SX2000 DIGITALNI DIKTAFON SERIJE SX

Pune specifikacije i funkcije

ICD-SX2000

Opšte funkcije

Ugrađena memorija
16 GB

Interfejs

Ulazni/izlazni priključci
Spoljni ulaz (stereo mini priključak), minimalni izlazni nivo kompatibilan sa napajanjem iz električne mreže (približno 1,5 mV), slušalice (stereo mini priključak), USB konektor (tip A), ležište za karticu (mikro SD)

Opcije za boje

black

Funkcije

Slika – SX2000 Digitalni diktafon serije SX

HD zvuk za beskompromisan audio doživljaj

Doživite digitalnu muziku u najboljem svetlu uz HD zvuk. Time što muziku snima uz bolji kvalitet nego kod CD-a, čime se povećava broj audio semplova u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki sempl, HD zvuk pruža beskompromisnu reprodukciju muzike. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za zaista emotivan doživljaj.

Slika – SX2000 Digitalni diktafon serije SX

3-smerni mikrofon omogućava doterivanje snimaka

Precizno snimajte u raznim okruženjima podešavanjem ugrađenih usmerenih mikrofona. Odaberite između zuma za male grupe ljudi poput onih na poslovnim sastancima ili predavanjima, XY za muzičke nastupe ili široki stereo za događaje na otvorenom i konferencije.

Slika – SX2000 Digitalni diktafon serije SX

REC Remote za lako upravljanje sa pametnog telefona

Dostupna na portalu GooglePlay za Android ili na portalu AppStore za iOS uređaje, aplikacija REC Remote omogućava vam da daljinski upravljate diktafonom pomoću tehnologije Bluetooth™. Pokrećite i zaustavljajte snimanje, podešavajte nivoe i postavke, pa čak i dodajte oznake snimcima kako biste lako i brzo mogli da pronađete sadržaj. Jednostavni interfejs na telefonu pomaže vam da daljinski upravljate, pratite i organizujete snimke.

Slika – SX2000 Digitalni diktafon serije SX

Snimanje u formatu Linear PCM za besprekoran zvuk

Podrška za snimanje u formatu Linear PCM uz frekvencije uzorkovanja čak i do 96 kHz i brzine protoka do 24-bitno omogućava ovom diktafonu da verno beleži najsuptilnije detalje nastupa uživo i događaja. Može da snima zvuk boljeg kvaliteta nego kod CD-a, što ga čini savršenim za muzičare koji žele da naprave autentičan snimak za sebe i obožavaoce.

Više muzičkih formata za laku reprodukciju

ICD-SX2000 podržava popularne muzičke formate kao što su mp3, WAV i FLAC. Podrška za FLAC (Free Lossless Audio Codec) omogućava vam da slušate komprimovane muzičke numere bez opadanja kvaliteta zvuka.

Slika – SX2000 Digitalni diktafon serije SX

S-Master HX digitalno pojačalo: potpuna čistoća zvuka 

Uživajte u najboljem doživljaju HD zvuka uz S-Master HX digitalno pojačalo. Zahvaljujući tome što koristi pojednostavljenu i potpuno digitalnu putanju signala, S-Master HX reprodukuje fine detalje i široki frekventni opseg HD formata. Za razliku od konvencionalnih pojačala, održava signal u digitalnom obliku sve do izlaza za zvučnike, čime se eliminišu izobličenja – za HD zvuk, baš kao što je umetnik predvideo.

Slika – SX2000 Digitalni diktafon serije SX

Proširite memoriju pomoću SD kartica

Sačuvajte još više snimaka zahvaljujući otvoru za SD karticu. Memoriju možete da proširite od 4 GB do 32 GB pomoću microSDHC medija i do 64 GB ili više pomoću microSDXC medija. Nije moguće snimati LPCM 96 kHz/24-bitni zvuk direktno na microSDHC ili microSDXC karticu.

Slika – SX2000 Digitalni diktafon serije SX

USB Direct za lako povezivanje bez kablova

Ne gubite vreme na povezivanje pomoću kablova. Ugrađeni USB konektor omogućava vam da diktafon povežete direktno na računar radi lakog čuvanja i prebacivanja snimaka.

Slika – SX2000 Digitalni diktafon serije SX

16 GB ugrađene memorije omogućava čuvanje više snimaka

Sačuvajte do 636 sati snimaka u režimu LP (mp3, 48 kb/s), što je dovoljno za više proba benda, sastanaka i intervjua. Takođe možete da sačuvate do 6 sati, 35 minuta snimaka visokog kvaliteta u režimu LPCM 96 kHz/24-bitno.

Slika – SX2000 Digitalni diktafon serije SX

Ugrađeno ležište za stativ za snimke bez vibracija

Ugrađeno ležište za stativ omogućava lako povezivanje stativa prilikom snimanja događaja poput probe benda, prezentacije na konferenciji ili intervjua. Kada je diktafon na stativu, možete da snimate bez vibracija do kojih ponekad može da dođe na površinama poput radnog stola ili stola.