HI-FI SISTEMI

HiFi sistem sa Wi-fi/BLUETOOTH® tehnologijom

CMT-SX7 / CMT-SX7B
Slika – HiFi sistem sa Wi-fi/BLUETOOTH® tehnologijom

FM/AM

CMT-SX7

Cena nije dostupna

DAB/FM

CMT-SX7B

Cena nije dostupna

Slike – HiFi sistem sa Wi-fi/BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – HiFi sistem sa Wi-fi/BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – HiFi sistem sa Wi-fi/BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – HiFi sistem sa Wi-fi/BLUETOOTH® tehnologijom
Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Svi elementi ispunjujućeg muzičkog doživljaja

Sve je tu – uživajte u CD sadržaju, audio datotekama i muzičkim uslugama uz nivo kvaliteta približan onom kod HD zvuka zahvaljujući tehnologiji DSEE HX. Zavalite se i slušajte radio ili se bežično povežite sa muzikom sačuvanom na drugom uređaju pomoću Wi-Fi® veze i tehnologije Bluetooth® sa podrškom za LDAC. Možete čak i da delite muziku u domu uz kompatibilnost sa reprodukcijom u više prostorija.

Odmah je spreman za upotrebu

Sve što vam je potrebno nalazi se u pakovanju. Komplet obuhvata par veoma kvalitetnih zvučnika, pa odmah možete da uživate u muzici koja odlično zvuči.

CD plejer

Skinite prašinu sa kolekcije CD-ova i uživajte u starim favoritima uz oštar i precizan kvalitet zvuka.

DAB digitalni radio

Odaberite iz širokog asortimana DAB radio stanica za čist zvuk ili slušajte FM i AM radio.

USB priključci

Povežite pametni telefon, tablet, USB uređaj ili čak računar za HD zvuk.

Uživajte u kvalitetu zvuka od kojeg zastaje dah

Kao kada pređete sa video zapisa standardne rezolucije na HD, numere sa HD zvukom su višeg kvaliteta od mp3 numera i CD-a, što vam omogućava da čujete svaku notu. Potpuno digitalno pojačalo S-Master HX™ umanjuje potencijalna izobličenja i garantuje da ćete uvek dobiti potpun doživljaj slušanja, kao prilikom snimanja u studiju.

Zajedno do prelepe muzike

Spoj hardvera, softvera i strasti

Prepustite kombinaciji S-Master HX pojačala i tehnologije DSEE HX da vam pruži doživljaj HD zvuka koji predstavlja melem za uši. Zabavljajte se dok vas ista odlična numera prati kroz kuću zahvaljujući funkciji slušanja u više prostorija. Uživajte u HD zvuku preko Wi-Fi® mreže i LDAC Bluetooth® kvalitetu prenosa skoro na nivou HD zvuka.

Uživajte u svakoj noti

Tradicionalna pojačala zahtevaju više digitalno-analognih konverzija, a svaka od njih utiče na kvalitet. S-Master pojačalo kompanije Sony je 100% digitalno, za više snage bez izobličenja. Poboljšano za HD zvuk, S-Master HX digitalno pojačalo smanjuje nivo šuma za preciznost koja je potrebna za opsege visokih frekvencija (iznad 40 kHz).

Vratite kvalitet svim komprimovanim datotekama

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) poboljšava komprimovane digitalne muzičke datoteke (mp3, ACC, ATRAC i WMA). Vraćanjem visokih frekvencija izgubljenih tokom komprimovanja, DSEE HX reprodukuje digitalne muzičke datoteke uz bogat zvuk.

Optimizovana reprodukcija

ClearAudio+ objedinjuje nekoliko tehnologija za obradu zvuka koje su jedinstvene za kompaniju Sony kako biste dobijali postojano jasan zvuk visokog kvaliteta koju god muziku da volite.

Uživate u vrhunskom zvuku uz bežičnu praktičnost

Bežični prenos visokog kvaliteta zahvaljujući tehnologiji LDAC, u kombinaciji sa funkcijom slušanja u više prostorija, omogućava vam da slušate omiljene melodije uz zvuk koji godi duši – bez obaveza.

Veoma kvalitetan bežični prenos zvuka

LDAC je nova audio tehnologija kompanije Sony koja vam omogućava da uživate u veoma kvalitetnom bežičnom zvuku pomoću Bluetooth® veze. Zahvaljujući tome što prenosi tri puta više podataka, LDAC pruža poboljšan doživljaj bežičnog slušanja za svu muziku.

AirPlay zvuk
AirPlay

Reprodukujte muziku sa omiljenih proizvoda kompanije Apple. Samo uparite AirPlay uređaje putem LAN veze i počnite da prenosite omiljene numere.

NFC™ povezivanje jednim dodirom i Bluetooth®
Bežični prenos

Prenosite muziku sačuvanu na odabranim pametnim telefonima i tabletima. Lako možete da počnete – samo uspostavite Wi-Fi®, NFC ili Bluetooth® vezu i spremni ste.

Wi-Fi® veza
DLNA veza

Uspostavite vezu i prenosite muziku sa uređaja sa podrškom za DLNA (poput računara, televizora i prenosivih servera) na bežični zvučnik putem kućnog LAN sistema.

Slušajte muziku u drugoj prostoriji

Neka vas ista odlična numera prati kroz kuću zahvaljujući funkciji slušanja u više prostorija kojom se upravlja pomoću aplikacije SongPal (verzija 3.0). Koristite SongPal Link da biste grupisali odabrane soundbarove i zvučnike kompanije Sony, a zatim prenosite muziku iz različitih muzičkih usluga, sa računara ili kućne DLNA mreže u više prostorija u domu.

Povežite se sa muzikom

Besprekorno strimovanje uz DLNA, AirPlay ili Chromecast built-in i Spotify

Connect Bežično strimujte muziku sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara uz DLNA, AirPlay ili Chromecast built-in i Spotify Connect. Nabavljajte nove numere iz Internet muzičkih usluga ili slušajte numere sa računara putem Ethernet mreže. Za tren uspostavite Bluetooth vezu uz NFC povezivanje jednim dodirom i kontrolišite sve sa pametnog telefona pomoću aplikacije SongPal.

Radi uz Google Assistant

Uz Google Assistant ugrađene proizvode možete glasom da kontrolišete Sony audio proizvode. Možete da pojačate zvuk, pređete na sledeću numeru ili zaustavite muziku, bez ijednog pokreta.

Media Object

Pogledajte je na delu

Lak pristup muzici

Uživajte u jednostavnom pristupu bogatom izboru muzike i drugog sadržaja zahvaljujući usluzi Chromecast built-in (ranije Google Cast™) i usluzi Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Strimujte muziku, Internet radio i podcastove sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara na audio uređaju. Samo dodirnite dugme za prenos.

Spotify
Spotify Connect

Reprodukujte Spotify preko audio uređaja pomoću aplikacije Spotify kao daljinskog upravljača.

Strimujte uz Chromecast built-in

Strimujte muziku, potkastove i radio iz preko 100 audio aplikacija, što obuhvata YouTube Music i drugo.

Objedinite muziku

Jednostavno upravljanje prenosom pomoću nove aplikacije SongPal

SongPal omogućava da lako i intuitivno upravljate doživljajem slušanja. Samo je instalirajte na odabranim pametnim telefonima da biste preuzeli kontrolu nad reprodukcijom muzike, postavkama uređaja i drugim stvarima – sve to pomoću jedne aplikacije.

Jedan dodir potreban je da biste prostoriju ispunili muzikom

Čim stignete kući, samo prislonite pametni telefon uz konzolu da biste Bluetooth® vezu prebacili sa slušalica na ovaj audio sistem – veoma jednostavno uživajte u muzici i ispunite prostoriju kvalitetnim zvukom.

Specifikacije

Sve je tu – uživajte u CD-ovima, audio datotekama i muzičkim uslugama u kvalitetu približnom HD zvuku uz DSEE HX. Zavalite se i slušajte radio ili se bežično povežite sa muzikom sačuvanom na drugom uređaju pomoću Wi-Fi® veze i tehnologije Bluetooth® sa podrškom za LDAC. Možete čak i da delite muziku u domu uz kompatibilnost sa reprodukcijom u više prostorija.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • DSEE HX poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • S-Master HX digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

  • Wi-Fi uz DLNA, AirPlay i Chromecast built-in za strimovanje muzike

Veličina zvučnika
14,5 x 24,5 x 22,5 cm
Izlazna snaga
100 W
Wi-Fi®
DA
AirPlay
DA
Chromecast built-in
DA
Spotify Connect
Da
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini