Slike – Čitač memorijskih kartica CFexpress Type B/XQD

Funkcije

Optimizovan za memorijsku karticu Sony CFexpress

Iskoristite sve prednosti memorijskih kartica Sony CFexpress putem USB priključka, koji vam, zahvaljujući izuzetno brzom čitanju podataka, omogućava da uradite više za manje vremena.

Uštedite vreme bržim pravljenjem rezervnih kopija

Čitač kartica MRW-G1 podržava priključak SuperSpeed USB 3.1 2. generacije. Kopiranje datoteka i pravljenje njihovih rezervnih kopija pri velikoj brzini omogućava efikasniji rad, tako da brzo možete da se vratite snimanju.  

Podržava memorijske kartice Sony XQD serija G i M

Treba vam samo jedan čitač kartica da biste prenosili podatke sa memorijskih kartica CFexpress i podržanih memorijskih kartica XQD.

Kompaktan i lak za nošenje

Ponesite MRW-G1 kuda god želite. Ovaj čitač sa USB magistralom lako možete da stavite u džep, tašnu ili torbu.

Brži prenosi pomoću priključaka USB Type-C i USB 3.1 2. generacije 

Da bi prenos podataka bio mnogo brži, preporučuje se povezivanje sa USB Type-C priključkom na računaru (koji podržava Thunderbolt 3 ili USB 3.1 2. generacije). Podržan je prenos pomoću kabla „USB Type-C do USB Type-C“ i „USB Type-C do USB Type-A“ koji se dobijaju uz uređaj.

Specifikacije

Optimizujte rad putem USB priključka da biste iskoristili visoke performanse memorijskih kartica Sony CFexpress i XQD. Ovaj kompaktan i lagan čitač kartica prenosi podatke na računar velikom brzinom, čime se znatno povećava efikasnost u radu.
  • Zahvaljujući SuperSpeed USB priključku možete da uživate u velikoj brzini koju postižu memorijske kartice Sony CFexpress

  • SuperSpeed USB od 10 Gb/s

  • Kompatibilan sa memorijskim karticama Sony CFexpress Type B i memorijskim karticama Sony XQD serije G i M

  • Dobijaju se kabl „USB Type-C do USB Type-C“ i „USB Type-C do USB Type-A“

  • Ultrakompaktan i lagan

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini