Eye AF: tajna za nezaboravne portrete

Računajte na ekskluzivni Eye AF kompanije Sony pri dobijanju oštrog fokusa i uspešnijih portreta. Revolucionarna alatka za sve – čak i za profesionalce i ljubitelje fotografije.

Oko je prozor u dušu portreta 

Sjaj oka. To je obeležje svakog odličnog portreta – pogled u dušu osobe na slici. Jedinstveni Eye AF kompanije Sony donosi ovu neprikosnovenu moć svim vašim portretima, budući da neprestano prati ne samo osobu koju snimate, već i svako oko, da biste napravili zadivljujuće slike, bilo da je reč o snimku ili profesionalnom portretu. 

Ključ do sjajnih portreta

Profesionalci ga vole

Uz brz objektiv, razlika između nagrađenog portreta i svakodnevnog snimka može da se svede na ništa više do dužine trepavice. Profesionalci znaju da ništa ne može tako da oživi sliku kao sjaj savršeno fokusiranog oka i zato Eye AF kompanije Sony predstavlja tako revolucionarnu inovaciju.

  • SportSport
  • SportSport

Moć Sony tehnologije Eye AF

Pouzdano praćenje oka, u svim uslovima

Uhvatite oko za vrhunski portret. Eye AF koristi izvanrednu široku AF oblast i preciznu detekciju oka kompanije Sony što otvara prostore nezamislive slobode pri pravljenju kompozicije, tako da svoj kreativni izraz možete da istražujete bolje nego ikada ranije.

Delimično skriveno lice

Delimično skriveno lice

Pogled usmeren nadole

Pogled usmeren nadole

Pozadinsko osvetljenje

Pozadinsko osvetljenje

Nošenje naočara

Nošenje naočara

U zatvorenom prostoru

U zatvorenom prostoru

Mali objekti

Mali objekti

Revolucionarni AF za detekciju oka

Inovacije omogućene dizajnom bez ogledala

[1] Standardni DSLR fotoaparati [2] Fotoaparati bez ogledala kompanije Sony

Inovacije omogućene dizajnom bez ogledala

Kao vodeći proizvođač senzora slike, neuporediva tehnologija procesora i senzora kompanije Sony može da otkriva objekte u realnom vremenu, odredi precizan položaj oka i pruži savršen fokus. Tačke AF velike preciznosti – dosta šire od onih kod standardnih DSLR fotoaparata – pomažu vam da pratite objekte u kadru i svaki put ih verno snimite.

Unapređeno prikupljenim praktičnim znanjem

Nisu svi fotoaparati bez ogledala isti. Eye AF performanse kompanije Sony omogućene su nakon decenija pionirskih koraka u snimanju – od vodećeg razvoja na tržištu na polju senzora slike, procesora i objektiva pa do softverskih algoritama za detekciju oka.

Unapređeno prikupljenim praktičnim znanjem

 [1] Objektiv [2] Senzor slike [3] Procesor slike [4] Softverski algoritam 

Otkrivajte fotoaparate uz Eye AF kompanije Sony

Fotoaparati sa izmenjivim objektivima

Kompaktni fotoaparati