LinkBuds S

Never off

Uz LinkBuds S, uvek ste povezani sa svakodnevnim svetom. Budući da su veoma male i lagane, možete udobno da ih nosite non-stop i da budete u kontaktu sa ljudima i mestima. Slušalice LinkBuds S automatski se prebacuju na optimizovani okolni zvuk ili visokokvalitetno potiskivanje buke za slušanje bez ometanja.

Logotip za LinkBuds S
Neka svaki svet bude uključen

LinkBuds serija obuhvata udobne i pametne slušalice za celodnevno nošenje koje se prilagođavaju vašem životu da biste bili povezani s omiljenim ljudima i zabavom.

Koja je vaša boja?

Rukovodite se ličnim afinitetima i izaberite neku od četiri premijum mat boje, uključujući mramornoplavu boju Atmosferskiplava, sa futrolom u istoj boji.

Sada dostupno u nijansiranoplavoj

Izrađene od recikliranih materijala, LinkBuds S su sada dostupne u karakterističnoj plavoj boji mermerne šare – nijansiranoplavoj.

Svaki pojedinačni proizvod ima jedinstvenu mermernu šaru, zbog čega su moguće varijacije između fotografije i stvarnog uređaja.

Svi vaši svetovi, povezani i optimizovani

Pogledajte kako LinkBuds S povezuju vaš svakodnevni život uz celodnevnu udobnost, prirodni zvuk iz okruženja ili potiskivanje buke. Pored toga, tu je Prilagodljiva kontrola zvuka i realističan kvalitet zvuka za muziku i pozive.

Male, lagane za celodnevnu udobnost
Čućete više zvukova iz okruženja
Prilagodljiva kontrola zvuka
Novi zvučni doživljaj
Jasni pozivi i realističan zvuk
Lako povezivanje i kontrola
Ekološki napravljeno
Neka svaki svet bude uključen

Male, lagane i pametne slušalice koje bezbedno i stabilno možete da nosite da biste bili povezani i kontrolisali svoj dan.

Male, lagane za celodnevnu udobnost

Linkbuds S, teške oko 4,8 grama, najmanje su i najlakše potpuno bežične HD slušalice sa potiskivanjem buke na svetu. Zadržali smo malu veličinu razvojem kompaktnog drajvera i integrisanjem tehnologije Bluetooth® Audio SoC (System on Chip) i visokokvalitetnog procesora za potiskivanje buke u okviru jednog čipa. Manje su za 40% u odnosu na WF-1000XM4. 

Bela futrola za LinkBuds S sa jednom izvađenom slušalicom LinkBud
Ilustracija sive slušalice LinkBuds S u uhu
Udobne i bezbedne

LinkBuds S kombinuje oblik koji savršeno odgovara ljudskom uhu i ergonomski dizajn radi stabilnijeg nošenja. Projektovali smo LinkBuds S koristeći obimne podatke o obliku ušiju prikupljene od predstavljanja prvih slušalica za unutrašnjost uha 1982, kao i procenu osetljivosti raznih tipova ušiju da bismo osigurali savršen oblik koji je udoban za mnoge ljude.

Jasan okolni zvuk ili visokokvalitetno potiskivanje buke

Ove bubice vam pružaju najbolje od oba sveta – najbolji okolni zvuk koji Sony nudi na potpuno bežičnim slušalicama kad želite da komunicirate sa svetom i visokokvalitetno potiskivanje buke kad je potrebno da se fokusirate. LinkBuds S automatski se prebacuju između režima okolnog zvuka i potiskivanja buke, u zavisnosti od toga gde ste i šta radite.

Slika podeljenog ekrana s muškarcem podignute ruke koji pleše na stadionu i nosi LinkBuds S uz uključen režim okolnog zvuka
AMBIJENTALNI ZVUK
Slika podeljenog ekrana s muškarcem podignute ruke koji pleše na stadionu i nosi LinkBuds S uz uključeno potiskivanje buke
POTISKIVANJE BUKE
Prilagođava zvuk iz okruženja svemu što radite tokom celodnevnog nošenja

Prilagodljiva kontrola zvuka je pametna funkcija koja oseća gde se nalazite i šta radite, pa prilagođava postavke zvuka iz okruženja za savršen doživljaj slušanja. S vremenom uči obrasce vašeg ponašanja i prepoznaje mesta koja često posećujete, na primer radno mesto ili omiljeni kafić, pa zvuk prilagođava situaciji.

Novi zvučni doživljaj za AR igranje

Ako tražite novu zabavu osim muzike i pozivanja, LinkBuds S sadrže novi senzor i tehnologiju prostornog zvuka radi postizanja očaravajućeg zvuka u igrama pojačane realnosti kao što je „Ingress“ od kompanije Niantic.

Kada se „Ingress“ igra preko LinkBuds S, senzor i tehnologija prostornog zvuka omogućavaju novi doživljaj kada zvuk zahvaljujući praćenju pokreta glave dolazi sa različitih strana u zavisnosti od radnje igre.

Muška osoba sa rancem stoji na ulici i osmehuje se prikazu na telefonu. Tri balončića sa scenama iz video igre lebde oko njega.

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Pravovremena muzika i audio obaveštenja

Auto Play isporučuje muziku i audio obaveštenja u pravi čas. Muzika počinje da se reprodukuje u željeno vreme, na primer, kada stavljate slušalice ili krećete u šetnju, što će vam svakako popraviti raspoloženje. Audio obaveštenja vas podsećaju na važne događaje, pa ne morate da vadite telefon iz džepa. Povežite se sa aplikacijama Spotify, Endel i Muzika 1 kako biste pristupili omiljenoj muzici i opuštajućim zvučnim slikama. Aplikacija Auto Play je u beta verziji, što znači da njene funkcije i mogućnosti mogu biti promenjeni i poboljšani 2 3 4.

Jasni pozivi i realističan zvuk

Lako se povezujte sa ljudima koje znate i sadržajem koji volite. Upućujte veoma jasne pozive bez buke i slušajte muziku koja sjajno zvuči bez ometanja.

Žena koja nosi LinkBuds S dok šeta gradom i razgovara preko pametnog telefona
Najbolji Sony kvalitet poziva na bežičnim slušalicama

Uz tehnologiju preciznog hvatanja glasa koja optimalno kontroliše mikrofone na bubici spolja i unutra i napredno obrađivanje audio signala, razgovori su izuzetno jasni, čak i u bučnim okruženjima. Algoritam za smanjenje šuma razvijen je putem mašinskog učenja veštačke inteligencije uz preko 500 miliona uzoraka glasa za suzbijanje okolne buke i jasno izdvajanje glasa.

Realističan zvuk, autentična muzika

Novi drajver od 5 mm sa membranom visoke usaglašenosti omogućava da LinkBuds S budu male. Uprkos veličini, snažno reprodukuju bas i kristalno oštre vokale, pružajući najbolje od svakog muzičkog žanra. Bogat zvuk srednjih frekvencija pruža jasnu reprodukciju glasova za muziku, filmove i podkaste. A uz poboljšano potiskivanje buke, LinkBuds S obezbeđuju i manje ometanja.

Dijagram novog veoma kompaktnog drajvera izbliza s prikazanim unutrašnjim rasporedom
Logotip za High-Resolution Audio Wireless
Uživajte u HD zvuku bez žica 

LinkBuds S podržavaju High-Resolution Audio Wireless zahvaljujući našoj opšteprihvaćenoj tehnologiji kodiranja zvuka, LDAC. LDAC prenosi oko 3 puta više podataka u odnosu na standardni Bluetooth® zvuk, što vam omogućava da uživate u sadržaju sa HD zvukom uz izvanredan kvalitet, približan onome koji se dobija putem namenske žične veze.

Oporavak svih komprimovanih datoteka u realnom vremenu

DSEE Extreme™ u realnom vremenu poboljšava komprimovane digitalne muzičke datoteke koristeći Edge-AI. Dinamično prepoznaje instrumente, muzički žanr i pojedinačne elemente svake pesme i vraća zvuk visokih frekvencija izgubljen kompresijom.

Logotip za DSEE Extreme™
Lako povezivanje i kontrola

Naše inteligentne funkcije olakšavaju više nego ikad pre pristup zabavi i uživanje u njoj tokom celog dana.

Brz pristup

Jednostavni dodiri kao prečica do vaše muzike – nema potrebe da dodirujete pametni telefon. Možete da uživate u muzici, a da ne mrdnete prstom.

Prikaz eksplozije unutrašnjih komponenti slušalica WH-1000Xm4.
Slika logotipa Spotify Tap
Slika logotipa Amazon Music Play Now
Slika logotipa Endel
Slušajte na siguran način uz aplikaciju Sony | Headphones Connect

Proverite da li bezbedno slušate muziku poređenjem podataka o zvučnom pritisku koje beleže slušalice sa smernicama Svetske zdravstvene organizacije (SZO). Primajte obaveštenja OS-a kad je nivo glasnoće pri slušanju previsok.

LinkBuds S imaju i intuitivne postavke za kontrolu dodirom. Svoje funkcije možete dodeliti svakoj bubici pomoću aplikacije Headphones Connect.

Logotip aplikacije Sony | Headphones Connect
Muškarac i žena pričaju, a muškarac sa desne strane nosi LinkBuds S
Razgovarajte i slušajte samo zvuk okruženja

Možete podesiti Speak-to-Chat da automatski pauzira muziku čim počnete razgovor da biste čuli samo zvuk iz okruženja i mogli da razgovarate, što je zgodno ako želite da zadržite slušalice u ušima ili su vam ruke zauzete. A kad se ćaskanje završi, muzika ponovo automatski počinje da se reprodukuje.

Trenutna pauza. Trenutna reprodukcija.

Samo izvadite bubice iz ušiju i muzika će stati – a senzor blizine zna kad nosite jednu ili obe bubice. Vratite bubice i muzika će ponovo početi.

Logotipi za ugrađene usluge Ok Google i Alexa
Upravljajte pomoću glasa

Zatražite pomoć bez upotrebe ruku: kažite „Hey Google” ili „Alexa” i aktivirajte željeni glasovni pomoćnik.Slušajte muziku, povezujte se s prijateljima, primajte obaveštenja, podešavajte podsetnike itd. Možete i glasom upravljati funkcijama slušalica, npr. potiskivanjem buke, preslušati Microsoft Outlook e-poruke i pridružiti se Microsoft Teams sastancima uz Google Assistant ili Siri.

Ilustracija ruke i prsta koji dodiruje dugme
Sve vam je na dohvat ruke

LinkBuds S imaju intuitivne postavke kontrole dodirom, npr. dodir leve bubice prebacuje vas sa potiskivanja buke na zvuk iz okruženja, dug dodir aktivira Quick Attention, a dvostruki dodir s desne strane pušta sledeću numeru.

Logotip za Google Fast Pair
Pronađite slušalice pomoću funkcije brzog uparivanja

LinkBuds S podržavaju korisnu novu Google funkciju Brzo uparivanje. Omogućava da lako otkrijete gde ste ostavili slušalice putem zvuka ili proverom poslednje lokacije u Google aplikaciji „Pronađi moj uređaj“ na telefonu.

Logotip za Swift Pair
Lako uparivanje s računarom

Swift Pair čini uparivanje slušalica sa Windows 11 ili Windows 10 laptopom, stonim računarom ili tabletom brzim i lakim. Kad izaberete režim uparivanja, na Windows 11 ili Windows 10 uređajima pojavljuje se iskačuće uputstvo za uparivanje.

Ikone prenosivog računara i pametnog telefona
Povezivanje na više tačaka

Radi potpune praktičnosti, ove Bluetooth® slušalice se mogu istovremeno upariti s dva Bluetooth uređaja. Tako, kada dobijete poziv, slušalice znaju koji uređaj zvoni i automatski se sa njim povezuju. Moći ćete i da dodirom na dugme brzo i lako prebacite slušalice na bilo koji od ta dva uređaja.

Nova generacija Bluetooth zvuka

Ove bubice su spremne za LE zvuk (beta verziju), novu generaciju Bluetooth zvuka koji omogućava veoma malo kašnjenje, što je savršeno za igranje igara.

Žena sedi u dnevnoj sobi i nosi LinkBuds S dok gleda video na pametnom telefonu
Ilustracija dvoje ljudi koji slušaju muziku koristeći LinkBuds S koja pokazuje razliku između standardnog Bluetooth prenosa i simultanog BT prenosa na slušalicama LinkBuds S

A) Standardni BT prenos sa levog na desni primopredajnik. (B) LinkBuds S: istovremeni BT prenos s leve i desne strane

Jasniji i stabilniji Bluetooth signal

Radi malog kašnjenja i visokog kvaliteta zvuka, čak i u blizini drugih smetnji, Bluetooth® signal se prenosi na oba uha u isto vreme. Zahvaljujući moćnom integrisanom procesoru V1, uživaćete u stabilnom bežičnom zvuku bez preskakanja.

Ekološki napravljeno

LinkBuds S su projektovane kao moderan i ekološki proizvod.

Bele slušalice LinkBuds S i futrola na pozadini sa belim plastičnim komadima
Reciklirani plastični materijali

LinkBuds S koristi reciklirane plastične materijale iz automobilskih delova.

Bez plastike u pojedinačnom pakovanju

Pakovanje slušalica LinkBuds S ne sadrži plastiku, što pokazuje našu posvećenost umanjenju uticaja naših proizvoda na životnu sredinu. 

Belo pakovanje slušalica LinkBuds S sa kačaljkom
Slika boce za vodu razbijene na sitne parčiće plastike, pored slike slušalica LinkBuds S u nijansiranoplavoj boji, oko kojih su parčići plastike

Svaki pojedinačni proizvod ima jedinstvenu mermernu šaru, zbog čega su moguće varijacije između fotografije i stvarnog uređaja.

