Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

INZONE M3

Munjevito brze reakcije pri 240 Hz, baš za pobedu
MONITORI ZA IGRANJE

INZONE M3 | 27'' Full HD IPS 1 ms 240 Hz HDR monitor za igranje igrica

INZONE M3
Slika – INZONE M3 | 27'' Full HD IPS 1 ms 240 Hz HDR monitor za igranje igrica

Dostupno uskoro

Obavesti me
240 Hz i IPS 1ms GtG, neverovatno brz

U pitanju su delići sekunde. Sa neverovatno brzom stopom osvežavanja monitora INZONE M3 stičete prednost u odnosu na protivnike i jurišate kroz scene bez zaostajanja, kašnjenja ili podrhtavanja.

Brzina

Brzina osvežavanja od 240 Hz
NVIDIA® G-SYNC® Compatible
Promenljiva brzina osvežavanja
1ms GtG

Kvalitet slike

sRGB 99%
Sa sertifikatom DisplayHDR™ 400
Funkcije za PlayStation®5

Ciljajte precizno i pucajte prvi uz osvežavanje od 240 Hz

Reagujte brže od protivnika. Zahvaljujući brzini osvežavanja do 240 Hz, steći ćete taj presudni delić sekunde prednosti da preciznije naciljate protivnika i pucate prvi. Akcija teče izuzetno glatko u rezoluciji Full HD pa možete da vidite šta se događa u istom trenu.

Dupli ekran sa svemirskim brodom koji nadleće grad i slikom sleva gde su senke i slikom zdesna gde je poboljšana jasnoća
Uživajte u brzoj akciji zahvaljujući panelu IPS 1ms GtG 

Igrajte na potpuno novom nivou koristeći IPS ekran sa ultrabrzim 1ms GtG odzivom. Manje senki i zamućenosti znači da možete apsolutno jasno da vidite šta se događa, pa samim tim i da donosite munjevite odluke i odmah reagujete. 

Eliminišite cepanje uz NVIDIA® G-SYNC® Compatible i VRR

Dinamičkim prilagođavanjem osvežavanja prema promenljivim brzinama snimka uređaja za igranje, INZONE M3 sa NVIDIA® G-SYNC® Compatible i HDMI 2.1 promenljivom brzinom osvežavanja eliminiše cepanje ekrana, zastajkivanje i kašnjenje te se doživljaj igranja odvija nesmetano i tečnije.

Slika dvostrukog ekrana sa svemirskim brodom koji leti kroz grad i slikom sleva sa cepanjem ekrana i slikom zdesna bez cepanja ekrana
Logotip sertifikacije DisplayHDR™ 400
Sa sertifikatom DisplayHDR™ 400, opčinjavajući prikaz

Vidite širi opseg boja, tamnije senke i svetlije istaknute delove. Zahvaljujući DisplayHDR™ 400, INZONE M3 reprodukuje scene u živim bojama sa bogatim, preciznim kontrastom i visokom osvetljenošću od 400 niti za intenzivniji doživljaj i atmosferu igranja.

Širok opseg živih boja za realističnost igre

Sa preko 99% pokrivenosti sRGB spektra, INZONE M3 monitor ispunjava igru širokim opsegom bogatih, živih boja. Zbog više nijansi i tonova, scene deluju krajnje realistično, a igranje dramatično i opčinjavajuće.

INZONE M3 na postolju sa snimkom ekrana futurističkog grada u živim bojama
Predviđen da se prilagodi načinu igre

Igrajte na svoj način zahvaljujući višenamenskom dizajnu koji se prilagođava stilu igre. Jedinstveno postolje za stativ male visine omogućava kompletnu udobnost tokom igranja i ujedno oslobađa prostor na stolu za periferijske uređaje.

U stvarnosti možda izgleda drugačije.

Prikaz monitora INZONE M3 odozgo na kom se vidi višestruki položaj tastature i podloge za miš
Savršeno se integriše u vašu opremu za igranje

Postavite tastaturu pod uglom i veliku podlogu za miš oko ekrana ili ispod njega. Monitor zauzima mali prostor horizontalno, pa imate više mesta na stolu.

Pogledajte INZONE M3
Funkcije za PlayStation®5

Uparite INZONE M3 i PS5™ konzolu da biste dostigli fantastični doživljaj igranja. Maksimalno povećajte potencijal INZONE monitora funkcijama izrađenim specijalno za PS5™ konzole.S lakoćom povežite i kontrolišite sistem za igranje igrica

Uključite računar za igrice i začas povežite sve periferijske uređaje. Raznovrsne opcije kao što su priključci HDMI 2.1, DisplayPort™ 1.4 i USB Type-C (DisplayPort alternativni režim) pružaju vam potrebnu mogućnost povezivanja.

[1] HDMI x2 (ver. 2.1) / [2] DisplayPort x1 (ver. 1.4) / [3] USB Type-C x1 (DP Alt režim, izvorni) / [4] USB Type-B x1 (izvorni) / [5] USB Type-A x3 (posledični) / [6] Izlaz za slušalice x1 (priključak od 3,5 mm)

Crtež na kom je prikazan INZONE M3 u sredini, računar sa leve strane, prenosivi računar sa desne i ispod toga tastatura i miš
Kontrolišite dva računara pomoću jednog kompleta opreme

Uživajte u momentalnom igranju bez promene kablova nakon završenog posla. Automatski KVM prekidač (automatski prekidač USB čvorišta) vam omogućava da kontrolišete do dva računara koristeći jednu tastaturu, jedan miš i jedne slušalice sa mikrofonom priključene na monitor.

Postavke monitora kontrolišu se preko softvera 

Brzo i lako, uz par klikova mišem, podesite monitor pomoću računarskog softvera. Fino podešene postavke, baš kao i određeni režim slike i zvučne profile slušalica sa mikrofonom možete da dodelite pojedinačnim aplikacijama i igrama za računar.

Izoštrite svoja čula pomoću INZONE slušalica sa mikrofonom za igranje igrica

Naše INZONE slušalice sa mikrofonom podižu doživljaj igranja na viši nivo i pomažu vam da pokažete svu svoju veštinu.

Logotip za Road to Zero
Održivost u centru pažnje

Sony nastoji da svojim proizvodima i praksama što manje utiče na životnu okolinu. INZONE monitori za igranje igrica nisu samo elegantnog izgleda, već i čuvaju životnu sredinu.

Specifikacije i funkcije

Postanite igrač kakav ste oduvek znali da možete da budete. Naš monitor za igranje igrica 27” Full HD INZONE M3 sa brzinom osvežavanja od 240 Hz i panelom IPS 1ms GtG pre svega je brz tako da možete da ugledate protivnike pre nego što oni ugledaju vas i da reagujete brzo.