Pređi na sadržaj
Slike – 1AM2 slušalice
Slike – 1AM2 slušalice
Slike – 1AM2 slušalice
Slike – 1AM2 slušalice

Funkcije

Uživajte u muzici onako kako je umetnik predvideo uz HD zvuk 

Prenesite digitalnu muzičku kolekciju na novi nivo uz HD zvuk. Uz digitalno snimanje muzike boljeg kvaliteta nego kod CD-a, HD zvuk vam omogućava da se približite originalnom studijskom snimku i da u muzici uživate baš kao što je umetnik predvideo.

Membrana od polimera tečnog kristala presvučena aluminijumom za veću preciznost

Membrana od polimera tečnog kristala presvučena aluminijumom daje postojaniji i precizniji zvuk u čitavom frekventnom opsegu od standardnog drajvera od polimera tečnog kristala. Visoke frekvencije jedinstveno obuhvaćene HD zvukom posebno imaju koristi od povećane čvrstine, a gubitak energije usled prenosa do kućišta slušalica ujednačeniji je, čime se osiguravaju verne i autentične performanse. 

Širok frekventni odziv za pun opseg zvuka

Široki frekventni opseg – od 3 Hz do 100 kHz – napravljen je za široku paletu muzičkih stilova. Tako širok frekventni odziv osigurava da se čak i napredni audio formati, koji zahtevaju mnogo veći spektar, mogu precizno reprodukovati bez izraženih granica frekventnog opsega, tako da je muzika životnija i realističnija.

Mrežica sa šarom za glatke izuzetno visoke tonove

Mrežice pomažu da se zaštiti precizna membrana slušalica i dizajnirane su specifično za prenos izuzetno visokih frekvencija bez uvođenja „boje“ u zvuk. Šara mrežice zasnovana je na Fibonačijevom nizu kako bi se osiguralo da se nijedna frekvencija ne pojačava previše ili seče. Rezultat je gladak, prefinjen zvuk u celom frekventnom opsegu.

Kabl za slušalice sa balansiranom vezom dobija se u kompletu

Balansirani kabl za povezivanje sa 4,4 Φ potpuno razdvaja levi i desni zvučni signal, za razliku od standardnih kablova za slušalice koji dele žicu za uzemljenje. To svodi gubitak pri prenosu signala i time uzrokovano pogoršanje kvaliteta zvuka na minimum, tako da ćete čuti manje izobličenja i mikrofonije.

Bakar bez primesa kiseonika presvučen srebrom

MDR-1AM2 ima bakarne kablove bez primesa kiseonika presvučene srebrom, napravljene tako da umanje otpor i gubitak zvuka pri prenosu. Zahvaljujući tome, dolazi do manjeg opadanja kvaliteta zvuka, detalji su finiji, a visoki tonovi glatkiji.

Teški bas uz Beat Response Control

Ugrađena tehnologija Beat Response Control poboljšava prolazne karakteristike bas zvuka i daje precizan ritam.

Jastučići za uši koji smanjuju pritisak pružaju potpunu udobnost

Jastučići za uši od mekane sintetičke kože koji umanjuju pritisak prilagođavaju se i oblikuju oko ušiju, što omogućava udobno prianjanje. Glatki materijali i savršeni šavovi pružaju udobnost i izdržljivost za višesatno slušanje.

Zatvoreni, obuhvatajući dizajn koji izoluje zvuk

Zatvoreni, obuhvatajući dizajn izoluje uvo i sprečava rasipanje muzike, kao i prodiranje ometajućih zvukova. Savršeno osmišljena akustika osigurava da se zvuk usmerava isključivo ka vašim ušima, tako da ćete čuti čak i najsuptilnije zvukove. Takođe, osetićete svaki ritam budući da zatvoreni sistem maksimalno iskorišćava bas tonove.

Izuzetno lagan dizajn za višečasovnu udobnost

Izuzetno lagan dizajn modela MDR-1AM2 oslobađa vas pritiska na ušima, tako da možete satima udobno da slušate. 

Obrtni dizajn olakšava putovanja

Nosite ove slušalice kuda god da idete. Dizajn omogućava presavijanje i lako čuvanje u pokretu. Školjke se rotiraju do horizontalnog položaja radi lakog pakovanja u torbu ili uvlačenja u futrolu koja se dobija u kompletu.

Specifikacije
Uz napredni dizajn akustike i materijale, ove slušalice za HD zvuk hvataju pravu suštinu svake numere – tako da ćete slušati muziku koja je još bliža originalnom studijskom master snimku. Od dubokog basa do izraženih vokala, zvuk ostaje veran i pruža autentičan doživljaj slušanja.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Brzi drajver od polimera tečnog kristala za jasnoću

  • Kompatibilnost sa pametnim telefonom uz mikrofon sa daljinskim upravljačem na kablu

  • Teški bas uz Beat Response Control

  • Školjke koje se presavijaju za lako prenošenje

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini