata za strimovanje
Strimujte i reprodukujte sve

Reprodukujte filmove putem USB veze i kućne mreže. Ovaj Blu-ray plejer podržava sve najpopularnije tipove video datoteka, tako da uvek možete da gledate svoje omiljene filmove.

Prirodno mesto za svu najbolju opremu

Svestrano povezivanje za sve vrhunske tehničke uređaje

Objedinite sve svoje AV uređaje na jednom mestu i povežite ih sa modelom UBP-X800. Savršen za kućne filmove i usluge za strimovanje muzike kao što je Spotify, ima visokokvalitetne veze koje će zadovoljiti svakog tehnofila.

Sva zabava na jednom mestu

Uživajte u brzom, stabilnom strimovanju iz različitih usluga. UBP-X800 pruža strimovanje do 4K kvaliteta videa zahvaljujući bežičnoj vezi sa tehnologijom MIMO sa dva opsega za jak signal – čak i na ivici dometa vaše bežične mreže.

Privatno gledanje sa slušalicama

„The 5th Wave“ sada je dostupan u 4K Ultra HD kvalitetu

U potpunosti se udubite u svoj omiljeni sadržaj

Bluetooth bežični zvuk za privatno prikazivanje

Povećajte efekat svakog filmskog trenutka tokom privatnog gledanja. UBP-X800 podržava Bluetooth audio prenos, tako da možete da koristite svoje omiljene Bluetooth slušalice za privatno gledanje bez žica.

Jasno slušajte dijaloge

Istovremeni HDMI i Bluetooth audio prenos

Uživajte u potpuno jasnim dijalozima i zvučnim podlogama, izbliza ili izdaleka. UBP-X800 može istovremeno da šalje zvuk na televizor putem HDMI veze, a na bežični zvučnik putem Bluetooth veze.

Par gleda televiziju, jedna osoba izbliza, a druga izdaleka

„The Magnificent Seven“ sada je dostupan u 4K Ultra HD kvalitetu

LDAC logotip
LDAC

LDAC prenosi tri puta više podataka u odnosu na normalan Bluetooth®, za zvuk visokog kvaliteta.

Wi-Fi® logotip
Wi-Fi®

Strimujte zvuk u kući koristeći ugrađeni Wi-Fi i aplikaciju Sony | Music Center (ranije SongPal) kako biste dobili brz, bežični doživljaj slušanja punog kvaliteta.

Specifikacije i funkcije

Osetite pravi bioskopski doživljaj uz ovaj 4K Ultra HD Blu-ray plejer. 4K UHD rezolucija omogućava sliku na velikom ekranu, a Dolby Atmos i DTS:X kreiraju autentičnu bioskopsku atmosferu.
  • Uočite neprikosnovenu vizuelnu jasnoću koju pruža 4K UHD Blu-ray

  • Slušajte više detalja uz HD zvuk i DSEE HX

  • Konstrukcija koja sprečava vibracije, za jasniji zvuk

  • Reprodukujte skoro svaki disk i format datoteke

  • Zadivljujuća slika uz povećavanje na 4K rezoluciju do 60p

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu stručnjaci