Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

Funkcije

HD zvuk 

Od izvora do zvučnika, kompanija Sony je objedinila čitav niz tehnologija za vrhunski doživljaj zvuka. Što se tiče HD audio datoteka, digitalno pojačalo i specijalizovani visokotonci suptilno reprodukuju zvuk, tako da svaki ton čujete baš onako kako je to umetnik zamislio. Za mp3, softver za digitalnu obradu poboljšava komprimovanu muziku i vraća izgubljene finese. 

2.2-kanalni sistem za snažan zvuk 

Uživajte u snažnom zvuku pomoću 2.2-kanalnog sistema zvučnika. Dva zvučnika srednjeg opsega daju čiste, jasne vokale i složene melodije. Dva snažna niskotonca u kombinaciji sa pasivnim hladnjacima daju rezonantan bas. To znači da možete da uživate u muzici uz jasan zvuk bez obzira na jačinu. 

Pojačajte bas uz zvučnik širokog opsega i pasivni hladnjak

Postignite upečatljivu reprodukciju bas deonica pomoću kompaktnog zvučnika. Pasivni hladnjak radi u kombinaciji sa niskotoncem i reaguje na kretanje vazduha kroz zvučnik, pa veštački kreira prostor u kućištu zvučnika. Taj prostor omogućava da više vazduha prolazi kroz zvučnike, čime se dobija superioran zvuk iz još manjih jedinica, naročito u opsegu niskih frekvencija. 

ClearAudio+™ obogaćuje muziku 

Clear Audio+™ je jedinstvena tehnologija koja koristi ekspertizu kompanije Sony na polju digitalne obrade signala. Razvijana je tokom generacija usavršavanja zvuka, pa daje bogat i veoma kvalitetan doživljaj slušanja. 

LDAC™: za prenos sadržaja sa HD zvukom

LDAC podržava nekoliko brzina prenosa u skladu sa bežičnim okruženjem. Omogućava vam da uživate u sadržaju sa HD zvukom uz izvanredni kvalitet zvuka koji je približan HD zvuku putem prenosa maksimalnom brzinom: 990 kb/s (približno tri puta više podataka u odnosu na standardni Bluetooth® audio). LDAC pruža poboljšani doživljaj bežičnog slušanja za svu muziku, baš na način koji je umetnik zamislio.

DSEE HX vraća muzičke datoteke 

Prevaziđite CD kvalitet. DSEE HX predstavlja unapređenje naše patentirane tehnologije DSEE i povećava kvalitet komprimovanih datoteka na nivo koji je približan HD zvuku. Vraćanjem finih detalja originalnog snimka koji se gube tokom procesa komprimovanja, DSEE HX pruža bogat doživljaj zvuka studijskog kvaliteta za svu muziku. 

Oslobodite muziku uz slušanje u više prostorija

Neka vas muzika prati po kući uz slušanje u više soba koje kontroliše aplikacija Sony | Music Center. Ona omogućava grupisanje izabranih Sony soundbarova i zvučnika. Grupni režim vam omogućava da istovremeno uživate u istoj muzici putem više zvučnika, dok lični režim služi za uživanje u različitoj muzici pomoću više zvučnika.

Slušanje jednim dodirom za trenutnu reprodukciju muzike

Tehnologija NFC (Near Field Communication) otklanja potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* sa podrškom za NFC uz oznaku N na kućištu i pokrenite reprodukciju muzike. Nemate NFC? Nema problema. Takođe možete ručno da uparite uređaje u postavkama za Bluetooth®. 

Jednostavan način za slanje muzike na zvučnike

Chromecast built-in vam omogućava da strimujete sadržaj omiljenih muzičkih aplikacija sa ličnog uređaja na zvučnike. Samo dodirnite dugme za prenos u muzičkoj aplikaciji na Android telefonu ili tabletu, iPhone/iPad uređaju, Mac®/Windows prenosivom računaru ili Chromebook računaru i izaberite zvučnik ili grupu zvučnika da biste započeli.

Objedinite muziku uz Sony | Music Center 

Preuzmite Sony | Music Center za pametni telefon ili tablet i kontrolišite muzičku kolekciju. Jednostavno uspostavite Bluetooth® ili Wi-Fi® vezu za veoma lak pristup svim omiljenim numerama, bez obzira da li se nalaze na računaru, serveru ili omiljenoj muzičkoj usluzi na mreži. Aplikacija takođe može da se koristi za prilagođavanje postavki zvuka radi dobijanja odličnog, balansiranog zvuka i upravljanja slušanjem u više prostorija. 

Uspostavite vezu uz USB-A, USB-B i HDMI (ARC)

Povezujte sve omiljene uređaje na bežični zvučnik zahvaljujući prisustvu dva tipa USB priključka i HDMI (ARC) priključku. USB-A priključak idealan je za povezivanje i strimovanje HD zvuka i mp3 datoteka. Drugi priključak je USB-B za povezivanje sa računarom i omogućava digitalnu reprodukciju direktno iz muzičke biblioteke sa računara bez ikakvog gubitka signala.

Definitive Outline dizajn 

Glatka površina i čiste linije obezbeđuju uklapanje ove elegantne lepote sa pozadinom, ali i dalje privlače pažnju minimalističkom prefinjenošću. Naglašene ivice predstavljaju prepoznatljivu karakteristiku Definitive Outline dizajna.

Specifikacije

Uživajte u superiornom zvuku u dnevnoj sobi pomoću ovog Bluetooth® bežičnog zvučnika. Reprodukujte HD zvuk sa muzičkog plejera jednim dodirom ili lako uspostavite vezu sa televizorom pomoću HDMI (ARC) priključka. Uz Sony | Music Center bežično sinhronizujte više zvučnika za bogati okružujući zvuk u više prostorija i bogati pozadinski stereo zvuk.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Jednostavno strimujte muziku uz Chromecast built-in i Spotify Connect

  • Aplikacija Sony | Music Center za mobilne uređaje za laku kontrolu i reprodukciju muzike na više uređaja

  • 2.2 kanala i dva pasivna hladnjaka za neprikosnoven zvuk

  • HDMI (ARC) veza sa televizorom uz podršku za format Dolby Digital/DTS

VELIČINA ZVUČNIKA
Niskotonac: Približan prečnik 62 mm x 2, Pun opseg: Približan prečnik 45 mm x 2
ULAZNI I IZLAZNI PRIKLJUČCI
Ethernet, stereo mini ulaz, USB A, USB B, HDMI (ARC)
FREKVENTNI OPSEG PRENOSA
20–20.000 Hz (uz uzorkovanje od 44,1 kHz)
WI-FI
CHROMECAST BUILT-IN
da
SPOTIFY CONNECT
DA

Šta je u pakovanju

Adapter za napajanje naizmeničnom strujom, Uputstva za rad, Garantni list

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini