CFEXPRESS MEMORIJSKE KARTICE

Memorijska kartica CFexpress Type B serije CEB-G

CEB-G128 / CEB-G256 / CEB-G512
Slika – Memorijska kartica CFexpress Type B serije CEB-G

128 GB

CEB-G128

Cena nije dostupna

256 GB

CEB-G256

Cena nije dostupna

512 GB

CEB-G512

Cena nije dostupna

Slike – Memorijska kartica CFexpress Type B serije CEB-G
Slike – Memorijska kartica CFexpress Type B serije CEB-G
Slike – Memorijska kartica CFexpress Type B serije CEB-G
Neuporediva brzina kuda god da idete

Uživajte u brzini uz novu CFexpress Type B memorijsku karticu

Uz neverovatne brzine do 1700 MB/s (čitanje) i 1480 MB/s(upisivanje), ova memorijska kartica spremna je da podrži budući razvoj vrhunskih fotoaparata i kamkordera. Sony CFexpress Type B memorijska kartica dizajnirana je za profesionalne fotografe, videografe i entuzijaste koji žele da unaprede tokove posla neuporedivom brzinom i izuzetnom pouzdanošću. 

Radite brže i budite produktivniji

Prirodna evolucija XQD® i CFAST® standarda, CFexpress Type B memorijske kartice otvaraju svet novih mogućnosti za profesionalce. Rukovanje datotekama visoke rezolucije i brzim snimcima u malom ali stabilnom formatu savršeno je za ubrzanje tokova posla i povećanje produktivnosti i pruža vam više slobodnog vremena za kreativan rad.

Snimanje rafalnih snimaka velike rezolucije
Fotografija s brzim odzivom

Sa brzinama upisivanja do 1480 MB/s, ovo je jedna od najbržih memorijskih kartica koje postoje. Savršena za nekomprimovano uzastopno snimanje RAW datoteka sa brzom akcijom, na primer moto-sportova ili divljih životinja.

Snimanje video zapisa velike brzine protoka
Videografija visoke klase

CFexpress Type B omogućava snimanje stabilnih video zapisa velike brzine protoka sa rezolucijom 4K i više, tako da je prirodan partner za vrhunske kamkordere.

Prenos podataka sa kamkordera na računara velikom brzinom putem kartice
Izuzetno efikasan tok posla

Prenosite podatke i pravite rezervne kopije, npr. grupe fotografija visoke rezolucije ili video velike brzine protoka, brže nego ikad ranije uz optimizovani čitač kartica MRW-G1, što vam ostavlja više vremena za retuširanje i uređivanje sadržaja.

Neverovatno čvrsta izrada

Nosite CFexpress Type B memorijsku karticu na sportske događaje, snimanja lokacija ili ekspedicije u prirodi. Dizajnirana je za dugu profesionalnu upotrebu u najizazovnijim okruženjima kao što su planine i pustinje, da biste mogli da snimate, menjate i čuvate s potpunim pouzdanjem.

Kamerman koji radi u surovom okruženju
I za najsurovije lokacije

Uz čvrst dizajn, CFexpress Type B memorijske kartice nude vrhunsku snagu, više od 3x veću od CFexpress Type B standarda za presavijanje, s dodatnom čvrstinom testiranom do 70 njutna sile, a mogu da izdrže padove do 5 metara visine.

CFexpress kartica funkcioniše i u najtežim uslovima
Za najteže uslove

Na CFexpress Type B memorijske kartice možete da računate da će raditi bez greške na ekstremnim temperaturama, pod rendgenskim zracima, u elektrostatičkom okruženju i pod jakim UV sunčevim zracima.

Media Scan Utility skenira i nadgleda memoriju
Skenira i nadgleda memoriju

Memorijski uređaji se troše i više ne snimaju podatke. Media Scan Utility automatski skenira CFexpress Type B memorijsku karticu i obaveštava o stanju da biste preduzeli radnje pre dostizanja ograničenja. Potreban je čitač kartica „MRW-G1“ za skeniranje Sony CFexpress Type B memorijskih kartica.

Oporavak izgubljenih datoteka

Čak i kad imate problema, možete da izbegnete katastrofu ako preuzmete softver za spasavanje za korisnike Sony memorijskih kartica koji vraća slučajno izbrisane datoteke i oštećene fotografije i video u najčešćim modernim formatima.

File Rescue oporavlja izgubljene datoteke
Ubrzajte se uz čitač CFexpress kartica
Ubrzajte se uz čitač CFexpress Type B kartica

Optimizovan za Sony CFexpress Type B memorijske kartice, opcionalni čitač kartica „MRW-G1“ omogućava prenos podataka putem USB interfejsa i korišćenje rezervnih kopija velike brzine, kao i efikasnije tokove posla. Kompaktan je, lako se nosi i funkcioniše s memorijskim karticama serija Sony CFexpress Type B, Sony XQD G i M.

Specifikacije i funkcije

Izuzetno brza i pouzdana, za profesionalce kojima su potrebne vrhunske performanse u najzahtevnijim uslovima. Ova nova CFexpress Type B memorijska kartica štiti zapise i olakšava rad fotografima, videografima i entuzijastama.
  • Izuzetno velika brzina upisivanja od čak 1480 MB/s za rafalne fotografije i slike visoke rezolucije

  • Poboljšan tok posla sa izuzetno velikom brzinom čitanja do 1700 MB/s

  • Tough specifikacija za izazovna okruženja

  • Media Scan Utility prati stanje i ograničenje memorije kartice

  • File Rescue za memorijsku karticu dostupan je za preuzimanje

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini