Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

INZONE M9

Uživite se u igranje uz 4K Full Array LED
MONITORI ZA IGRANJE

INZONE M9 | 27'' 4K IPS 1 ms 144 Hz HDR monitor za igranje

INZONE M9
Slika – INZONE M9 | 27'' 4K IPS 1 ms 144 Hz HDR monitor za igranje
Dobitnik nagrade
Logotip za CES Innovation Awards 2023
CES 2023 Innovation Awards
„Napravljen za izvanredne performanse igranja,
INZONE M9 je vaš put do pobede.“
Visoki kontrast pojačava svaki detalj

Prepustite se i istražite neverovatno detaljne svetove. Naš monitor za igranje igrica INZONE M9 ima 4K HDR, Full Array Local Dimming, IPS i preko 95% DCI-P3 pokrivenosti, pa scene obiluju izuzetnim kontrastom i bojama. Osim toga, reagovaćete brže zbog brzina osvežavanja od 144 Hz i panela IPS 1ms GtG (Grey to Grey). 

Kvalitet slike

4K rezolucija
Sa sertifikatom DisplayHDR™ 600
Full Array Local Dimming
Savršeno za PlayStation®5

Brzina

Brzina osvežavanja od 144 Hz
NVIDIA® G-SYNC® Compatible
Promenljiva brzina osvežavanja
1ms GtG

Uz realistični kontrast i detalj, svet iz igrice oživi
Lokalno LED zatamnjenje ističe kontrast, nije skriveno 

Zahvaljujući Full Array Local Dimming, svetlo ide upravo tamo gde treba, pa senke i svetle površine dobijaju na dubini. Spazite protivnike kako vrebaju iz mraka i otkrijte predmete na svetlu uz veću jasnoću. Poboljšan kontrast na čitavom ekranu pruža vam potpuno nov pogled na igru.

Četiri lančana INZONE M9 ekrana na kojima se sleva nadesno vide: snimak ekrana robota u futurističkom gradu, isključen običan TV ekran, detaljni prikaz ekrana robota u futurističkom gradu, Full Array Local Dimming ekran sa oblastima svetlosti
Snimak ekrana robota u futurističkom gradu na kom robot istaknut sleva ima zamućen detalj, a robot istaknut zdesna oštar 4K detalj
Nemojte se zadovoljiti ničim manjim od oštre 4K detaljnosti

Full HD monitori imaju četiri puta manje piksela od 4K monitora za igranje igrica. Bilo da volite da pucate, da se trkate ili da igrate uloge, uživaćete u besprekornim slikama sa kristalnojasnim detaljima i većom gustinom piksela.

Sa sertifikatom DisplayHDR™ 600, potpuno vizuelno stapanje

Zahvaljujući DisplayHDR™ 600, INZONE M9 reprodukuje scene u živim bojama sa bogatim, preciznim kontrastom i visokom osvetljenošću od 600 niti. Sada možete da vidite spektakularne istaknute delove kao što su to autori igara i želeli.

Logotip sertifikacije DisplayHDR™ 600
Žive i realistične boje sa preko 95% DCI-P3 

Sa preko 95% pokrivenosti DCI-P3 spektra, 4K HDR monitor za igranje igrica INZONE M9 donosi prošireni opseg od preko milijardu bogatih, živih boja. Više nijansi i tonova stvara čudesne scene koje vam pomažu da zaronite u igricu.

TBC
Nesmetano, brzo i glatko – ekran stvoren za akciju
Slika šest lančanih ekrana sa robotima u futurističkom gradu i ispod toga 14 lančana ekrana na kojima se vidi isto to tako da se istakne prednost brzine osvežavanja od 144 Hz
Ciljajte precizno i pucajte brže uz osvežavanje od 144 Hz

Izoštrite svoja čula i reagujte brže. Uz brzinu osvežavanje do 144 Hz stičete taj delić sekunde prednosti presudan za precizno praćenje protivnika. 

Uživajte u brzoj akciji zahvaljujući panelu IPS 1ms GtG 

Igrajte na potpuno novom nivou koristeći IPS ekran sa ultrabrzim 1ms GtG odzivom. Manje senki i zamućenosti znači da možete apsolutno jasno da vidite šta se događa, pa samim tim i da donosite munjevite odluke i odmah reagujete. 

Dupli ekran sa svemirskim brodom koji nadleće grad i slikom sleva gde su senke i slikom zdesna gde je poboljšana jasnoća
Slika dvostrukog ekrana sa svemirskim brodom koji leti kroz grad i slikom sleva sa cepanjem ekrana i slikom zdesna bez cepanja ekrana
Eliminišite cepanje uz NVIDIA® G-SYNC® Compatible i VRR

Dinamičkim prilagođavanjem osvežavanja prema promenljivim brzinama snimka uređaja za igranje, INZONE M9 sa NVIDIA® G-SYNC® Compatible i HDMI 2.1 promenljivom brzinom osvežavanja eliminiše cepanje ekrana, zastajkivanje i kašnjenje te se doživljaj igranja odvija nesmetano i tečnije.

Predviđen da se prilagodi načinu igre

Igrajte na svoj način zahvaljujući višenamenskom dizajnu koji se prilagođava stilu igre. Jedinstveno postolje za stativ male visine omogućava kompletnu udobnost tokom igranja i ujedno oslobađa prostor na stolu za periferijske uređaje.

U stvarnosti možda izgleda drugačije.

Prikaz monitora INZONE M9 odozgo na kom se vidi višestruki položaj tastature i podloge za miš
Savršeno se integriše u vašu opremu za igranje

Postavite tastaturu pod uglom i veliku podlogu za miš oko ekrana ili ispod njega. Monitor zauzima mali prostor horizontalno, pa imate više mesta na stolu.

Pogledajte INZONE M9
Perfect for PlayStation®5

Uparite INZONE M9 i PS5™ konzolu da biste dostigli fantastični doživljaj igranja. Maksimalno povećajte potencijal INZONE monitora funkcijama izrađenim specijalno za PS5™ konzole.

S lakoćom povežite i kontrolišite sistem za igranje igrica

Uključite računar za igrice i začas povežite sve periferijske uređaje. Raznovrsne opcije kao što su priključci HDMI 2.1, DisplayPort™ 1.4 i USB Type-C (DisplayPort alternativni režim) pružaju vam potrebnu mogućnost povezivanja.

[1] Izlaz za slušalice x1 (priključak od 3,5 mm) / [2] USB Type-A x3 (posledični) / [3] USB Type-B x1 (izvorni) / [4] USB Type-C x1 (DP Alt režim, izvorni) / [5] DisplayPort x1 (ver. 1.4) / [6] HDMI x2 (ver. 2.1)

Crtež na kom je prikazan INZONE M9 u sredini, računar sa leve strane, prenosivi računar sa desne i ispod toga tastatura i miš
Kontrolišite dva računara pomoću jednog kompleta opreme

Uživajte u momentalnom igranju bez promene kablova nakon završenog posla. Automatski KVM prekidač (automatski prekidač USB čvorišta) vam omogućava da kontrolišete do dva računara koristeći jednu tastaturu, jedan miš i jedne slušalice sa mikrofonom priključene na monitor.

Postavke monitora kontrolišu se preko softvera 

Brzo i lako, uz par klikova mišem, podesite monitor pomoću računarskog softvera. Fino podešene postavke, baš kao i određeni režim slike i zvučne profile slušalica sa mikrofonom možete da dodelite pojedinačnim aplikacijama i igrama za računar.

Izoštrite svoja čula pomoću INZONE slušalica sa mikrofonom za igranje igrica

Naše INZONE slušalice sa mikrofonom podižu doživljaj igranja na viši nivo i pomažu vam da pokažete svu svoju veštinu.

Logotip za Road to Zero
Održivost u centru pažnje

Sony nastoji da svojim proizvodima i praksama što manje utiče na životnu okolinu. INZONE monitori za igranje igrica nisu samo elegantnog izgleda, već i čuvaju životnu sredinu.

Specifikacije i funkcije

Istražite svet igara punom izvrsne dubine i detalja. Naš monitor za igranje igrica INZONE M9 dijagonale 27'’ ima 4K HDR, Full Array Local Dimming, IPS i preko 95% DCI-P3 pokrivenosti, pa scene obiluju izuzetnim kontrastom i bojama. Osim toga, reagovaćete brže zbog brzina osvežavanja od 144 Hz i panela IPS 1ms GtG.