A/V RISIVERI

7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DN1080

STR-DN1080
Slika – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DN1080
Slike – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DN1080
Slike – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DN1080
Slike – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DN1080
Kratak pregled najvažnijih funkcija
HD zvuk
Način na koji su to umetnici predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najsuptilnijim nijansama studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici karakteriše svaku komponentu, od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik nastupa pred vama.

Višenamenski. Prefinjen. Moćan.

STR-DN1080 ima podršku za fleksibilne zvučnike, DTS:X i Dolby Atmos, tako da pruža moćan, bioskopski okružujući zvuk koji se savršeno prilagođava vama i vašem okruženju.

Idealna postavka kućnog audio sistema

STR-DN1080 ima fleksibilne zvučnike koji su u raspoređeni vašem okruženju, tako da dobijate najbolji audio doživljaj nezavisno od konfiguracije.  

Doživite pravi bioskopski kvalitet

Revolucionarna tehnologija Sound Field kombinuje naprednu automatsku kalibraciju sa jednostavnom promenom lokacije zvučnika, što pruža zapanjujući bioskopski zvuk koji do sada niste imali prilike da čujete kod kuće.

Potražite „Inferno“ u 4K Ultra HD kvalitetu

Jednostavna automatska kalibracija

Pošto kombinuje tehnologiju automatske kalibracije sa promenom lokacije virtuelnih zvučnika, D.C.A.C EX automatski optimizuje frekvencije, faze i odlaganja zvučnika, pa pruža zvučno polje savršeno prilagođeno vašoj prostoriji.  

Sve će vam biti jasno uz velik dinamički opseg

Pomoću podrške za High Dynamic Range (HDR) prenos signala možete da uživate u neverovatnom kontrastu slike o osvetljenosti —dodatni detalji senke i svetla unapređuju detalje slike i oživljavaju boje. Podržani su najnoviji HDR standardi poput HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) i Dolby Vision™.

Klizač za HDR
KONVENCIONALNO
HDR
HDR
Optimalna reprodukcija zvuka
Podrška za formate
Formati datoteka za HD zvuk

STR-DN1080 podržava širok opseg formata HD zvuka, uključujući i DSD i Linear PCM. Pored toga, reprodukcija je moguća preko USB; HDMI i DLNA veze, dok zahvaljujući višekanalnim mogućnostima možete da integrišete zvuk visokog kvaliteta u obuhvatajući sistem za okružujući zvuk.

Lak pristup muzici

Uživajte u jednostavnom pristupu bogatom izboru muzike i drugog sadržaja zahvaljujući usluzi Chromecast built-in (ranije Google Cast™) i usluzi Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Strimujte muziku, Internet radio i podcastove sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara na audio uređaju. Samo dodirnite dugme za prenos.

Spotify
Spotify Connect

Reprodukujte Spotify preko audio uređaja pomoću aplikacije Spotify kao daljinskog upravljača.

Strimujte uz Chromecast built-in

Strimujte muziku, potkastove i radio iz preko 100 audio aplikacija, što obuhvata YouTube Music i drugo.

Povežite se

Za zaista dinamičnu konfiguraciju za kućnu zabavu, dostupno je šest HDMI ulaza i dva izlaza, prednji USB priključak, kao i optički digitalni i analogni AV priključci. Možete brzo i lako da povežete televizor, Blu-ray Disc™ plejer, pametni telefon i druge uređaje.

HDMI®
Šest HDMI ulaza i dva izlaza

Uz šest HDMI ulaza i dva HDMI izlaza –uključujući jedan HDMI izlaz za drugu zonu – možete da povežete opremu koju imate i da kasnije dodate još komponenti.

USB
Izvorna DSD reprodukcija DLNA, HDMI ili USB vezom

Reprodukujte DSD na uređajima povezanim preko DLNA mreže ili uspostavite vezu preko USB priključka uz podršku za reprodukciju HD zvuka na 24 bita/192 kHz.

LDAC
LDAC™: za prenos sadržaja sa HD zvukom

LDAC prenosi približno tri puta više podataka (maksimalnom brzinom prenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® audio, što vam omogućava da uživate u HD zvuku uz izvanredan kvalitet približan HD zvuku.1

Dodirnite, povežite i reprodukujte

Uživajte u bežičnom slušanju uz NFC jednim dodirom. Prislonite kompatibilan pametni telefon uz risiver za Bluetooth audio.

NFC BT
AirPlay
AirPlay zvuk

Uživajte u muzici sa AirPlay uređaja.

Wi-Fi®
Wi-Fi® veza

Reprodukujte muziku iz Internet usluga, kao i sa kućne mreže. 

Zvuk koji vas prati

Strimujte muziku u celoj kući uz Sony | Music Center

Slušajte istu sjajnu pesmu u celoj kući uz slušanje u više soba koje kontroliše aplikacija Sony | Music Center (prethodno SongPal). Koristite Sony | Music Center Link za grupisanje kompatibilnih Sony zvučnih sistema i strimujte muziku u više soba.

Kvalitetni delovi za superioran zvuk

Svaka komponenta uređaja STR-DN1080 osmišljena je tako da pruži zvuk optimalnog kvaliteta.

Specifikacije i funkcije

Nadogradite sistem kućne zabave uz STR-DN1080, koji ima podršku za Dolby ATMOS i DTS: X. eARC omogućava uživanje u najnovijim audio formatima pomoću HDMI kabla i kompatibilnog televizora. Fleksibilni i Phantom zvučnici omogućavaju vam da napravite idealnu audio konfiguraciju. HDMI sa podrškom za 4K i HDR kompatibilan je sa najnovijim video standardima, uključujući HDCP 2.2 zaštitu sadržaja za 4K sadržaj.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Kvalitetan okružujući zvuk uz podršku za Dolby ATMOS i DTS:X

  • Šest HDMI ulaza i dva HDMI izlaza uz prenos 4K/60p (4:4:4) signala i podršku za HDCP 2.2 i HDR

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

  • Wi-Fi®, AirPlay i Chromecast built-in za strimovanje muzike

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Nagrade

Nagrade