Nijansiranoplava – izrađeno od recikliranih materijala

Delovi tela i futrole slušalica LinkBuds S u nijansiranoplavoj boji izrađeni su od fabrički obnovljene plastike i upotrebljenih boca za vodu, kao i od reciklirane plastike sa delova automobila. Otuda potiče karakteristična mermerna šara. Neizbežne varijacije u mermernoj šari znače da ne postoje dva sasvim ista para nijansiranoplavih slušalica LinkBuds S.

Svaki par pomaže u realizaciji projekta „Protect our Oceans“

Sony je poklonio 1 milion USD organizaciji Conservation International u 2022.–2023., uključujući 500.000 iz prodaje LinkBuds S slušalica, da bi se zaštitilo 29.400 kvadratnih kilometara (11.350 kvadratnih milja) okeana. Ova investicija pomaže da se vrati život u degradirana morska područja i obnovi funkcija okeana važna za sve nas.

Logotip organizacije Conservation International
Budite spremni za dan koji je pred vama

Slušajte bilo kada i bilo gde uz IPX4 vodootpornost i dovoljnu snagu baterije za ceo dan.

Prikaz glave i ramena žene izbliza koja nosi bele slušalice LinkBuds S dok trči
Vodootpornost za svakodnevno korišćenje

Zahvaljujući vodootpornosti klase IPX4, prskanje i znoj neće zaustaviti ove Sony bubice, tako da možete da nastavite da se krećete uz muziku.

Slušajte celog dana, napunite za nekoliko minuta

Možete da uživate u punom radnom danu punjenja – 6 sati – sa slušalica i da sačuvate dopunu za još 14 sati u futroli. To znači da imate 20 sati slušanja svaki put kad izađete iz kuće. Žurite? Samo 5 minuta brzog punjenja omogućava do 60 minuta reprodukcije, a aplikacija Sony | Headphones Connect čak će vas obavestiti kad futrola za punjenje padne na manje od 30%.

Ikone za trajanje baterije, brzo punjenje i vreme reprodukcije uz istaknuto 5-minutno punjenje za 60-minutnu reprodukciju
Sive slušalice LinkBuds S u futroli iste boje sa otvorenim poklopcem
Veoma mala futrola koja se savršeno uklapa

Moderno zaobljena i uparenih boja, futrola za punjenje savršeno dopunjava LinkBuds S. Udobno staje u ruku ili džep omogućavajući život u pokretu.

Šta je u pakovanju

Kada otvorite pakovanje slušalica LinkBuds S, naći ćete 4 veličine nastavaka za bubice za različite oblike ušiju, kao i USB-C kabl za punjenje.

Slika sive futrole za LinkBuds S sa slušalicama LinkBuds S, 3 dodatna nastavka za bubice i USB-C kabl za punjenje
Sertifikovane slušalice za lični doživljaj

Uz slušalice sertifikovane za 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect optimizujte doživljaj zahvaljujući analizi oblika uha i uživajte u vrhunskom realističnom doživljaju muzike.

Lični bioskopski doživljaj 

Uz BRAVIA XR™ i bežični predajnik WLA-NS7.

Uživajte u uzbudljivom Dolby Atmos® doživljaju i prostornom zvuku od 360 stepeni koji se prilagođava vašim ušima uz BRAVIA XR i ove bubice koje koriste bežični predajnik WLA-NS7.  

Slika osobe koja sluša zatvorenih očiju, još jedne osobe koja se isteže i treće u invalidskim kolicima koja slika
Pristupačnost

Smatramo da tehnologija služi za to da svet postane što interaktivniji, kreativniji, zabavniji i inkluzivniji. Kroz inkluzivni dizajn orijentisan na čoveka otelovljen u našim audio proizvodima pružamo Kando doživljaj svim svojim korisnicima, bez obzira na godine, sposobnosti ili okruženje.

Specifikacije i funkcije

Ostanite povezani sa Sony LinkBuds S bežičnim slušalicama. Sa optimizovanim ambijentalnim zvukom i potiskivanjem buke, LinkBuds S su mali i lagani za celodnevno nošenje.
  • Uvek uključen za povezivanje vaših onlajn i oflajn svetova

  • Automatski prebacuje između optimizovanog ambijentalnog zvuka i potiskivanja buke

  • Izuzetno male, lagane i veoma udobne

  • Imerzivna muzika i jasni pozivi

  • 20 sati trajanja baterije uz brzo punjenje od 5 minuta za do 60 minuta igranja

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini