SLUŠALICE

H3 Balanced Armature slušalice za unutrašnjost uva

XBA-H3
Slika – H3 Balanced Armature slušalice za unutrašnjost uva
Slike – H3 Balanced Armature slušalice za unutrašnjost uva
Slike – H3 Balanced Armature slušalice za unutrašnjost uva
Slike – H3 Balanced Armature slušalice za unutrašnjost uva
H3 Balanced Armature slušalice za unutrašnjost uva u akciji
H3 Balanced Armature slušalice za unutrašnjost uva u akciji
Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Zaista vrhunski zvuk iz slušalica

Osnovni modeli slušalica imaju jedan drajver i ne daju opseg potreban za HD zvuk. Sony koristi tri drajvera u slušalicama XBA-H3 za najbolji mogući zvuk. Zajedno kreiraju HD odziv od 3 do 40.000 Hz.

Proširivanje zvučnog spektra

Zahvaljujući većem frekventnom opsegu i sofisticiranim drajverima, slušalice XBA-H3 daju HD zvuk koji vas u najvećoj mogućoj meri približava nastupu uživo.

Hibridni sistem drajvera kompanije Sony

Svaki od tri drajvera pokriva određeni deo frekventnog opsega, za bogat bas, precizne srednje tonove i kristalno jasne visoke.

Unutar audiofilskog zvuka

HD zvuk – sada na slušalicama za unutrašnjost uha

Iako većina ljudi može da čuje frekvencije između 20 i 20.000 Hz, ove slušalice imaju frekventni opseg 3–40.000 Hz. Razlog za to je taj što se infra i ultrazvučne frekvencije ne čuju, već se osećaju. Time se kreira bogat doživljaj muzike koja se izvodi uživo i one studijskog kvaliteta – doživljaj koji nije dostupan sa komprimovanim digitalnim datotekama ili nekim drugim slušalicama.

xba slika proizvoda
Odličan zvuk, odlična ergonomija

Pored vrhunskog kvaliteta zvuka, slušalice za unutrašnjost uha XBA-H3 pružaju nekoliko ključnih karakteristika za udobnost i prilagodljivost.

Posvećenost praktičnom dizajnu

Otkrijte slušalice za unutrašnjost uha koje su prilagođene vašim potrebama. Vrhunski Hi-Fi zvuk i fleksibilan dizajn omogućava vrhunsko uživanje u muzici dok ste u pokretu.

Opcije po vašoj meri

Slušalice XBA-H3 isporučuju se sa dva odvojiva kabla (jedan sa mikrofonom, a drugi bez) koje možete da menjate kako biste se usredsredili samo na muziku ili bili spremni za obavljanje poziva.

Kompatibilnost za pozive

Bez obzira da li svakodnevno koristite Android ili iOS, daljinski upravljač/mikrofon na kablu kompanije Sony omogućava vam da obavljate pozive bez upotrebe ruku, kao i da upravljate muzikom.

XBA H3
Postignite savršeno prianjanje

Da biste dobili optimalnu udobnost i kvalitet zvuka, slušalice se isporučuju sa umecima od silikonske pene u četiri veličine koji su mekani i pružaju dobru izolaciju okolne buke.

Usavršen doživljaj slušanja u pokretu

Pošto ne postoji dva para istih ušiju, slušalice XBA-H3 imaju vešalice za uši izrađene od memorijske smole Teknorote® i prekrivene silikonom koje omogućavaju čvrsto prianjanje za svakog slušaoca.

Specifikacije i funkcije

  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Sistem hibridnih drajvera za dubok bas i jasne visoke tonove

  • Kompatibilnost sa pametnim telefonom uz daljinski i mikrofon na kablu

  • Beat Response Control smanjuje izobličenja dobokih bas tonova

  • Udobni i sigurni silikonski umeci za uši sa vešalicom

Jedinica drajvera
HD hibridni 3-sistemski drajver – dinamički od 16 mm + 2x Balanced Armature
Frekventni odziv
3–40.000 Hz
Dužina kabla
1,2 m

Šta je u pakovanju

Hibridni umeci za uši od silikona i gume (veličine SS x 2, S x 2, M x 2, L x 2), Umeci za uši od silikonske pene (veličine SS x 2, S x 2, M x 2, L x 2), Tašna za nošenje, Kopča, Podešavanje kabla, Odvojivi kabl sa vešalicom za uši i daljinskim upravljačem

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini