Slike – Kućni zvučnici za HD zvuk

Funkcije

HD zvuk za beskompromisan audio doživljaj

Prenesite digitalnu muzičku kolekciju na novi nivo uz HD zvuk. Time što muziku snima uz bolji kvalitet nego kod CD-a, čime se povećava broj audio semplova u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki sempl, HD zvuk pruža skoro savršenu reprodukciju muzike. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za zaista emotivan doživljaj.

Savršeno se uklapa uz MAP-S1

Zvučnici SS-HW1 fino su doterani tako da izvlače maksimum iz našeg plejera za HD zvuk MAP-S1. Zahvaljujući tome što preuzimaju već poboljšan audio signal sa plejera MAP-S1 i usmeravaju ga kroz supervisokotonce široke disperzije, zvučnici SS-HW1 mogu da reprodukuju note visoke frekvencije uz jasnoću i nivo detalja kakve zahteva HD zvuk.

Povežite svoju kolekciju visoke rezolucije

Zvučnici SS-HW1 savršeno se uklapaju sa drugim komponentama za HD zvuk – od muzičkih datoteka sačuvanih na računaru do audio plejera/sistema sa čvrstim diskom ili USB DAC pojačala. Samo povežite zvučnike na pojačalo i udahnite novi život muzičkoj kolekciji.

3-sistemski zvučnici za potpuno obuhvatajući zvuk

Od sopran vokala do rezonantnog basa, slušajte svaku notu uz nivo detalja kakav zaslužuje. Zvučnik širokog opsega, visokotonac i dva supervisokotonca široke disperzije zajedno funkcionišu kako bi reprodukovali zvuk u širokom frekventnom opsegu – uvek ćete slušati jasan i prirodan zvuk bez obzira na to šta slušate.

Supervisokotonci za uzdižuće visoke tonove

Doživite besprekorne visoke tonove za muziku ili dijalog. Supervisokotonci široke disperzije postavljeni sa prednje i gornje strane svakog zvučnika kreiraju šire zvučno polje koje zadržava kvalitet u čitavoj prostoriji. Note izuzetno visoke frekvencije reprodukuju se uz jasnoću i nivo detalja koje pruža HD zvuk, pa ćete moći da uživate u izvanrednom zvuku gde god da sedite.

Membrana sa vlaknima ojačana liskunom za zvuk bez izobličenja

Savršen partner za modernu muziku bogatu basom. U većinu zvučnika se ugrađuju papirne membrane koje se ugibaju i vremenom propadaju, pa se i zvuk sve više izobličava. Zvučnici širokog opsega sa membranom sa vlaknima ojačanom liskunom čvrsti su i zadržavaju oblik čak i pri osciliranju pod većim pritiskom i brzinom, pa možete da dobijete ekstremniji bas bez kompromisa po pitanju kvaliteta zvuka.

Čvrsta struktura za rezonantan bas

Ovi zvučnici su napravljeni na postojanoj osnovi. Prednja strana kućišta napravljena je od 15 mm debele vlaknaste ploče srednje gustine kako bi se garantovalo sveobuhvatno potiskivanje neželjenih vibracija, dok je unutrašnjost kućišta dodatno ojačana potpornom drvenom strukturom. Krajnji rezultat je bogata i rezonantna akustika.

Osetite niske tonove i uživajte u visokim zahvaljujući odvojenim komorama

Slušajte manje vibracija i više detalja u muzici. Struktura sa odvojenim komorama unutar zvučnika izoluje visokotonac od drugih drajvera, čime se sprečava mešanje neželjenih vibracija i obezbeđuje jasan i prirodan zvuk.

Vrhunske komponente, vrhunski zvuk

Loše veze mogu da imaju značajan uticaj na opšti kvalitet zvuka. Zbog toga ovi zvučnici koriste isključivo vrhunske komponente: kondenzator sa folijom i veoma kvalitetna zavojnica garantuju gladak prenos signala, dok konektori visoke klase umanjuju izobličenja. To znači da ćete moći da čujete i da uživate u svakoj nijansi HD zvuka.

Drvena završna obrada daje stil i postojanost

Sjajna piano završna obrada ovog zvučnika dobro će se uklopiti čak i u najluksuznijim enterijerima. Oplata od drveta takođe dobro zadržava oblik i garantuje da promene temperature i vlažnosti neće uticati na zvuk.

Specifikacije

  • 3-sistemski zvučnici za regal

  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Supervisokotonci široke disperzije za prirodne visoke tonove

  • Drajveri sa vlaknima ojačanim liskunom za dinamičan zvuk

  • Autentična završna obrada od pravog drveta

Frekventni odziv
50 Hz–50 kHz
Prednji zvučnik
2

Šta je u pakovanju

Kabl za zvučnik (2), Podlošci za zvučnik (1), Uputstva za rukovanje (1), Garantni list

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini