MDR-XB950AP EXTRA BASS™ SLUŠALICE

Pune specifikacije i funkcije

MDR-XB950AP

Veličina i težina

Težina
245 g (bez kabla)

Opšte funkcije

Zatvoreni tip
Da
Jedinica drajvera
Dinamički od 40 mm – kupolni tip
Dinamički tip
Da
Impendancija (Ohm)
40 Ω pri 1 kHz
Frekventni odziv
3–28.000 Hz
Osetljivost (dB/mW)
106 dB/mW
Vrsta kabla
Tip Y
Dužina kabla
1,2 m
Utikač
Pozlaćeni mini utikač u obliku slova L sa četiri provodnika
Stil nošenja
Preko ušiju, Slušalice S Rajfom

Mikrofon

Usmerenje mikrofona na kablu
Višesmerni

Opcije za boje

black

Šta je u pakovanju

  • Uputstva za rukovanje
Placeholder

Funkcije

Slika – MDR-XB950AP EXTRA BASS™ slušalice

Advanced Direct Vibe Structure za balansiran bas

Tehnologija Advanced Direct Vibe Structure na slušalicama omogućava vam da uživate u balansiranom basu – bez obzira na vaš muzički ukus. Svaka školjka sadrži po dve fleksibilne membrane, prednju i zadnju, koje obezbeđuju izuzetnu izolaciju bas tonova muzičke numere uz glatke i rezonantne niske tonove.  

Slika – MDR-XB950AP EXTRA BASS™ slušalice

Snažan bas uz Beat Response Control

Tehnologija Beat Response Control pruža precizne i duboke basove, što je čini savršenom za muzičke žanrove koji su usredsređeni na niske tonove. Otvori za vazduh maksimalno povećavaju protok unutar niskog frekventnog opsega, što optimizuje efikasnost membrane i omogućava precizniju reprodukciju ritmova sa basovima.  

Slika – MDR-XB950AP EXTRA BASS™ slušalice

Dinamički neodimijumski drajveri daju precizan zvuk

Lagani neodimijumski drajveri od 40 mm daju slušalicama snažan ritmičan zvuk čak i kada se radi o najzahtevnijim numerama. Zahvaljujući izuzetno osetljivoj membrani, moći ćete da pojačate zvuk iz slušalica – bez upotrebe pojačala – i da i dalje uživate u jasnom i preciznom zvuku u čitavom spektru.

Slika – MDR-XB950AP EXTRA BASS™ slušalice

Širok frekventni odziv za pun opseg zvuka

Široki frekventni opseg (od 3 Hz do 28 kHz*) odlično odgovara modernoj muzici bogatoj basom. Niži kraj frekventnog opsega od 3 Hz obuhvata svaki snažni i izuzetno niski ton, dok viši kraj od 28 kHz pruža pravi užitak u vokalnim melodijama sa zvukom izvanredne jasnoće. * Samo pasivni rad; Od 20 Hz do 20 kHz A2DP

Slika – MDR-XB950AP EXTRA BASS™ slušalice

Visoka osetljivost za glasan i jasan zvuk

Uz visoku osetljivost od 106 dB/mW, ove slušalice su izuzetno efikasne pri konvertovanju elektriciteta u zvučne signale. To znači da ćete čuti glasniji zvuk u čitavom audio spektru (u poređenju sa manje osetljivim slušalicama) dok slušate muziku iz istog izvora i pri istoj jačini zvuka. 

Slika – MDR-XB950AP EXTRA BASS™ slušalice

Jastučići za uši koji smanjuju pritisak i izoluju zvuk

 Ovalni dizajn slušalica sa jastučićima koji umanjuju pritisak osmišljen je tako da odgovara obliku ušiju i da garantuje bezbedno prianjanje uz minimalno rasipanje zvuka. Izuzetno debeli jastučići za uši sa neprimetnim 3D opšivanjem izoluju zvuk i usmeravaju akustiku nazad ka vašim ušima. Kao rezultat, više ćete uživati u muzici uz manje smetnji iz okoline i maksimalne bas tonove.  

Slika – MDR-XB950AP EXTRA BASS™ slušalice

Sklopivi i obrtni dizajn olakšava putovanja

Savršeni par za one koji žive život u pokretu. Klizna metalna traka za glavu i sklopivi, obrtni dizajn olakšavaju odlaganje slušalica kada ih ne koristite ili tokom putovanja. Školjke se rotiraju do horizontalnog položaja radi lakog pakovanja u kofer ili torbu.  

Slika – MDR-XB950AP EXTRA BASS™ slušalice

Metalna traka za glavu za ugodno nošenje 

Metalna traka za glavu sa jastučićima koji obuhvataju uši pružaju dobro i udobno prianjanje, gde god da vas muzika odvede. Ona takođe daje slušalicama vrhunski izgled i doživljaj.

Slika – MDR-XB950AP EXTRA BASS™ slušalice

Spoljašnjost od aluminijuma za snažan bas 

Lagana ali čvrsta spoljašnost od aluminijuma sa gornje strane kućišta potiskuje neželjene vibracije da bi se očuvao dubok i snažan bas. 

Daljinski upravljač i mikrofon na kablu za pozive bez upotrebe ruku

Zahvaljujući daljinskom upravljaču i ugrađenom mikrofonu na kablu slušalica, dok slušate muziku možete da obavljate pozive pomoću Android pametnog telefona ili iPhone uređaja bez upotrebe ruku. Lako prebacujte sa poziva na muziku i obrnuto, a da ne morate da skidate slušalice.