HT-MT500 

Dizajniran da se vidi i čuje

Uživajte u atmosferičnom okružujućem zvuku i vrhunskom dizajnu osmišljenom za dnevnu sobu. S-Force PRO Front Surround i optimalni bas sa bežičnog niskotonca obezbeđuju zvuk bioskopskog kvaliteta. 

SOUNDBAROVI

2,1-kanalni kompaktni soundbar i Wi-Fi /Bluetooth® tehnologija

HT-MT500
Slika – 2,1-kanalni kompaktni soundbar i Wi-Fi /Bluetooth® tehnologija
Logotip HD zvuka
Način na koji su to umetnici predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu, od signala do zvučnika, pa imate osećaj kao da umetnik izvodi numeru pred vama.

Minimalizam, prelepa izrada

Uz dizajn koji se uklapa uz vaš dom, neutralni tonovi i meka zaobljena geometrija modela HT-MT500 pristajaće uz svaki ambijent okružujući vas zvukom.

Dnevna soba ispunjena zvukom

Ispunite dnevnu sobu bioskopskim zvukom uz S-Force PRO Front Surround
i optimalni bas sa režimom „Sofa“.

Lako postavljanje,
tanak profil 

Izuzetno tanak i jednostavan za postavljanje, HT-MT500 ima nizak profil koji se uklapa gde god vam je to potrebno bez blokiranja televizora. 

Otkrijte HT-MT500

Pogledajte kako su ukombinovani kompaktan, moderan dizajn i precizna izrada da bi vaš dom bio ispunjen filmskim okružujućim zvukom i pametnom reprodukcijom muzike.

Slušajte detalje u svakoj noti

Ne propustite nijedan takt uz podršku za HD zvuk. Tehnologija LDAC pruža besprekoran kvalitet zvuka za Bluetooth® bežične uređaje, a DSEE HX poboljšava kvalitet komprimovanih audio formata.

LDAC logotip
Bolji Bluetooth® zvuk

LDAC prenosi približno tri puta više podataka (maksimalnom brzinom prenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® Audio, što vam omogućava da uživate u HD audio sadržaju uz izvanredan kvalitet približan HD zvuku.

DSEE HX logotip
Poboljšani zvuk

Softver Sony DSEE HX™ poboljšava postojeći izvor zvuka (MP3 ili AAC datoteke sa gubitkom kvaliteta) u približno HD kvalitet zvuka, dodatno oživljavajući muziku povećanjem kvaliteta komprimovanih datoteka.

Pametno strimovanje bez muke

Nastavite tačno tamo gde ste stali na drugom uređaju u usluzi Spotify tako što ćete dodirnuti posebno dugme za muzičku uslugu.

Lak pristup muzici

Uživajte u jednostavnom pristupu bogatom izboru muzike i drugog sadržaja zahvaljujući usluzi Chromecast built-in (ranije Google Cast™) i usluzi Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Strimujte muziku, Internet radio i podcastove sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara na audio uređaju. Samo dodirnite dugme za prenos.

Spotify
Spotify Connect

Reprodukujte Spotify preko audio uređaja pomoću aplikacije Spotify kao daljinskog upravljača.

Strimujte uz Chromecast built-in

Strimujte muziku, potkastove i radio iz preko 100 audio aplikacija, što obuhvata YouTube Music i drugo.

Zvuk koji vas prati

Strimujte muziku u celoj kući uz Sony | Music Center

Slušajte istu sjajnu pesmu u celoj kući uz slušanje u više soba koje kontroliše aplikacija Sony | Music Center (prethodno SongPal). Koristite Sony | Music Center za grupisanje izabranih Sony zvučnih traka i i zvučnika i strimujte muziku u više soba.

Besprekorno povezivanje, maksimalna kontrola

Kontrolišite reprodukciju muzike sa pametnog telefona uz Sony | Music Center. Povežite se putem Bluetooth® veze i NFC-a da biste strimovali muzičku biblioteku sa uređaja i kućne mreže ili da biste pristupili neograničenom strimovanju na mreži.

HDMI logotip
HDMI™ izlaz

Smanjite broj žica na minimum i povezujte se sa kompatibilnim uređajima pomoću jednog kabla uz HDMI Audio Return Channel (ARC).

USB logotip
Reprodukcija putem USB-a

Bočni USB priključak omogućava vam povezivanje širokog opsega USB uređaja radi lake reprodukcije.

Logotip bežične veze
Bežični prenos

Povežite se sa internetom putem ugrađene Wi-Fi, Bluetooth® ili NFC veze, radi trenutnog pristupa muzičkim uslugama kao što je Spotify i da biste strimovali muziku sa uređaja na kućnoj mreži.

Specifikacije i funkcije

Uz minimalistički dizajn i mogućnost postavljanja gde god je to potrebno, ovaj kompaktni soundbar ispunjava vaš dom sveobuhvatnim zvukom. Uživajte u muzici i filmovima uz HD zvuk, virtuelni okružujući zvuk uz S-Force PRO Front Surround i optimalni bas sa režimom „Sofa“.
  • Podrška za HD zvuk

  • DSEE HX poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • Kompaktan, minimalistički dizajn

  • S-Force PRO Front Surround kreira bioskopski zvuk

  • Bežično slušanje u više prostorija

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini