SNIMAČI MUZIKE

SX2000 Digitalni diktafon serije SX

ICD-SX2000
Slika – SX2000 Digitalni diktafon serije SX

16 GB

ICD-SX2000

Cena nije dostupna

Slike – SX2000 Digitalni diktafon serije SX
Slike – SX2000 Digitalni diktafon serije SX
Slike – SX2000 Digitalni diktafon serije SX
Slike – SX2000 Digitalni diktafon serije SX
Slike – SX2000 Digitalni diktafon serije SX
Slike – SX2000 Digitalni diktafon serije SX
Idealan je za snimanje muzike i sastanaka

Autentični snimci zahvaljujući 3-smernom mikrofonu

Verno snimajte probe benda uz HD zvuk. Pravite kristalno jasne snimke razgovora i poslovnih sastanaka. Ovaj digitalni diktafon precizno reprodukuje svaki detalj zahvaljujući podesivim mikrofonima.

HD zvuk
Način na koji su to umetnici predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Vrhunski zvuk, superiorno snimanje

Snimajte i reprodukujte sa apsolutnom preciznošću. Snimajte numere i probe uz bolji kvalitet zvuka nego kod CD-a i uživajte u svemu što ste snimili uz HD zvuk. 

Snimanje u formatu Linear PCM
Snimanje u formatu Linear PCM 

Snimajte zvuk do 96 kHz/24-bitno, što je ozbiljan korak napred u odnosu na frekvenciju od 44,1 kHz i 16-bitni protok kod CD-a.

FLAC
Besplatni audio kodek bez gubitka kvaliteta 

Uz podršku za flac reprodukciju uživajte u zvuku bez gubitka kvaliteta, sa jasnoćom i dinamikom kakve je umetnik predvideo.

S-Master HX
Autentično pojačavanje 

S-Master™ HX digitalno pojačalo smanjuje nivo izobličenja i šuma u širokom opsegu frekvencija.

Uživajte u kvalitetu zvuka od kojeg zastaje dah

Kao kada pređete sa SD video zapisa na HD, numere sa HD zvukom su mnogo višeg kvaliteta od mp3 numera, čak i od CD-a, što vam omogućava da čujete svaki uzdah, svaki takt i svaku notu. Što je još bolje, potpuno digitalno pojačalo S-Master HX™ umanjuje izobličenja i uvek garantuje potpun doživljaj, kao prilikom snimanja u studiju.

HD zvuk

Prenosi se 3,2x više podataka

Optimizovano snimanje zvuka

Doterujte snimke zahvaljujući 3-smernom podesivom mikrofonu

Bez obzira da li snimate poslovni sastanak, probu benda ili događaj na otvorenom, zvuk je uvek optimizovan. Podesivi mikrofon možete da okrenete u bilo koji od tri smera da biste ga prilagodili okruženju i savršeno snimali muziku ili glasove. Možete čak da snimate i uz fine detalje koje pruža HD zvuk. 

Postavka zuma
Zum za poslovnu primenu

Za male grupe ljudi, poput onih na poslovnim sastancima ili predavanjima, postavka zuma omogućava vam da beležite razgovore uz optimalnu jasnoću kako ne biste ništa propustili. 

XY postavke
XY za muziku

Za solo nastupe ili manje nastupe bendova, odaberite postavku XY dok su izvođači blizu mikrofona kako biste dobili prirodan zvuk i dubinu. 

Široki stereo
Široki stereo za snimanje na otvorenom

Za otvorene prostore, događaje na otvorenom i konferencije, postavka za široki stereo beleži mnoštvo različitih zvukova i pruža doživljaj realističnosti i prostornosti.

Bežično upravljajte snimanjem 

Lako upravljanje sa pametnog telefona uz REC Remote

Pokrećite i zaustavljajte snimanje, podešavajte nivoe i postavke, pa čak i dodajte oznake snimcima, sve to pomoću pametnog telefona. Aplikacija REC Remote, dostupna na portalu Google Play za Android ili portalu App Store za iOS uređaje, omogućava vam da daljinski upravljate diktafonom pomoću Bluetooth® veze.

Preuzmite aplikaciju
Povećajte kapacitet memorije

16 GB ugrađene memorije omogućava vam da snimate do 636 sati mp3 materijala u režimu LP. Ako vam je potrebno više prostora, dodajte mikro SDHC ili mikro SDXC karticu pomoću MicroSD otvora. 

Lako upravljanje i povezivanje
Lako upravljanje i povezivanje
Priključite i počnite

Ne gubite vreme sa kablovima. USB Direct vam omogućava da diktafon povežete direktno na računar radi lakog prebacivanja i čuvanja snimaka.

Specifikacije i funkcije

Snimajte u izvanrednom kvalitetu HD zvuka gde god da se nalazite. Ovaj digitalni diktafon kapaciteta 16 GB ima podesive mikrofone koji mogu da se postave u položaj za savršeno snimanje muzike ili glasova. Možete čak i da upravljate snimanjem sa pametnog telefona pomoću aplikacije REC Remote.
  • Podesivi mikrofoni za bolje snimanje zvuka

  • 16 GB memorije omogućava do 636 sati snimanja

  • Upravljajte sa Bluetooth® pametnog telefona pomoću aplikacije REC Remote

  • Snimajte u izvanrednom kvalitetu HD zvuka

  • Proširite memoriju uz ležište za mikro SD karticu

Ugrađena memorija
16 GB
Ulazni/izlazni priključci
Spoljni ulaz (stereo mini priključak), minimalni izlazni nivo kompatibilan sa napajanjem iz električne mreže (približno 1,5 mV), slušalice (stereo mini priključak), USB konektor (tip A), ležište za karticu (mikro SD)
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini