Slike – MV1 snimač muzičkih spotova
Slike – MV1 snimač muzičkih spotova
Slike – MV1 snimač muzičkih spotova
Slike – MV1 snimač muzičkih spotova
Slike – MV1 snimač muzičkih spotova
Slike – MV1 snimač muzičkih spotova

Funkcije

Audio formati Linear PCM i AAC za sve situacije

Beleži zvuk u izabranom nekomprimovanom formatu Linear PCM (LPCM) ili AAC čime se dobija CD kvalitet i jednostavno otpremanje na Internet

Širokougaoni Carl Zeiss® Tessar® objektiv od 120°

Širokougaoni objektiv Vario-Tessar® od 120°, koji je stvorila kompanija Carl Zeiss®, ne samo da beleži izuzetno kvalitetan video odlične rezolucije, kontrasta i reprodukcije boja, već i smešta ceo bend i celu binu u kadar i sa velike udaljenosti zahvaljujući širokom uglu. Idealan je za sve, od snimanja u vežbaoni do nastupa uživo.

EXMOR R® CMOS senzor idealan je za slabo osvetljenje

EXMOR R® CMOS senzor kompanije Sony izuzetno je osetljiv i hvata izraze lica i brze pokrete čak i u tamnim okruženjima poput studija i bina.

Duboki stereo zvuk uz X/Y mikrofon od 120°

„Unakrsno otvorena“ konfiguracija mikrofona od 120° na uređaju HDR-MV1 snima zvuk u stereo tehnici, ali, za razliku od pametnih telefona i običnih kamkordera, široki ugao omogućava da uhvatite svaki ton benda, čak i u zakrčenom prostoru. Uz to, fokus snimanja je usmeren na centar, pa se glavni izvođač u grupi – obično pevač – uvek dobro čuje.

Opcionalni spoljni mikrofon

Koristite omiljeni mikrofon prilikom snimanja – samo ga povežite na ulazni priključak za mikrofon

Daljinski upravljač jednim dodirom i deljenje jednim dodirom

Daljinski upravljač jednim dodirom omogućava vam da koristite pametni telefon ili tablet kao tražilo i daljinski upravljač za digitalni fotoaparat, a deljenje jednim dodirom vam omogućava da prebacujete fotografije i video zapise sa fotoaparata. ...U svakom slučaju, kada instalirate aplikaciju Imaging Edge Mobile na Android pametni telefon ili tablet sa podrškom za NFC, možete da izbegnete složeno podešavanje i da jednostavno uspostavite bežičnu vezu tako što ćete uređaj prisloniti uz fotoaparat. Sada ste spremni da upravljate fotoaparatom sa pametnog telefona kako biste napravili fotografiju sa mesta sa kojeg to prethodno niste mogli da učinite, da biste i vi bili na grupnom snimku ili da biste ih trenutno prebacili na pametni telefon radi deljenja na društvenim mrežama. Nemate NFC? Nema problema. Uređaje možete da uparite i ručno.

Saznajte više

Snimanje kvalitetnih HD zapisa, rezolucije 30p

Snimajte HD zapise visokog kvaliteta u rezoluciji 1.920 x 1.080/30p čak i u okruženjima sa slabim osvetljenjem. Format mp4 je idealan za uživanje u HD filmovima i deljenje istih putem računara, Mac® računara ili Interneta.

Sinhronizacija zvuka sa pokretima usana

Uskladite tajming slike i zvuka. Sinhronizacija zvuka sa pokretima usana podešava zvuk na snimaču HDR-MV1 prilikom slanja slike na druge uređaje. Vaši zapisi će uvek izgledati profesionalno.

Ručno podešavanje i praćenje jačine zvuka pri snimanju na LCD-u od 2,7 inča

Brzo prekontrolišite, fino podesite i poboljšajte kvalitet snimanja. Ručno podesite jačinu zvuka pri snimanju na skali od 31 podeok i izaberite nivo koji odgovara prostoru u kom ćete nastupati. Uz to, jačinu zvuka možete da proverite jednim pogledom na dobro osvetljeni LCD ekran od 2,7 inča.

Punjenje baterije i istovremeno prebacivanje podataka preko USB veze

HDR-MV1 je opremljen USB priključkom putem kog možete istovremeno da punite bateriju i pristupate sadržaju na računaru. Štaviše, zahvaljujući priloženoj bateriji i opcionalnom adapteru za naizmeničnu struju (kupuje se posebno, AC-UD10), korisnik može da koristi uređaj dok se baterija puni.

Niskopropusni filter za manje buke i jasniji zvuk

Snimač muzičkih spotova je opremljen niskopropusnim filterom koji smanjuje niskofrekventne zvukove. Savršen je za smanjenje buke koja se čuje tokom snimanja, poput zvuka klima-uređaja i vetra; video zapis zvuči sjajno čak i kada se snima u najizazovnijim uslovima.

Služi i kao jednostavni Linear PCM snimač

Nekada vam slika i ne treba – na primer, kada snimate nedovršenu pesmu koju želite da podelite sa članovima benda. HDR-MV1 ima još jednu funkciju, tj. može da radi kao brz i jednostavan Linear PCM snimač samo za zvuk. Uz to, opremljen je malim zvučnikom za zvučnu probu bez slušalica.

Stativ za stabilno snimanje

Zaboravite na podrhtavanja snimaka koji nastaju kada se snima iz ruke pomoću iPhone uređaja i nekih kamkordera. Ciljajte na profesionalni efekat uz jasnu i oštru sliku zahvaljujući ugrađenom navoju kojim HDR-MV1 postavljate na stativ.

Ulazni priključak za spoljnu opremu

Jednostavno povežite HDR-MV1 sa studijskom opremom poput miksete putem izlaznog priključka (LINE-OUT).

Specifikacije

  • Usmereni, 120 stepeni X/Y stereo mikrofon

  • 1080p Full HD video

  • ZEISS® Tessar objektiv

  • Ugrađena Wi-Fi funkcija

  • NFC povezivanje jednim dodirom

Tip objektiva
ZEISS® Tessar objektiv
Tip senzora
Senzor EXMOR R® CMOS sa pozadinskim osvetljenjem, tip 1/2,3 (7,77 mm)
Tip ekrana
Clear Photo LCD™ ekran (230.000) od 6,7 cm (2,7 inča) širokog formata (16:9) (960 x 240)
Ulazni/izlazni priključci
HDMI® izlaz (mikro), Linijski ulaz (Analogni audio), Otvor za memorijsku karticu, Priključak za slušalice, Ulaz za mikrofon, Višenamenski/mikro USB

Šta je u pakovanju

Pakovanje punjivih baterija (NP-BX1), Mikro USB kabl, Poklopac za objektiv, Traka za poklopac, Vodič za upotrebu

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini