Slike – CD risiver za HD zvuk sa tehnologijom Bluetooth®
Slike – CD risiver za HD zvuk sa tehnologijom Bluetooth®
Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Beskompromisan zvuk uz HD zvuk

Prenesite Hi-Fi konfiguraciju na novi nivo pomoću kompaktnog audio plejera MAP-S1 – daje zvuk koji je bliži originalnom snimku zahvaljujući podršci za HD zvuk. Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) vraća kvalitet komprimovanih muzičkih datoteka. Povežite sve zvučnike i pojačala – tu je i ugrađeni CD plejer.

100 W snage
Izlazna snaga

Uprkos kompaktnim dimenzijama, ovaj sistem pruža snagu od 100 W.

NFC na jedan dodir
NFC i Bluetooth® povezivanje

Bežično prenosite muziku tako što ćete prisloniti NFC pametni telefon uz MAP-S1 radi uspostavljanja veze.

USB priključci
Kompletirajte konfiguraciju

Dostupna su dva izlaza za zvučnike, kao i analogni ulaz i izlaz. Povežite pametni telefon, tablet ili PC na prednji ili zadnji USB priključak.

Slušajte muziku u najboljem izdanju

Bez obzira da li je u pitanju HD zvuk, CD ili mp3 – slušajte muziku uz najviši mogući kvalitet zvuka. MAP-S1 podržava formate HD zvuka kao što su DSD, FLAC, WAV i ALAC, kao i formate poput mp3, Apple AAC, ATRAC i Windows WMA – približava njihov kvalitet originalu.

Kako funkcioniše HD zvuk

HD zvuk konvertuje analogni zvuk u digitalni uz viši i precizniji kvalitet nego kod CD-a. HD zvuk može da ima kvalitet 24-bitno/96 Hz koji prenosi više detalja i nijansi, što za rezultat ima najrealističniju moguću reprodukciju muzike.

HD zvuk
DSSE HX
Vratite kvalitet svim komprimovanim datotekama

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) poboljšava komprimovane digitalne muzičke datoteke (mp3, ACC, ATRAC i WMA). Vraćanjem visokih frekvencija izgubljenih tokom komprimovanja, DSEE HX reprodukuje digitalne muzičke datoteke uz bogat zvuk.

Uživajte u svakoj noti

S-Master pojačalo kompanije Sony je 100% digitalno, za više snage bez izobličenja. Poboljšano za HD zvuk, S-Master HX digitalno pojačalo smanjuje nivo šuma za preciznost koja je potrebna za opsege visokih frekvencija (iznad 40 kHz).

S-Master HX digitalno pojačalo
Srce audio sistema

Podignite Hi-Fi konfiguraciju na novi nivo uz MAP-S1. Povežite zvučnike pomoću dva izlaza, a tu su i analogni ulaz i izlazi. Povežite ga na kućnu mrežu pomoću LAN priključka. Priključite i reprodukujte uz dva USB priključka.

CD plejer
CD plejer

Skinite prašinu sa kolekcije CD-ova i uživajte u starim favoritima uz oštar i precizan kvalitet zvuka.

DAB radio
DAB digitalni radio

Odaberite iz širokog asortimana DAB radio stanica za čist zvuk sa manje smetnji ili slušajte FM i AM radio.

USB priključci
USB priključci

Povežite pametni telefon, tablet ili USB uređaj na prednji USB priključak da biste slušali omiljene plejliste. Dostupan je i zadnji USB priključak za računar kako biste uživali u HD zvuku.

Zaista istančan doživljaj slušanja

Stil i postojanost su glavne odlike uređaja MAP-S1. Bez obzira da li ga stavite na policu ili na regal, kompaktni aluminijumski dizajn izgleda dobro svuda – takođe doprinosi smanjenju vibracija za nizak nivo izobličenja.

Aluminijumski dizajn
Savršeno se uklapa sa zvučnicima SS-HW1

Fino podešeni kako bi se MAP-S1 pokazao u najboljem svetlu, zvučnici za HD zvuk SS-HW1 imaju zvučnik širokog opsega od 13 cm sa membranom sa vlaknima ojačanim liskunom koja maksimalno smanjuje neželjeni odjek. Supervisokotonac široke disperzije reprodukuje proširene visoke frekvencije uz neprikosnovenu jasnoću.

Povežite se sa muzikom

Besprekoran prenos uz Wi-Fi®, DLNA ili AirPlay

Jednostavno povezivanje vas deli od muzike – bežično prenosite sa pametnog telefona, tableta ili prenosnog računara pomoću tehnologija Wi-Fi®, DLNA i Airplay. Uživajte u muzičkim uslugama na mreži, kao što su Spotify® i Deezer. Ethernet priključak vam omogućava da slušate muziku sa računara. Trenutno obavite Bluetooth® uparivanje zahvaljujući NFC povezivanju jednim dodirom. Upravljajte svime sa mobilnog uređaja pomoću aplikacije SongPal.

Dizajniran za način na koji vi slušate

Za tren pristupite najnovijim numerama zahvaljujući mnoštvu muzičkih usluga na mreži, što obuhvata Spotify® i Deezer.

Muzičke usluge na mreži
NFC i Bluetooth® veza
Slušanje jednim dodirom

Da biste započeli bežični prenos muzike, samo prislonite NFC pametni telefon ili tablet uz MAP-S1 radi uspostavljanja veze. Zvuk možete da prenosite i putem ručnog Bluetooth® uparivanja.

Objedinite muziku

Jednostavno upravljanje prenosom pomoću nove aplikacije SongPal

Aplikacija SongPal omogućava vam da lako i intuitivno upravljate doživljajem slušanja. Samo je instalirajte na mobilnom telefonu da biste preuzeli kontrolu nad reprodukcijom muzike, postavkama uređaja i drugim stvarima – sve to pomoću jedne aplikacije.

Specifikacije i funkcije

Prenesite Hi-Fi konfiguraciju na novi nivo pomoću kompaktnog audio plejera MAP-S1 – daje zvuk koji je bliži originalnom snimku zahvaljujući podršci za HD zvuk. Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) vraća kvalitet komprimovanih muzičkih datoteka. Povežite sve zvučnike i pojačala – tu je i ugrađeni CD plejer.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • DSEE HX poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • S-Master HX digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

  • Wi-Fi® uz DLNA i AirPlay za prenos muzike

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini