SRS-X99

Vrhunski bežični zvučnik

Svaka numera se reprodukuje uz izuzetnu jasnoću koju pruža HD zvuk, kao i uz bežični prenos vrhunskog kvaliteta. To će vam pružiti savršeno dizajnirani bežični zvučnik SRS-X99.

Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Nova era bežičnog slušanja

LDAC™ prenos visokog kvaliteta i slušanje u više prostorija

Unesite revoluciju u doživljaj slušanja pomoću bežičnog zvučnika SRS-X99. Naš novorazvijeni kodek LDAC omogućava veoma kvalitetan bežični prenos putem Bluetooth® veze. U kombinaciji sa našom funkcijom slušanja u više prostorija, ceo dom možete da ispunite bogatim zvukom iz bilo kojeg izvora. 

Pogledajte video zapis

Pogledajte SRS-X99 izbliza i otkrijte kako vam pružamo bežični doživljaj slušanja uz kvalitet HD zvuka.

Kako funkcioniše HD zvuk

HD zvuk predstavlja kolekciju digitalnih procesa koji omogućavaju kodiranje i reprodukciju muzike uz veće brzine uzorkovanja nego kod CD-a.

44,1 KHZ/16-BITNO
96 KHZ/24-BITNO [HD]

Napravljen za vrhunski zvuk

Sedam zvučnika, od kojih svaki ima namensko pojačalo, daju frekventni opseg 45 Hz–40 kHz. Zajedno daju preciznu reprodukciju od najnižih do najviših tonova, uz čisti HD zvuk. 

Vrhunska jasnoća zvuka iz S-Master HX digitalnog pojačala

Najneverovatniji stepen realističnosti do sada

Tehnologija S-Master HX™ digitalnog pojačala, razvijena za HD zvuk, smanjuje nivo izobličenja i šuma u širokom opsegu frekvencija – za bogat i pun zvuk.

Povećajte kvalitet komprimovane digitalne muzike uz DSEE HX

Obogaćena muzika

DSEE HX™ povećava kvalitet postojeće muzike na nivo približan onom kod HD zvuka i pruža vam osećaj kao da se zaista nalazite u studiu za snimanje ili na koncertu.

Optimizujte postavke zvuka uz ClearAudio+

Slušajte jasno u glasno

ClearAudio+™ optimizuje zvuk kako biste svu muziku slušali sa jasnoćom i razdvajanjem.

Široko područje za slušanje pomoću bežičnog Bluetooth® zvučnika, za zvuk koji ispunjava prostoriju 

Ispunite sobu zvukom, ne zvučnicima

Supervisokotonci sa prednje i gornje strane prenose čujni opseg na šire polje, za obuhvatajući doživljaj koji je najpribližniji nastupu uživo.

Veoma kvalitetan bežični prenos zvuka

LDAC je nova audio tehnologija kompanije Sony koja vam omogućava da uživate u veoma kvalitetnom bežičnom zvuku pomoću Bluetooth® veze. Zahvaljujući tome što prenosi tri puta više podataka, LDAC pruža poboljšan doživljaj bežičnog slušanja za svu muziku.

AirPlay zvuk

AirPlay zvuk

Uživajte u muzici sa AirPlay uređaja.

NFC™ povezivanje jednim dodirom i Bluetooth®

NFC™ povezivanje jednim dodirom i Bluetooth®

Samo prislonite da biste uparili kompatibilni uređaj pomoću tehnologije NFC. Uspostavite Bluetooth® vezu radi bežičnog prenosa.

Wi-Fi® veza

DLNA veza

Reprodukujte muziku sa kućnog računara i servera.

Slušajte muziku u drugoj prostoriji

Neka vas ista sjajna pesma prati po kući uz slušanje u više prostorija, kontrolisano preko aplikacije Sony | Music Center. Koristite Sony | Music Center Link za grupisanje izabranih Sony traka sa zvučnicima i zvučnika i strimovanje muzike iz različitih muzičkih usluga, pametnog telefona, računara ili sa DLNA mreže u više prostorija u domu.

Lak pristup muzici

Uživajte u jednostavnom pristupu bogatom izboru muzike i drugog sadržaja zahvaljujući usluzi Chromecast built-in (ranije Google Cast™) i usluzi Spotify Connect.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Strimujte muziku, Internet radio i podcastove sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara na audio uređaju. Samo dodirnite dugme za prenos.

Spotify

Spotify Connect

Reprodukujte Spotify preko audio uređaja pomoću aplikacije Spotify kao daljinskog upravljača.

Strimujte uz Chromecast built-in

Strimujte muziku, podcastove i radio iz preko 100 audio aplikacija, što obuhvata aplikaciju „Google Play™ muzika“ i druge.

Media Object


Pogledajte ga na delu

 • Usluge za strimovanje
 • Kvalitet zvuka
 • Baterija pametnog telefona
 • Fleksibilno slušanje

Objedinite muziku

Laka kontrola strimovanja uz novu aplikaciju Sony | Music Center

Aplikacija Sony l Music Center omogućava lakše i intuitivnije upravljanje slušanjem. Samo instalirajte Sony l Music Center na izabranim pametnim telefonima da biste kontrolisali reprodukciju muzike, postavke uređaja itd. - sve preko jedne aplikacije.

Kontrolišite muziku i slušanje u više prostorija uz aplikaciju Sony | Music Center 3.0

Elegantna kontrola uz odlične opcije za povezivanje

Uživajte u bežičnom pristupu muzici ili uspostavite vezu pomoću kabla i elegantno upravljajte doživljajem slušanja jednim dodirom ili pritiskom.

 • Gornja strana zvučnika
 • Zadnja strana zvučnika 

Vaša muzika, vaše opcije

Dobijate više opcija za slušanje zahvaljujući širokoj podršci za kodeke

Dizajniran tako da objedini ozbiljan doživljaj slušanja i digitalnu praktičnost, SRS-X99 je kompatibilan sa raznim popularnim kodecima (komprimovanim ili nekomprimovanim, za Mac i za PC). 

Reprodukujte svu komprimovanu muziku uz široku podršku za kodeke

Dizajn koji govori sam za sebe

Definitive Outline dizajn

Napravljen tako da impresionira, SRS-X99 spaja stil i postojanost. Njegove naglašene ivice predstavljaju prepoznatljivu karakteristiku Definitive Outline dizajna i daju elegantni sistem koji će se prelepo uklopiti u vašem prostoru.

Elegantni stil, vrhunski zvuk

Zahvaljujući kombinaciji kompaktne elegancije i minimalističkog dizajna, SRS-X99 predstavlja dokaz da snažni zvuk ne mora uvek da dolazi iz velikih zvučnika. 

Bežični Bluetooth® zvučnik minimalističkog dizajna

Savršeno se uklapa svuda

Stilski doterani dizajn zvučnika SRS-X99 čini ga elegantnim dodatkom svakoj prostoriji.

Osvetljene komande na bežičnom Bluetooth® zvučniku

Intuitivno rukovanje

Intuitivan i elegantan, kako dizajnom tako i funkcionalnošću. Samo mahnite rukom iznad staklene table da biste upravljali jačinom zvuka i Bluetooth® uparivanjem, kao i da biste aktivirali osvetljenje diskretne dodirne dugmadi.

Specifikacije i funkcije
Svaka numera se reprodukuje uz izvanrednu jasnoću koju pruža HD zvuk, a tu je i vrhunski bežični prenos. To je bežični zvučnik SRS-X99 besprekornog dizajna. Kombinovanjem inženjerskog umeća sa prelepim dizajnom, dobijate vrhunski zvuk iz jednog, elegantnog zvučnika koji predstavlja savršen dodatak svakom životnom prostoru. 
 • Kompatibilnost sa HD zvukom 

 • DSEE HX povećava kvalitet postojeće muzike na nivo približan onom kod HD zvuka

 • S-Master HX digitalno pojačalo za čist zvuk 

 • 7 zvučnika (2 Magnetic Fluid), 8 pojačala

 • Lako Bluetooth® povezivanje uz NFC™ tehnologiju jednog dodira

Vrsta zvučnika
Supervisokotonac (gornji): približan prečnik 19 mm x 2 /supervisokotonac (prednji): približan prečnik 19 mm x 2/srednjetonac: približan prečnik 50 mm x 2/niskotonac: približan prečnik 94 mm x 1
Izlazna snaga
154 W
Ulazni/izlazni priključci
Ulazni stereo mini priključak, USB
Wi-Fi®
Da
AirPlay
Da
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
Da

Šta je u pakovanju

Daljinski upravljač, AAA baterije (za daljinski upravljač), Kabl za napajanje naizmeničnom strujom, Krpa za čišćenje, Alatka za skidanje mrežice zvučnika

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Nagrade

Nagrade