Slike – MDR-XB950AP EXTRA BASS™ slušalice
Slike – MDR-XB950AP EXTRA BASS™ slušalice
Slike – MDR-XB950AP EXTRA BASS™ slušalice
MDR-XB950AP EXTRA BASS™ slušalice u akciji
Ne štede na basu i spremne su za pametni telefon

Slušajte muziku sa najdubljim basom i ne propustite nijedan poziv

Osetite svaki tutnjajući takt i bas deonicu. Snažni neodimijumski drajveri od 40 mm u slušalicama koje dobro prianjaju i obuhvataju uši pružaju bogat i balansiran zvuk čak i pri velikoj jačini zvuka. Po potrebi obavljajte pozive bez upotrebe ruku pomoću daljinskog upravljača i mikrofona na kablu.

Jedinica drajvera od 40 mm
Intenzivan bas

Osetite tutnjajuće klupske melodije zahvaljujući snažnom drajveru.

Izuzetno širok frekventni opseg
Širok frekventni opseg

Slušajte niske tonove i izražene vokale uz prošireni zvučni opseg.

Melodije koje pokreću telo

Ponovo učinite muziku upečatljivom uz dinamične, balansirane ritmove. Doživite veću dubinu i jasnoću u svemu što slušate, čak i pri velikim jačinama zvuka.

Pojačivač basa
Sprečavanje rasipanja zvuka

Napredna Direct Vibe struktura kreira akustički vakuum oko ušiju i sprečava rasipanje basa. Zvukove niske frekvencije poboljšava Bass Booster, za duboke i balansirane ritmove.

Beat Response Control
Ritam koji pokreće

Tehnologija Beat Response Control koristi oblikovane otvore za vazduh da bi pružila jasan bas bez izobličenja. Ti otvori optimizuju protok vazduha za zvukove niske frekvencije i precizno reprodukuju ritmove i taktove sa dubokim basovima.

Učinite muziku dinamičnijom

Veliki drajver od 40 mm sa snažnim neodimijumskim magnetom pruža savršen balans između snage i preciznosti, od tutnjajućih bas bubnjeva do zavijajućih gitarskih solaža.

Opseg niskih tonova od 3 Hz
Dublji ritmovi

Zahvaljujući tome što pokrivaju opseg niskih tonova od 3 Hz, ove slušalice reprodukuju tutnjajuće izuzetno niske tonove.

Veliki kapacitet snage od 1000 mW
Pojačan bas

Zavojnica bez kiseonika pruža visok nivo upravljanja snagom od 1000 mW, za postojano upečatljiv bas.

Potpuna udobnost

Nosite satima bez prestanka zahvaljujući dizajnu koji obuhvata uši

Ove slušalice za ples imaju postavljenu metalnu traku za glavu i jastučiće koji obuhvataju uši za dobro i udobno prianjanje, gde god da vas muzika odvede. Aluminijum se koristi za spoljašnjost kućišta. Ovaj lagani, ali čvrsti materijal pruža vrhunski izgled i doživljaj, uz potiskivanje vibracija za duboke i upečatljive ritmove.

Jastučići za uši koji smanjuju pritisak

Održite udobnost uz izuzetno debele jastučiće za uši koji sprečavaju rasipanje zvuka. Jastučići koji umanjuju pritisak savršeno se oblikuju prema vašim ušima, sprečavaju rasipanje muzike i blokiraju ometajuće zvukove.

Jastučići za uši koji smanjuju pritisak
Spakujte ih i krenite

Ponesite muziku svuda. Klizna metalna traka za glavu i sklopive, obrtne školjke olakšavaju odlaganje slušalica u kofer ili torbu.

Savršeno rešenje za pametni telefon

Ostanite u kontaktu dok slušate muziku

Kabl ima praktični daljinski upravljač i mikrofon, pa po potrebi možete da obavljate pozive bez upotrebe ruku pomoću Android pametnog telefona ili iPhone uređaja.

Personalizujte muziku

Uz aplikaciju SmartKey kompanije Sony lako možete da konfigurišete muzičke funkcije za Xperia™ pametni telefon. Reprodukujte, pauzirajte, preskačite numere i menjajte jačinu zvuka, sve to pomoću slušalica.

Upravljajte pozivima

Prilagodite dugme za pozive za Xperia™ pametni telefon. Odgovarajte na/prekidajte pozive ili podešavajte jačinu zvuka pomoću daljinskog upravljača na kablu. Sve to je moguće zahvaljujući aplikaciji SmartKey kompanije Sony.

Specifikacije i funkcije

Osetite svaki tutnjajući takt i bas deonicu. Snažni neodimijumski drajveri od 40 mm u slušalicama koje dobro prianjaju i obuhvataju uši pružaju bogat i balansiran zvuk čak i pri velikoj jačini zvuka. Po potrebi obavljajte pozive bez upotrebe ruku pomoću daljinskog upravljača i mikrofona na kablu.
  • Kompatibilnost sa pametnim telefonom uz daljinski i mikrofon na kablu

  • EXTRA BASS za zvuk poput klupskog

  • Beat Response Control smanjuje izobličenja dobokih bas tonova

  • Pomične školjke za lako prenošenje

  • Litz kabl, dužine 1,2 m

DRAJVER
Dinamički od 40 mm – kupolni tip
FREKVENTNI ODZIV
3–28.000 Hz
DUŽINA KABLA
1,2 m
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini