Slike – MDR-1RBT bežične slušalice
Slike – MDR-1RBT bežične slušalice
Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Zvuk koji ostaje veran

Bežični način da registrujete svaki takt

Ove bežične Bluetooth® slušalice napravljene su za modernu muziku uz saradnju sa vodećim muzičkim izvođačima. Slušajte bogate bas deonice i visoke note onako kako bi trebalo.

Bluetooth® i NFC
Oslobodite se kablova

Zaboravite na upetljane žice i kablove, MDR-1RBT koriste tehnologiju Bluetooth® v3.0 za bežičnu reprodukciju muzike. Možete i samo da prislonite uređaje jedan uz drugi da biste ih povezali jednim dodirom uz NFC.

Dizajnirali umetnici

Bez obzira da li slušate dabstep, R&B ili haus, ove slušalice daju odgovarajuće frekvencije zahvaljujući kreativnom partnerstvu sa umetnicima Katy B i Magnetic Man.

4 Hz do 80 kHz
Izuzetno širok opseg zvuka

Od bas tonova koji su toliko niski da možete samo da ih osetite do najviših mogućih frekvencija, HD jedinica drajvera daje opseg zvuka od 4 Hz do prodornih 80 KHz.

HD drajver sa većim ventilacionim otvorima

Snažne jedinice drajvera predstavljaju ključne komponente za reprodukciju izuzetno niskih tonova iz moderne muzike. HD drajveri od 40 mm imaju velike ventilacione otvore za brz odziv basa.

Zvuk visokih nota

Da bi vokali i druge note srednjeg opsega zvučali verno, slušalice MDR-1RBT imaju membranu veličine 40 mm sa premazom od polimera tečnog kristala koja daje čvrstinu i malu težinu.

Membrana veličine 40 mm od tečnog kristala
Dugi sati u studiju

Nosite slušalice MDR-1RBT ceo dan bez neugodnog osećaja na glavi. Ove slušalice imaju jastučiće koji umanjuju pritisak za duže slušanje.

Jastučići koji umanjuju pritisak
Slušajte samo muziku
Obuhvatajući dizajn
Izolujte spoljnu buku

Obuhvatajući dizajn filtrira buku i pruža stabilno prianjanje.

Tihi spojevi sa silik. prstenov.
Tihi spojevi

Mekani silikonski prstenovi u spojevima školjki maksimalno smanjuju smetnje.

Specifikacije i funkcije

  • Napravljene u saradnji sa vodećim muzičkim umetnicima

  • Bolji dizajn HD drajvera i ventilacionih otvora

  • 40 mm membr. sa premazom od polimera tečnog kristala

  • Jastučići koji umanjuju pritisak prilagođeni ušima

  • Komaptibilnost sa pametnim telefonima uz ugrađeni mikrofon

Šta je u pakovanju

Tašna za nošenje, USB kabl, Garantni list

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini